чт. апр. 18th, 2024

От днес Юпитер е ретрограден: Възможностите и надеждите ще са ясно забележими!

Ретроградното движение на Юпитер в Стрелец започва на 10 април и ще продължи до 11 август. През този период ние най-вероятно ще се чувстваме заредени и рефлексивни. Този ретроград ще съдържа в себе си възможности за растеж, но не всички от нас ще постигнат  този растеж лесно.

Говорейки за света на любовта и романтиката, можем да очакваме огромна болка на пътя си. Освен това, нашите емоции ще се разгорещяват, а всеки възникнал проблем ще се почувства десет пъти по-интензивно, отколкото обикновено.

Планетата Юпитер крие в себе си много спорни неща, такива като възможност, цел, излишества и оптимизъм.

През този период много хора ще научат доста неща за себе си и ще намерят начини да донесат щастие и радост на този свят.

Мнозина действително ще огледат от различен ъгъл живота си и ще се опитат да разберат какво им липсва или какви промени трябва да направят, за да могат умствено или физически да постигнат целта си. Тези, които не искат да работят с такива енергии, могат да станат самодоволни и алчни.

Неподвижната звезда, наречена Лезатх, също ще играе важна роля в ретроградния период. Това ще доведе до много конфликти.

Важно е да имаме това предвид, защото отчаянието може да обърка живота на много хора. Броят на инцидентите ще се увеличава.

Тъй като ретроградният период ще бъде доста дълъг, ще трябва да се презареждате правилно при необходимост. Не трябва да преуморяваме или дори да се преструваме на такива, каквито не сме.

Възможностите и надеждите също ще станат забележими през следващите няколко седмици и ако вложим повече усилия, ще постигнем много по-добри резултати.

Не трябва да допускаме малките неуспехи да разрушат нашите усилия; ако направим всичко възможно, определено ще видим положителни промени!

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post