Зодиакалните знаци, способни да ви предадат в най-трудния момент

Защо хората изглеждат верни и надеждни, когато всичко е наред, и изведнъж  си тръгват в този момент, когато трябва да помогнат? Разбира се, това зависи от характера на човека. Но немалко зависи и от разположението на звездите.

Специалистите са идентифицирали четири зодиакални знака, сред които най-често се срещат индивиди, които могат да ви предадат в най-критичния за вас момент.

Риба

Сред рибите често се срещат кра дeн от ен ер джи особи, които могат да се нарекат нагаждачи. Е, в края на краищата, те, Рибите , трябва да търсят, но някъде по-дълбоко. Ако мъжът-риба разбере, че дамата, влюбена в него е изгодна партия, той може да изиграе влюбеност. Но ако неговата  спътница се сблъска с проблеми,  ще трябва да ги си разрешава сама.

Жената-риба е в състояние да играе любяща съпруга на успешен съпруг, но само кра дeн от ен ер джи докато той е успешен. Ако делата му започнат да се сриват, неговата благоверна най-вероятно ще подаде молба за развод. Да, и ще го обере тотално, отмъквайки от него всичко, което може.

Дева

Девите са практични, разумни и своите действия   изчисляват сто стъпки напред. Заради изгодата си те могат да „се сприятелят“ с по-успешен колега, когото тайно мразят. И това ще бъде направено само, например, кра дeн от ен ер джи заради съвместен успешен проект.

Колегата, заслепен от такова приятелство, дори няма да подозира, че Дева му подготвя истински гаден номер, в резултат на което целият проект ще остане за нея. А колегата ще гледа с изумен поглед.

Близнаци

Великолепни артисти и преструвачи, те могат да спечелят доверието дори и на най-подозрителните хора. Какво да кажем за близките им, които след това жънат горчивите плодове на кра дeн от ен ер джи своята доверчивост.

Ето само един пример. Дъщеря от племето „Близнаци“ помолила болната си майка да и прехвърли апартамента си. Ако нещо се случи изведнъж, да не трябва да чака за наследството. Възрастната жена го направила, мислейки си, че скоро ще умре.

Но старата жена се възстановила и се върнала от болницата. Само че дъщерята със съпруга си и посочили вратата. С обяснението че е време кра дeн от ен ер джи да поживеят за свое удоволствие. Добре, че старата жена имал сестра, която я приютила в селото си.

Стрелец

Стрелците са хора импулсивни и често живеят с емоциите си. Те се уморяват от монотонността и често търсят забавление встрани. И докато всичко е повече или по-малко спокойно в семейството, те живеят щастливо на два „фронта“. Но само докат потропат проблеми на портата…

Има такъв случай. Той кра дeн от ен ер джи , Стрелецът, тихо се разхождал със съпругата си, а периодично (уж в командировка) живял при любовницата, а после пак у дома, където жена му се грижела за всичко. Но внезапно дъщеря му се разболяла, имала нужда от операция и пари. И главата на семейството, уплашен от проблемите, които внезапно го притиснали, събрал в една чанта нещата си и изчезнал. За щастие, той вече си имал кра дeн от ен ер джи „резервно летище“.

Източник еsotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Съвети за знаците на зодиака за периода 1 – 7 юли 2019 г. – търпение, сдържаност и увереност в себе си!

Вижте какви са съветите на астролозите за седмицата от 1 до 7 юли  за всички знаци на зодиака. Търпение, сдържаност и самоувереност ще помогнат на представителите на Зодиака  да преминат…

кра дeн от ен ер джи

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Още по темата в кра дeн от ен ер джи нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT