За да живееш добре – живей скрито!

Забелязали ли сте, че когато започнете да разказвате за своите победи и постижения, впоследствие се забърквате в неприятности и всичко се срива, сякаш късметът ви е обърнал гръб?

Щастливците трябва да бъдат тихи” – колкото по-малко хора знаят за личния ви живот, толкова по-добър ще бъде.

Затова – какво да правим? Има ли конкретни случаи, когато трябва да „държите кра дeн от ене ргети устата си затворена”?

Казват, че колкото по-малко хора знаят за личния ви живот, толкова по-добре ще бъде за вас. Има и такива поговорки: щастието обича тишината, а с това, с което похвалиш, ще останеш без него. Вярно ли е?

Статията се основава на познания за психиката и подсъзнанието на човека, мъдростта на нашите предци и различните култури на света, както кра дeн от ене ргети и личен опит.

1. Искате ли да живеете на високи вибрации? Отхвърлете осъждането.

Ако сте станали свидетели на „гадна“ ситуация, не трябва да я разказвате на другите с всички подробности. Съседка цяла нощ преследва съпруга си по стълбището, хващайки го в изневяра? Мъж хвърлил камък по бездомно куче? В метрото са ви настъпили по крака, бутнали са ви и също кра дeн от ене ргети така са ви напсували? Не предавайте чужди пороци от уста на уста. Говорейки за недостатъците на други хора, вие ги приемате в себе си.

2. Не налагайте на никого начина си на живот.

Ако сте вегетарианец, не трябва да афиширате това на всеки ъгъл и да обвинявате хората, че ядат месо. Ако наистина сте дълбоко просветлени и осъзнати, определено не кра дeн от ене ргети трябва ревностно да защитавате убежденията си в социалните мрежи, в коментарите по форуми и в реалния живот.

3. Благотворителността е важна част от живота и признак за милосърдие и любов към всичко живо.

Но само докато мълчите за това. Ако непрекъснато се хвалите за това в социални мрежи и разказвате на приятелите си за парични преводи към благотворителни фондации, то кра дeн от ене ргети това е самолюбие и егоизъм. А милосърдие и егоизъм, любов към всичко живо и самолюбието са неща несъвместими. Затова се препоръчва вашата благотворителност да я криете в себе си.

4. Също така НЕ ТРЯБВА споделяте плановете си за вашия живот.

Като мечтаете и набелязвате своите цели, вие създавате мисловна форма, като така я зареждате с енергия. Когато говорите за това кра дeн от ене ргети на всички, тогава разпилявате тази съзидателна енергия. И мисълформата губи силата си, разрушава се. Плановете се сбъдват, целите се постигат, мечтите се сбъдват, но само ако и докато са скрити. Те могат да бъдат споделяни само с онези, от които искате помощ при изпълнението.

5. Не казвайте колко печелите, не се хвалете с това. Никога!

Парите трябва да се вземат кра дeн от ене ргети със спокойствие и благодарност. Когато се хвалите с поредната премия и се чудите: „Как извадих такъв късмет!“, това означава, че не сте готови да приемете тези пари. А ако не сте готови, тогава няма да получите повече … Влиза в сила следният Закон: с което се похвалите, без него ще останете. Това е същността на паричното мислене. Богатите хора „не кра дeн от ене ргети крещят“ за новото си Ферари или току-що закупената вила за 12 милиона долара. Те възприемат тези покупки като даденост.

6. Ако сте извършили героичен акт, запазете го за себе си.

Помогнали сте на старата жена да пресече пътя? Взели сте изоставено на студа коте и сте му намерили нови собственици? Потушили сте пожар и сте изнесли от задимените стаи малки кра дeн от ене ргети деца? Не си струва да говорите за това всеки ден, окачвайки си невидим медал за храброст на гърдите. Вие го направихте от смелост, милосърдие и храброст, но като кажете на всички за това, вие заменяте добродетелта с гордост и нарцисизъм.

7. Това, което случва в семейството, оставете у дома.

Не разказвайте за неприлични постъпки на близки: родители, съпруг, деца, внуци. кра дeн от ене ргети „Вадейки мръсното бельо на показ“, вие отдавате много енергия на отрицанието, като по този начин го увеличавате. Също така, не говорете за неземната любов във вашата двойка, за красивите си и здрави деца, за това как помагате и обичате родителите си. Защото това отново говори за нежеланието да се приема. Все пак „щастието обича тишината.“

Конфуций е казал: „Мълчанието е кра дeн от ене ргети голям приятел, който никога няма да ви предаде.“

Източник : Еsotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Щастието може да бъде откраднато – зловещата технология на ограбването!

Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други ценности: любов, здраве, успехи, щастие. Те също могат да бъдат откраднати, така са вярвали в древността. кра дeн от ене ргети „Да…

Още по темата в нашата страница:


© кра дeн от ене ргети 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT