ср. апр. 17th, 2024

Ако имате късмет – ще плачете. И тези сълзи ще бъде невъзможно да сдържите….

1. Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем сами, когато няма да има никой близо до вас и ще трябва да разчитате само на земята и на себе си.

2. Ако имате късмет и сте в подходящия момент, животът ще ви удари, ще ви разбие като орех и ще извади навън вашата ядка.

3. Ако имате късмет и сте в точното време, това ще бъде болезнено за вас. Толкова болезнено, че тази болка ще ви кара по-скоро да умрете, а после ще ви помогне да се преродите отвътре.

4. Ако имате късмет, ще плачете. И тези сълзи ще бъде невъзможно да сдържите. И чрез тях ще дойде освобождаване, а след това и истинският живот.

5. Ако имате късмет, ще бъдете раними. И няма да можете да скриете това. И тогава ще разберете кой е с вас, а кой не е.

6. Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще трябва да ги намерите сами.

7. Ако имате късмет, ще бъдете разочаровани от хора, идеи, учители и добри магове. И преживявайки това, ще можете да видите реалния свят.

8. Ако имате късмет и се случи подходящият момент, няма да имате от кой да поискате съвет. От Никой. И ще трябва да намерите вътрешния си компас.

9. Ако имате късмет и се случи подходящия момент, за вас всичко ще бъде непоносимо, така че ще трябва да направите нещо с това или просто ще се отпуснете за да позволите на света да направи нещо с вас.

10. Ако имате късмет, ще загубите, ще бъдете измамени, предадени и разбити. И това „скоро“ ще бъде издълбано на лицето ви с гнева на мъдростта. И опитът ще остане с вас до края на живота ви.

11. Ако имате късмет ще останете без пари. И ще трябва да влезете в реални взаимоотношения с хора, с които бихте могли да бъдете само ако платите.

12. Ако имате достатъчно късмет, ще получите много пари, ще почувствате дълбочината на отчаянието, когато се разбие илюзията за щастието в него.

13. Ако имате късмет ще сте далеч от любовта на всички. И ще трябва да изградите вътрешна ценностна система. А желанието да се харесвате на всеки – ще ви изостави.

14. Ако имате късмет, някой ще се отвърне от вас. И ще познаете цената на моментното щастие.

15. Ако имате късмет, ще се изправите лице в лице с близките си. И ще има две истини. Тяхната и вашата. И ще усетите ехото на пространството между различните Вселени, които едва се докосват.

16. Ако имате достатъчно късмет ще издържите всичко това. И ще намерите начин да се самотрансформирате. Ще усетите тази вътрешна алхимия, която създава красота от болка. От бяс – смирение. От страх – реализация. А от радост – вдъхновение. Вина и срам ще метат в душата ви, както чистачът изхвърля стария боклук. А белезите ще се превръщат в изходи.

Автор: Аглая Датесидзе
Artwork: Елена Бриксенкова

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post