Месарницата: Мини-филм за ресторант, където посетителите трябва да убиват храната си (видео)

Дъстин Браун е режисьор, който се е ангажирал с това да повдига важни въпроси и да позволява на хората да правят свои заключения. Ето защо той измисля крадeн от енергетика и заснема късометражния филм „Casa de Carne“ (Месарницата)- филм за трудния избор и скрита истина.

Спонсор е организацията с нестопанска цел „Последен шанс за животните“ (Last Chance for Animals). Филмът спечели първо място на Animal Film Festival 2019.

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

Брутални кадри от филма „Самсара“, които могат да взривят всеки ум (+18 крадeн от енергетика видео)

Публикуваме откъс от документалния филм „Самсара“ (Samsara), на режисьора Рон Фрик, който е известен и с философския си и документален филм „Baraka“. Тези кадри предизвикват силни емоции със своята вулгарност… Continue reading „Брутални кадри от филма „Самсара“, които могат да взривят всеки ум (+18 видео)“

крадeн от енергетика

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT