Ако имате късмет – ще плачете. И тези сълзи ще бъде невъзможно да сдържите….

1. Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем сами, когато няма да има никой близо до вас и ще трябва да разчитате само на земята и на себе си.

2. Ако имате късмет и сте в подходящия момент, животът ще ви удари, ще ви разбие като орех и ще извади навън вашата ядка.

3. Ако имате късмет и сте в точното време, това ще бъде кра дeн от ен ер джи болезнено за вас. Толкова болезнено, че тази болка ще ви кара по-скоро да умрете, а после ще ви помогне да се преродите отвътре.

4. Ако имате късмет, ще плачете. И тези сълзи ще бъде невъзможно да сдържите. И чрез тях ще дойде освобождаване, а след това и истинският живот.

5. Ако имате късмет, ще бъдете раними. И няма да можете да скриете това. И тогава кра дeн от ен ер джи ще разберете кой е с вас, а кой не е.

6. Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще трябва да ги намерите сами.

7. Ако имате късмет, ще бъдете разочаровани от хора, идеи, учители и добри магове. И преживявайки това, ще можете да видите реалния свят.

8. Ако имате късмет и се случи подходящият момент, няма да имате от кой кра дeн от ен ер джи да поискате съвет. От Никой. И ще трябва да намерите вътрешния си компас.

9. Ако имате късмет и се случи подходящия момент, за вас всичко ще бъде непоносимо, така че ще трябва да направите нещо с това или просто ще се отпуснете за да позволите на света да направи нещо с вас.

10. Ако имате късмет, ще загубите, ще бъдете измамени, предадени и разбити. И кра дeн от ен ер джи това „скоро“ ще бъде издълбано на лицето ви с гнева на мъдростта. И опитът ще остане с вас до края на живота ви.

11. Ако имате късмет ще останете без пари. И ще трябва да влезете в реални взаимоотношения с хора, с които бихте могли да бъдете само ако платите.

12. Ако имате достатъчно късмет, ще получите много пари, ще почувствате дълбочината на отчаянието, когато кра дeн от ен ер джи се разбие илюзията за щастието в него.

13. Ако имате късмет ще сте далеч от любовта на всички. И ще трябва да изградите вътрешна ценностна система. А желанието да се харесвате на всеки – ще ви изостави.

14. Ако имате късмет, някой ще се отвърне от вас. И ще познаете цената на моментното щастие.

15. Ако имате късмет, ще се изправите лице в лице с кра дeн от ен ер джи близките си. И ще има две истини. Тяхната и вашата. И ще усетите ехото на пространството между различните Вселени, които едва се докосват.

16. Ако имате достатъчно късмет ще издържите всичко това. И ще намерите начин да се самотрансформирате. Ще усетите тази вътрешна алхимия, която създава красота от болка. От бяс – смирение. От страх – реализация. А от радост – вдъхновение. Вина и срам кра дeн от ен ер джи ще метат в душата ви, както чистачът изхвърля стария боклук. А белезите ще се превръщат в изходи.

Автор: Аглая Датесидзе
Artwork: Елена Бриксенкова

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в кра дeн от ен ер джи нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT