пт. апр. 26th, 2024

Зодиакалните знаци, способни да ви предадат в най-трудния момент

Защо хората изглеждат верни и надеждни, когато всичко е наред, и изведнъж  си тръгват в този момент, когато трябва да помогнат? Разбира се, това зависи от характера на човека. Но немалко зависи и от разположението на звездите.

Специалистите са идентифицирали четири зодиакални знака, сред които най-често се срещат индивиди, които могат да ви предадат в най-критичния за вас момент.

Риба

Сред рибите често се срещат особи, които могат да се нарекат нагаждачи. Е, в края на краищата, те, Рибите , трябва да търсят, но някъде по-дълбоко. Ако мъжът-риба разбере, че дамата, влюбена в него е изгодна партия, той може да изиграе влюбеност. Но ако неговата  спътница се сблъска с проблеми,  ще трябва да ги си разрешава сама.

Жената-риба е в състояние да играе любяща съпруга на успешен съпруг, но само докато той е успешен. Ако делата му започнат да се сриват, неговата благоверна най-вероятно ще подаде молба за развод. Да, и ще го обере тотално, отмъквайки от него всичко, което може.

Дева

Девите са практични, разумни и своите действия   изчисляват сто стъпки напред. Заради изгодата си те могат да „се сприятелят“ с по-успешен колега, когото тайно мразят. И това ще бъде направено само, например, заради съвместен успешен проект.

Колегата, заслепен от такова приятелство, дори няма да подозира, че Дева му подготвя истински гаден номер, в резултат на което целият проект ще остане за нея. А колегата ще гледа с изумен поглед.

Близнаци

Великолепни артисти и преструвачи, те могат да спечелят доверието дори и на най-подозрителните хора. Какво да кажем за близките им, които след това жънат горчивите плодове на своята доверчивост.

Ето само един пример. Дъщеря от племето „Близнаци“ помолила болната си майка да и прехвърли апартамента си. Ако нещо се случи изведнъж, да не трябва да чака за наследството. Възрастната жена го направила, мислейки си, че скоро ще умре.

Но старата жена се възстановила и се върнала от болницата. Само че дъщерята със съпруга си и посочили вратата. С обяснението че е време да поживеят за свое удоволствие. Добре, че старата жена имал сестра, която я приютила в селото си.

Стрелец

Стрелците са хора импулсивни и често живеят с емоциите си. Те се уморяват от монотонността и често търсят забавление встрани. И докато всичко е повече или по-малко спокойно в семейството, те живеят щастливо на два „фронта“. Но само докат потропат проблеми на портата…

Има такъв случай. Той , Стрелецът, тихо се разхождал със съпругата си, а периодично (уж в командировка) живял при любовницата, а после пак у дома, където жена му се грижела за всичко. Но внезапно дъщеря му се разболяла, имала нужда от операция и пари. И главата на семейството, уплашен от проблемите, които внезапно го притиснали, събрал в една чанта нещата си и изчезнал. За щастие, той вече си имал „резервно летище“.

Източник еsotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Съвети за знаците на зодиака за периода 1 – 7 юли 2019 г. – търпение, сдържаност и увереност в себе си!

Вижте какви са съветите на астролозите за седмицата от 1 до 7 юли  за всички знаци на зодиака. Търпение, сдържаност и самоувереност ще помогнат на представителите на Зодиака  да преминат…

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post