чт. мар. 28th, 2024

Започва ретроградното движение на Плутон -освободете се от това, което ви убива отвътре!

Ретроградното движение на Плутон ще започне на 24 април в знака на Козирога и ще приключи на 3 октомври в Козирог.

Ретроградният Плутон ще ви накара да се откажете от всичко, което ви притеснява. Това ретроградно движение също така и ще ви забави, като по този начин ще извади най-дълбоките ви желания навън. Може също така да възникнат проблеми с това да показвате силата и влиянието си върху външния свят.

Ще бъдете постоянно преследвани от мислите на миналия ви живот. Можете постоянно да усещате ирационален страх от смъртта, бедността или преследване.

Излишно е да се казва, че всичко това ще ви повлияе. Ще ви направи още по-скрити. Можете също така да получите екстрасензорни способности, дължащи се на усвояването на болката, която сте преживели, или защото сте били обусловени от минали житейски преживявания.

Ретроградният Плутон ще ви помогне да изведете всички тези спомени на преден план. И този процес ще продължи, докато не се освободите от всички тези преживявания.

Ретроградният Плутон нанася по-малко щети от другите вътрешни планети. Ако сте контролирали хората, трябва да спрете да правите това. Ако вие също така сте контролирали и своите отношение, това ще доведе до там, че да се откажете от тях.

Доверете се на духовните си водачи и се освободете от това, което ви убива отвътре. Но не вземайте прибързани решения. Ако сте решили да се освободите от нещо, освободете се. Не спирайте. А ако сте решили да промените нещо, убедете се, че ще можете да живеете с него.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post