Ако имате късмет – ще плачете. И тези сълзи ще бъде невъзможно да сдържите….

1. Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем сами, когато няма да има никой близо до вас и ще трябва да разчитате само на земята и на себе крадeн от енергетика си.

2. Ако имате късмет и сте в подходящия момент, животът ще ви удари, ще ви разбие като орех и ще извади навън вашата ядка.

3. Ако имате късмет и сте в точното време, това ще бъде болезнено за вас. Толкова болезнено, че тази болка ще ви кара по-скоро да крадeн от енергетика умрете, а после ще ви помогне да се преродите отвътре.

4. Ако имате късмет, ще плачете. И тези сълзи ще бъде невъзможно да сдържите. И чрез тях ще дойде освобождаване, а след това и истинският живот.

5. Ако имате късмет, ще бъдете раними. И няма да можете да скриете това. крадeн от енергетика И тогава ще разберете кой е с вас, а кой не е.

6. Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще трябва да ги намерите сами.

7. Ако имате късмет, ще бъдете разочаровани от хора, идеи, учители и добри магове. И преживявайки това, ще можете да крадeн от енергетика видите реалния свят.

8. Ако имате късмет и се случи подходящият момент, няма да имате от кой да поискате съвет. От Никой. И ще трябва да намерите вътрешния си компас.

9. Ако имате късмет и се случи подходящия момент, за вас всичко ще бъде непоносимо, така че ще трябва да крадeн от енергетика направите нещо с това или просто ще се отпуснете за да позволите на света да направи нещо с вас.

10. Ако имате късмет, ще загубите, ще бъдете измамени, предадени и разбити. И това „скоро“ ще бъде издълбано на лицето ви с гнева на мъдростта. И опитът ще остане с вас крадeн от енергетика до края на живота ви.

11. Ако имате късмет ще останете без пари. И ще трябва да влезете в реални взаимоотношения с хора, с които бихте могли да бъдете само ако платите.

12. Ако имате достатъчно късмет, ще получите много пари, ще почувствате дълбочината на отчаянието, когато се разбие илюзията крадeн от енергетика за щастието в него.

13. Ако имате късмет ще сте далеч от любовта на всички. И ще трябва да изградите вътрешна ценностна система. А желанието да се харесвате на всеки – ще ви изостави.

14. Ако имате късмет, някой ще се отвърне от вас. И ще познаете цената на моментното крадeн от енергетика щастие.

15. Ако имате късмет, ще се изправите лице в лице с близките си. И ще има две истини. Тяхната и вашата. И ще усетите ехото на пространството между различните Вселени, които едва се докосват.

16. Ако имате достатъчно късмет ще издържите всичко това. И ще намерите начин да се самотрансформирате. Ще усетите тази вътрешна алхимия, която създава красота от крадeн от енергетика болка. От бяс – смирение. От страх – реализация. А от радост – вдъхновение. Вина и срам ще метат в душата ви, както чистачът изхвърля стария боклук. А белезите ще се превръщат в изходи.

Автор: Аглая Датесидзе
Artwork: Елена Бриксенкова

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Птиците умират от новата 5G мрежа, тя крадeн от енергетика вреди и на хората! (видео)

Стотици птици паднаха от небето в Хага, Холандия, по време на експеримент с новата 5G мрежа, при който е изпробван нейният обхват и дали новата безжична технология ще вреди и…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT