вт. мар. 19th, 2024

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на мисли и разпознаване на емоциите на други хора, както и при прогнозиране на бъдещето. Вижте кои са тези късметлии:

Скорпион

Скорпионите с лекота усвояват психологията. Едва ли ще се изненадате от това, че  те буквално виждат „през“ другите хора и лесно разпознават истинските им мотиви. Достатъчно е да прекарат малко време в компанията на някой човек, за да проникнат в неговата същност.

Изключително трудно е да бъдат заблудени представителите на този знак, както и да се скрият тайни от тях. Каквото и да се опитват да крият от тях, те със сигурност ще узнаят всичко. Изненадващо е, но Скорпионите често не разбират себе си. Представителите на този знак прекарват много време в това, да разучават себе си. Често те се разкъсват от вътрешни борби. По правило – това продължава през целия им живот.

Близнаци

Близнаците са още по- щедро  надарени с интуиция. Представителите на този знак не се нуждаят от думи за да общуват с другите хора. Те разбират своите събеседници без думи, знаят какво се случва в главите им. Също така, Близнаци могат да изразяват мислите си дори когато мълчат. Трудно е да ги заблудите, особено ако те са си поставили за цел да разкрият цялата истина.

Близнаците могат с лекота да предсказват бъдещи събития. Понякога самите те се изненадват, когато фантазиите им внезапно приемат реални форми. Те успяват да опишат бъдещето доста точно. Близостта до природата играе важна роля за представителите на този знак. Тя е тази, която захранва тяхната интуиция, укрепва способността им към телепатия. За Близнаци е важно редовно да излизат от града, да бъдат в гората, сред природата, далече от шумотевицата.

Разбира се, сред представителите на другите знаци също може да се наблюдава развита интуиция. Обаче Скорпионите и Близнаците практически винаги притежават този дар.

По материали на esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Силата на подсъзнанието! Който постигне тази истина, ще завладее съкровищата на целия свят!

Всички са чували за подсъзнанието. Онова тайнствено и невидимо Нещо, което без да осъзнаваме, ни ръководи тихо, но с желязна ръка. Подсъзнанието е много мощен инструмент. Но в същото време,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post