Започва ретроградното движение на Плутон -освободете се от това, което ви убива отвътре!

Ретроградното движение на Плутон ще започне на 24 април в знака на Козирога и ще приключи на 3 октомври в Козирог.

Ретроградният Плутон ще ви накара да се крадeн от енергетика откажете от всичко, което ви притеснява. Това ретроградно движение също така и ще ви забави, като по този начин ще извади най-дълбоките ви желания навън. Може също така да възникнат проблеми с това да показвате силата и влиянието си върху външния свят.

Ще бъдете постоянно преследвани от мислите на миналия крадeн от енергетика ви живот. Можете постоянно да усещате ирационален страх от смъртта, бедността или преследване.

Излишно е да се казва, че всичко това ще ви повлияе. Ще ви направи още по-скрити. Можете също така да получите екстрасензорни способности, дължащи се на усвояването на болката, която сте преживели, или защото сте били обусловени крадeн от енергетика от минали житейски преживявания.

Ретроградният Плутон ще ви помогне да изведете всички тези спомени на преден план. И този процес ще продължи, докато не се освободите от всички тези преживявания.

Ретроградният Плутон нанася по-малко щети от другите вътрешни планети. Ако сте контролирали хората, трябва да спрете да правите това. Ако крадeн от енергетика вие също така сте контролирали и своите отношение, това ще доведе до там, че да се откажете от тях.

Доверете се на духовните си водачи и се освободете от това, което ви убива отвътре. Но не вземайте прибързани решения. Ако сте решили да се освободите от нещо, освободете се. Не крадeн от енергетика спирайте. А ако сте решили да промените нещо, убедете се, че ще можете да живеете с него.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита крадeн от енергетика интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не крадeн от енергетика се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT