чт. апр. 18th, 2024

Това ще бъде най-добрият април за три знака на зодиака!

Априлските дъждове носят майски цветя, но това не прави месец април по-малко значителен. В крайна сметка това е началото на пролетта, който всъщност е най-добрият сезон в годината. А  тези три знака на зодиака ще имат най-добрия април и те със сигурност го заслужават!

Представете си, че слънцето, Меркурий и Венера ще сътворят космическо бижу във вашия знак този месец, така че този месец ще бъдете харизматични както винаги. Този месец ще имате и рожден ден, ще се забавлявате както трябва, и ще имате всякакви възможности за това!

Лъв

Звездите са подредени така, че да ви носят полза, затова не пропускайте да се възползвате от всяка възможност, а такива ще имате много. От друга страна, когато Слънцето, Меркурий и Венера пътуват през знака на Овен този месец, ще бъдете надарени с хармоничен поток от енергия. Не се страхувайте да рискувате, защото късметът ще бъде изцяло на ваша страна.

Стрелец

Вашата управляваща планета Юпитер пътешества по вашия знак, разширява хоризонтите ви и ви даряват с  изобилие и късмет, но познайте какво? Този месец Юпитер започва ретроградно движение във вашия знак!

Освен това, когато Слънцето, Меркурий и Венера разтърсват изразителния ви пети дом този месец, всичко, което трябва да знаете е, че сте в пламъци, Стрелец. Така че, независимо дали ще се влюбите или ще получите творческо вдъхновение, има едно нещо, което трябва да знаете със сигурност – това е вашето време да засияете!

Превод и адаптация esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

2019 г.: Тези зодиакални знаци ще оцелеят дори и след извънземна инвазия!

Представете си, че на Земята се е случило зловещо събитие с невиждани досега мащаби и последствия. Например, световна инвазия на зомбита или космически пришълци. И дори и в тези нечовешки…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “Това ще бъде най-добрият април за три знака на зодиака!”
  1. И само днес третият зодиакален знаек е… мистерия ;)

Comments are closed.