пт. апр. 19th, 2024

Слънце и Меркурий в Близнаци: Kак да не полудеем в този период!

Слънцето навлиза в Близнаци (от 21 май до 21 юни) със своя спътник Меркурий, но поради различните скоростни характеристики Меркурий ще се окаже в Рак на 4 юни.

Месечният транзит на Слънцето по Близнаци може да се раздели уверено на два периода – относително спокоен и не много активен по отношение на взаимодействието на планетите участък до 8 юни,  и напрегнат, донякъде дори драматичен период от 9 до 21 юни.

Основният фон на тази сложна декада ще бъдат два повтарящи се цикъла, включващи Нептун – конфликтът на Юпитер с Нептун, който се развива в средата на юни, включващ в своята орбита Слънцето (9-11 юни) и мажорният аспект на Сатурн с Нептун.

Друга серия от напрегнати аспекти ще бъде тоталната вражда на Марс и Меркурий с тежките планети Сатурн и Плутон в   периода от 13 до 21 юни.

Именно този период трябва да се счита за доста конфликтен в социално-политическия и социалния спектър на събитията, както и уязвим и авариен за всички транспортни и комуникационни системи, когато се увеличава вероятността от техногенни и природни катастрофи.

Една от главните задачи на периода ще е да се отървем от суетата и правилно да разпределим силите си, голяма роля ще играе селективното общуване (предимно в неблагоприятния период) и оперативната информация; на мнозина ще им се наложи спешно да се приспособяват към бързо променящите се обстоятелства.

Подценяването на напрегнатите взаимодействия на планетите може да повлияе негативно на много начинания в социалната и професионалната сфера. Неочаквано проблемни могат да се окажат пътуванията, транспортът, паричните инвестиции; по-активни ще станат професионалните крадци и шарлатани във всички сфери.

Опитайте се да не планирате важни дейности за последното десетилетие на месеца в Близнаци – от 9 до 21 юни.
Най-кризисните дни ще бъдат 30 май, 9-10 (най-измамните дни), 13-21 юни.

По-благоприятни дни са 22, 25 май, 1, 7-8 юни.

За Овен настъпва позитивно време за установяване на нови контакти и връзки, комуникации. Първата половина на периода, до 8 юни включително, е сравнително подходяща за започване на обучение и практическа дейност.

Най-активната сфера на интерес за Телците на този етап са собствените им финансови възможности и приходи. Трябва да бъдете по-внимателни при пътувания (и като цяло в транспорта), както и във финансовия сектор от 9 до 21 юни.

За Близнаците ще е по-лесно да привлекат внимание към своята персона, ако се нуждаят от това. Планирайте основната си дейност за първата половина на периода, а във втората внимавайте за финансовите транзакции – може да има щети и напразни харчове.

За Раците е настъпило време за почивка от активни дела, за поддържане на здравето – периодът е традиционно труден за вас. Избягвайте меланхолични настроения, внимавайте за емоционални неуспехи и тъмни ъгли в съзнанието. Поговорката „моят дом е моята крепост“ може да стане много подходяща за вас.

Нарастващо влияние на приятели и общности на този етап очаква Лъвовете. Внимавайте с нововъведенията в живота. Втората половина на периода ще изисква по-голяма организация, търпение, внимание към близките. Труден за вас сегмент може да се окаже периодът 13-15 юни.

Доста динамичен период на дейност за Девите, но рискува да стане твърде нервен, особено в областта на кариерата и контактите с началниците. Възможно е се появи допълнително социално бреме, на което ще ви бъде трудно да откажете.

Периодът облагодетелства Везните при разработването на концепции и подходи към изучаването на сложни науки и чужди езици. Възможни са спонтанни, непланирани пътувания. Внимателно със самонадеяността през второто десетилетие на юни – сега това е непродуктивно, на този етап ще се нуждаете от повече прагматизъм.

Секторът „Близнаци“ е кризисното място за Скорпионите. Периодът може да бъде съпътстван от желанието да се отървете от някои стари проблеми и отговорности по какъвто и да било начин. 13-21 юни – изключете всякакви рискове във финансовата сфера, специално внимание – ако сте на път.

Езикът на компромиси и отстъпки, откровени разговори с партньори на всички нива са положителен вектор за Стрелците. Този месец обаче имате потенциала да установите интуитивна връзка с другите. Важни дни за вас: 9-10 юни, те се считат за най-измамни през този период.

Райска наслада за Козирозите може да им донесе по това време дори ежедневната работната суматоха, грижи за близките. Това е времето, когато дори рутината става целителна. И все пак се пазете от претоварване по време на работа (особено от 13 до 21 юни).

Емоционален подем, творчески късмет и успешни приключения може да даде този транзит на Слънцето на Водолей. Периодът е благоприятен за задълбочаване на романтичния живот, любими занимания. На 13-14 и 17-19 юни се пазете от болести и конфликти в работата.

Фундамент за спокойствието за Риби ще са всички въпроси, насочени към промени у дома, установяване на добри семейни отношения и семейни връзки. Бъдете много внимателни и фокусирани във важните за вас дни: 9-10 юни.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post