вт. мар. 19th, 2024

Птиците умират от новата 5G мрежа, тя вреди и на хората! (видео)

Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време на експеримент с новата 5G мрежа, при който е изпробван нейният обхват и дали новата безжична технология ще вреди и на хората.

Новините за вредните последици за птиците не се появяват в медиите, защото в началото загинали само няколко птици, но когато това се случило с още 150 птици, които паднали в обществения парк, хората започнали да се чудят какво е убило тези 297 птици в Хага. По същото това време се появила антена на покрива на една сграда, която била тествана точно когато птиците започнали да падат от небето.

В същото време е забелязано, че патици си гмуркали главите под водата, сякаш за да избегнат излъчването, докато други отлетели до друг водоем.

Тази информация бе споделена от Йохан Куле в неговия профил във Facebook.

„Междувременно получих още информация за края на октомври (2018 г.) и установих, че птиците наистина са жертви на експеримента“, пише Куле.

A по време на тестването на 5G мрежата е било забелязано странно поведение на крави. Става дума за експеримент в Грьонинген, когато цялото стадо крави се озовало в канал. Оказва се, че мрежата 5G въздейства негативно и върху хората, както преди това предупредиха експертите.

По материали на radar.mk

PS. Производителите мълчат за опасностите на 5G-мрежите. Честотата, с която работи мрежата, е близо до работната честота на микровълновата фурна (22,24 GHz). Едва ли е здравословно да се направи една голяма микровълнова печка от околната среда, дори и с високоскоростен интернет и куп умни приспособления, които опростяват живота. Не си струва особено и ако се докаже ефектът на 5G върху безплодието.

И още- за по-плътно покритие ще трябва да се инсталират  повече клетъчни кули. Представете си само колко наситен ще е електромагнитния фон, който и сега е доста напрегнат..

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Фантастично: Програмисти създадоха начин бързо да изчезнем от интернет

Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция са разработили услуга, която ще ви помогне да отстраните бързо  своите акаунти от  интернет. Програмистите Вилле Далбо  и Линус Уннебей от Швеция…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

4 thoughts on “Птиците умират от новата 5G мрежа, тя вреди и на хората! (видео)”
  1. Чудих се, защо умираха птици без смислена причина за това преди няколко години, а точно тогава излизаше 4G. Има логика.
    При 5G смъртността ще е поне тройна!

  2. Не набивайте глупости в главите на хората! И преди да пишете некоректни статии, първо си проветере информацията !!!

  3. Грешката е в изходния текст на radar.mk

  4. Е Грйонингвн не е в Швейцария. Как да вярваме за другото

Comments are closed.