Астропрогноза: До 30 април всичко лошо ще отмине и мечтите ви ще се сбъднат! Вижте кои ще са с най-голям късмет:

Месецyt, който ще зарадва всички без изключение, без препятствия и без негативи. Всичко, в което сте вложили сили, започва да дава плод и най-важните мечти се сбъдват крадeн от енергетика внезапно.

Най-важната черта на април е, че е благоприятен за тези, които не са живели особено добре. Затова сега ще можете да намерите подкрепа, ще  ви подадат ръка за помощ и бързо ще  излезете от ситуацията, която толкова ви е депресирала. Ако сте се определяли като губещи, то средата на крадeн от енергетика месеца определено ще ви донесе много добри неща. Април ще е добър дори за тези, които се поставят в тази позиция.

Ако сте родени този месец, това ще ви донесе големи възможности, но все още няма да можете да ги видите. Ще ги приемете за даденост и ще продължите да крадeн от енергетика се носите по течението, само мислейки си, че април може да бъде по-успешен за вас. И чак към края на пролетта ще осъзнаете, че всъщност сте заживели доста по-добре и сега можете да постигнете нещо, за което дори не сте мечтали. Ето защо, имайте търпение и по никакъв начин не крадeн от енергетика пречете на живота да ви дава, защото дори не знаете какъв вид щастие може да ви чака зад ъгъла.

Драматично всичко може да се промени и да тръгне към върха за Овен, Рак и Риби. А Телец, Дева и Козирог ще трябва да почакат, защото промени в живота им ще крадeн от енергетика има, но ще са по-плавни. Не се сърдете на този април, само защото искате да постигнете нещо възможно най-бързо, той  ще ви даде в крайна сметка много повече, отколкото сте желали.

Ако говорим накратко за изпълнението на желанията, Козирозите могат да направят дългоочаквани промени в личния си живот (любов, сватба, крадeн от енергетика бременност), Овен ще се избави от проблеми, Риби и Деви ще имат пари и опора, а Стрелец ще върне любовта си след раздяла.

Но най-много този месец ще даде на три знака, които отдавна чакат своя звезден час, но вече не се надяват. Струва си да напишем за тях подробно, крадeн от енергетика защото много хора все още се оплакват от живота и не виждат, че щастието скоро ще ги навести.

Близнаци – каквото и да ви е разтърсвало в личния ви живот, тези събития скоро ще отминат и всичко ще се превърне в нещо, за което не сте и мечтали. Април за вас е началото на най-успешния период от годината, така че крадeн от енергетика засега нищо няма да дойде в живота ви толкова бързо, колкото искате. Всичко започва с първите победи и късмет, нови хора до вас и истинска любов.

Водолей може веднага да срещне любовта, и успех в бизнеса, който смятат за най-важен в живота си. В средата на месеца, вашата самоувереност и крадeн от енергетика сила на духа ще се върнат. Ако можете да „уловите“ това настроение, тогава ще имате късмет във всичко, дори не само до края на месеца, а поне до юни.

Лъвовете започват своя път към законния си пиедестал. Скоро ще придобиете такава власт и пари, че останалите няма дори да повярват, крадeн от енергетика въпреки че виждат колко работите. Вашият успех е на крачка от вас. Основното е търпение.

Не трябва да захвърляте всичко сега, не се оплаквайте и не молете за помощ. Всичко само ще дойде в живота ви и ще се получи точно така, че да сте напълно доволни.

esotericblog

© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

Това е повратна точка в живота ви: Сатурн и Плутон скоро ще се изравнят!

Сатурн и Плутон обикновено не се изравняват, така че това ще бъде доста интересно събитие! Изглежда, че енергиите още повече ще се усилват, ние ставаме по-страстни, интензивни и крадeн от енергетика склонни към…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT