Знаете ли, че от някои хора мирише на нещастие? Признаци на „миризмата на смъртта“

Често в различни разкази се споменава за миризмата на смърт. Съвсем обикновени хора разказват истории, че са усетили необичайна миризма от определен човек. А после този човек крадeн от енергетика заболявал и внезапно умирал. Или умирал вследствие на нещастен случай. Или дори сам слагал край на живота си.

Има толкова много такива разкази, че е невъзможно да се обявят за лъжци или луди всички тези разказвачи. Освен това на науката отдавна е известно: при някои болести се появява специфичен мирис. крадeн от енергетика Това е факт. А при стрес се променя миризмата на тялото; животните са особено чувствителни към това. Дори мирно куче може да хапе или да прояви раздразнение …

Така че не бива да се отрича „миризмата на смърт“. Момиче разказва, че от приятелката и миришело на хризантеми по някаква причина. крадeн от енергетика Не точно хризантеми, но много сходна миризма! А после тази приятелка умряла при катастрофа само след ден. Друга жена усетила силна миризма на метличина, сякаш в стаята бил донесен огромен букет.

Това се случва няколко пъти в живота; хората, които излъчвали тази миризма, умирали много скоро поради различни причини. Друга крадeн от енергетика жена говори за сладката миризма на диви цветя. Тя се появявала в присъствието на тези, които скоро напускали този свят …

Измислици и „мистика“? По никакъв начин. Учените отдавна са описали миризмата от тялото на току-що починал човек – миризмата на прясно окосена трева. Прилича на описаните по-горе миризми, нали? крадeн от енергетика А през последните години било установено, че древните хора имали специален обонятелен рецептор за разпознаване на миризмата на смърт.

Това било необходимо за оцеляването им. Миризмата на смърт незабавно задейства изработката на специални хормони „борба и бягство“; тези хормони внушават тревога и карат човек или да избяга, или да се крадeн от енергетика бори с опасността.

Този рецептор у съвременния човек „спи“, но може да се събуди. Можем да усетим този мирис. Освен това  сега е известно – организмът започва подготовка за смъртта предварително. Понякога – година или шест месеца преди да напусне този свят.

Променя се психологическото състояние на човека; променя се миризмата му. Дори и внезапната катастрофа не е толкова внезапна; крадeн от енергетика тя може да има психологическа причина, ето за какво става въпрос. А от човека мирише „някак си не така“; но само чувствителни хора могат да усетят тази миризма, у които този древен рецептор внезапно се е събудил.

Така че промяната на миризмата е сериозен предвестник. Някога миризмата е била мощно крадeн от енергетика и спасително чувство; от нея са се ръководили нашите предци, благодарение на нея те са оцелявали. Ние трябва да вярваме на нашите чувства; може би все още може да се направи нещо и да се спаси човека от опасността?

Не е необходимо да имате остро обоняние;  този рецептор понякога се крадeн от енергетика активира за да разпознаем „миризмата на смъртта“. И  трябва да предприемем действия.  Ако се доверим на тази миризма…

Ан Кириян

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

…хората подсъзнателно си пожелават нещастия, за да бъдат по-късно уважавани заради тях…

Светът само изпълнява, просто изпълнява желанията … – крадeн от енергетика В какво се състои смисълът? – попита ученикът. – В най-висшата справедливост на света – отговори учителят. – А нима е справедлив?…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие крадeн от енергетика на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT