Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при крадeн от енергетика четене на мисли и разпознаване на емоциите на други хора, както и при прогнозиране на бъдещето. Вижте кои са тези късметлии:

Скорпион

Скорпионите с лекота усвояват психологията. Едва ли ще се изненадате от това, че  те буквално виждат „през“ другите хора и лесно разпознават истинските им мотиви. Достатъчно е крадeн от енергетика да прекарат малко време в компанията на някой човек, за да проникнат в неговата същност.

Изключително трудно е да бъдат заблудени представителите на този знак, както и да се скрият тайни от тях. Каквото и да се опитват да крият от тях, те със сигурност ще узнаят всичко. Изненадващо е, крадeн от енергетика но Скорпионите често не разбират себе си. Представителите на този знак прекарват много време в това, да разучават себе си. Често те се разкъсват от вътрешни борби. По правило – това продължава през целия им живот.

Близнаци

Близнаците са още по- щедро  надарени с интуиция. Представителите на този знак не крадeн от енергетика се нуждаят от думи за да общуват с другите хора. Те разбират своите събеседници без думи, знаят какво се случва в главите им. Също така, Близнаци могат да изразяват мислите си дори когато мълчат. Трудно е да ги заблудите, особено ако те са си поставили за цел да разкрият цялата крадeн от енергетика истина.

Близнаците могат с лекота да предсказват бъдещи събития. Понякога самите те се изненадват, когато фантазиите им внезапно приемат реални форми. Те успяват да опишат бъдещето доста точно. Близостта до природата играе важна роля за представителите на този знак. Тя е тази, която захранва тяхната интуиция, укрепва способността им към крадeн от енергетика телепатия. За Близнаци е важно редовно да излизат от града, да бъдат в гората, сред природата, далече от шумотевицата.

Разбира се, сред представителите на другите знаци също може да се наблюдава развита интуиция. Обаче Скорпионите и Близнаците практически винаги притежават този дар.

По материали на esotericblog

крадeн от енергетика

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Езотерика: Първата мисъл винаги се генерира от крадeн от енергетика интуицията!

В момента, когато започнете да развивате своята интуиция, с опита, който ще придобивате, тя ще започне да ви помага все по-често и все по-успешно. Нека да предположим, че има интуиция…

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на крадeн от енергетика целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All крадeн от енергетика rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се крадeн от енергетика възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT