Това ще бъде най-добрият април за три знака на зодиака!

Априлските дъждове носят майски цветя, но това не прави месец април по-малко значителен. В крайна сметка това е началото на пролетта, който всъщност е най-добрият сезон в годината. А  тези три знака на зодиака ще имат най-добрия април и те със сигурност го заслужават!

Представете си, че слънцето, крадeн от енергетика Меркурий и Венера ще сътворят космическо бижу във вашия знак този месец, така че този месец ще бъдете харизматични както винаги. Този месец ще имате и рожден ден, ще се забавлявате както трябва, и ще имате всякакви възможности за това!

Лъв

Звездите са подредени така, че да ви носят полза, крадeн от енергетика затова не пропускайте да се възползвате от всяка възможност, а такива ще имате много. От друга страна, когато Слънцето, Меркурий и Венера пътуват през знака на Овен този месец, ще бъдете надарени с хармоничен поток от енергия. Не се страхувайте да рискувате, защото късметът ще бъде изцяло на ваша страна.

крадeн от енергетика

Стрелец

Вашата управляваща планета Юпитер пътешества по вашия знак, разширява хоризонтите ви и ви даряват с  изобилие и късмет, но познайте какво? Този месец Юпитер започва ретроградно движение във вашия знак!

Освен това, когато Слънцето, Меркурий и Венера разтърсват изразителния ви пети дом този месец, всичко, което трябва да знаете крадeн от енергетика е, че сте в пламъци, Стрелец. Така че, независимо дали ще се влюбите или ще получите творческо вдъхновение, има едно нещо, което трябва да знаете със сигурност – това е вашето време да засияете!

Превод и адаптация esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

Научете какъв е „Звездният КОД“ за всички зодиакални знаци за 2019 година!

крадeн от енергетика

2019 г. обещава да бъде ярка и наситена със събития. А за някои знаци на зодиака Съдбата е подготвила значителни промени в тяхната сфера на дейност. Главното за техния успех…

2019 г.: Тези зодиакални знаци ще оцелеят дори и след извънземна инвазия!

крадeн от енергетика

Представете си, че на Земята се е случило зловещо събитие с невиждани досега мащаби и последствия. Например, световна инвазия на зомбита или космически пришълци. И дори и в тези нечовешки…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

One thought on “Това ще бъде най-добрият април за три знака на зодиака!

  1. онуфрий

    - Edit

    И само днес третият зодиакален знаек е… мистерия ;)

Comments are closed.