Вълшебните звуци, които реално лекуват!

Това, че звуците могат да лекуват, е известно още в древността. Така например, в древен Египет, с помощта на хорово пеене, хората са се избавяли от безсъние, а крадeн от енергетика в Древна Гърция със звуци на тръби са се лекували от ишиас и разстройства на нервната система.

Има звуци, които могат да  лекуват. Някои от тях намаляват болката, други влияят на кръвта, на различните органи и системи.

Природата е възнаградила човека с невероятно умение, давайки му възможност да изразява своите крадeн от енергетика чувства и мисли с помощта на звуци- думи.

Сега да видим кои са най-известните целителни звуци:

„ССССССССССССС“ – звукът на белите дробове

Той се използва при настинки, чувство на тъга и печал.

Техника на изпълнение: поемете дълбоко дъх. Вдигнете ръцете пред себе си. На нивото на очите обърнете дланите навън, крадeн от енергетика като същевременно продължавате да вдигате ръцете.
Зъбите са затворени, но не плътно, устните са леко затворени. Бавно издишайте въздуха през зъбите с дълъг звук „ССССССССССССС“. Почувствайте как с този звук дробовете се пълнят с енергия и освобождават от всяка нечистотия. Отпускайки ръцете си ги задръжте на нивото на дробовете и крадeн от енергетика си представете, че те се изпълват с ярка бяла светлина.

„ЧЮУУУУУУУ“ – звукът на бъбреците

Използва се при страх, умора, виене на свят, шум в ушите, болка в гърба.

Техника на изпълнение: поемете дълбоко дъх. Дръжте краката си заедно. Наклонете се и хванете коленете с ръцете си.
В същото време крадeн от енергетика повдигнете главата така, че погледът да е насочен напред и напрегнете мускулите на ръцете. Почувствайте напрежение в гърба. Окръглете устните, сякаш духате свещ и бавно издишвайте със звука „Чюуууууууууууу“.
В същото време глътнете корема. Напълно издишвайки се разкрачете и поставете дланите си върху пояса. Представете си, че бъбреците се насищат крадeн от енергетика със синя светлина и че дискомфортът ви напуска.

„ШШШШШШШШШШШ“ – звукът на черния дроб

Той се използва при гняв и безсилие.

Техника на изпълнение: поемете дълбоко дъх. Разпънете ръцете встрани, дланите нагоре. Бавно вдигнете ръце към темето, очите следят тяхното движение нагоре. Сега сплетете пръстите си и обърнете дланите си крадeн от енергетика към тавана, сякаш изтласквате на въздуха.
Леко се наклонете наляво. Отворете широко очи и бавно издишвайте със звука „ШШШШШШШШШШ.“ Почувствайте как получената от вас енергия очиства черния дроб. Завършвайки издишването, сложете ръце върху черния дроб. Представете си, че те излъчват зелена светлина.

„ХХХХААААААУУУ“ – Звукът на сърцето

Той се използва крадeн от енергетика при сърдечно-съдови заболявания, ангина, херпес, нервност.

Техника на изпълнение: поемете дълбоко дъх. Заеме същото положение като в предишното упражнение. Само че трябва да се наклоните леко вдясно.
Отворете устата си, сякаш се прозявате, бавно издишайте със звука „ХХХХААААААУУУ.“ Завършвайки издишването, сложете двете си ръце до сърцето, изпращайки му червена светлина, крадeн от енергетика любов и радост.

„ХХХХУУУУУУУ“ – Звукът на стомаха и далака

Използва се при нарушения в храносмилането, гадене.

Техника на изпълнение: поемете дълбоко дъх. Поставете средните пръсти отляво под гръдната кост. Погледнете нагоре, и внимателно натиснете с пръстите си, и докато издишвате произнесете звука „ХХХХУУУУУУУ“, който трябва да идва отвътре.
Почувствайте крадeн от енергетика как вибрират гласните струни. Стомахът и далакът трябва да започнат да работят по-добре. Сега поднесете ръцете си към тези органи и си представете, че те се изпълват с жълта светлина.

крадeн от енергетика

„ХХХИИИИИИИИИ“ – Звукът на тройния нагревател

Той се крадeн от енергетика използва при безсъние, вътрешно напрежение.

Tроен нагревател се нарича условният орган, състоящ се от горещите части (мозък, сърце, бели дробове), топли части (черен дроб, бъбреци, стомах, панкреас, далак) и студени части (червата, пикочния мехур, половите органи).

Техника на изпълнение: поемете дълбоко дъх.
Седнете на стол, поднесете ръце към лицето си.
крадeн от енергетика Издишвайки едва забележимо произнесете звука „ХХХИИИИИИИИИ“ докато леко се прибере гръдния кош, след това слънчевия сплит и накрая долната част на корема. Ръцете в този момент се движат бавно по долната част на тялото, сякаш насочват енергията от горната част към краката. Завършвайки издишването, фокусирайте вниманието си върху храносмилателния тракт.
крадeн от енергетика Практиката е препоръчително да се прави всеки ден преди лягане, за да се отпусне тялото и да се осигури добър сън през нощта.

По материали на econet

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Известната гимнастика за лечение на хипертония от д-р Шишонин +видео

Хипертонията крадeн от енергетика е едно от най-честите заболявания. Смята се, че един на всеки четирима възрастни страда  от високо кръвно налягане. Колкото и да е странно, само 35% от тях са наясно…

Въобще не се съмнявайте: Сега вие можете да се избавите от стреса веднъж и завинаги!

крадeн от енергетика

Ако не обръщате внимание на собственото си психическо състояние, рискувате всичко. Дълга, прогресираща болест, чийто синдроми са неясни, а симптомите трудно се откриват – ето с това може да се…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло крадeн от енергетика или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT