Започва ретроградното движение на Плутон -освободете се от това, което ви убива отвътре!

Ретроградното движение на Плутон ще започне на 24 април в знака на Козирога и ще приключи на 3 октомври в Козирог.

Ретроградният Плутон ще ви накара да се откажете от всичко, което ви притеснява. Това ретроградно движение също така и ще ви забави, като по този начин ще извади най-дълбоките крадeн от енергетика ви желания навън. Може също така да възникнат проблеми с това да показвате силата и влиянието си върху външния свят.

Ще бъдете постоянно преследвани от мислите на миналия ви живот. Можете постоянно да усещате ирационален страх от смъртта, бедността или преследване.

Излишно е да се казва, че всичко това ще крадeн от енергетика ви повлияе. Ще ви направи още по-скрити. Можете също така да получите екстрасензорни способности, дължащи се на усвояването на болката, която сте преживели, или защото сте били обусловени от минали житейски преживявания.

Ретроградният Плутон ще ви помогне да изведете всички тези спомени на преден план. И този процес ще продължи, крадeн от енергетика докато не се освободите от всички тези преживявания.

Ретроградният Плутон нанася по-малко щети от другите вътрешни планети. Ако сте контролирали хората, трябва да спрете да правите това. Ако вие също така сте контролирали и своите отношение, това ще доведе до там, че да се откажете от тях.

Доверете се на крадeн от енергетика духовните си водачи и се освободете от това, което ви убива отвътре. Но не вземайте прибързани решения. Ако сте решили да се освободите от нещо, освободете се. Не спирайте. А ако сте решили да промените нещо, убедете се, че ще можете да живеете с него.

крадeн от енергетика

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога крадeн от енергетика не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Още по темата в крадeн от енергетика нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА крадeн от енергетика СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от крадeн от енергетика редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment