вт. апр. 23rd, 2024

5 думи-пароли за постигане на всяка цел!

Силата на думите е чиста магия, те са ключове към подсъзнанието. Паролите могат да ви доближат до мечтата ви и да ви помогнат да постигнете целите си.

Има особени думи, които могат да подобрят живота ви, да го направят по-лесен и по-щастлив. Те помагат на положителните мисли да надделеят над негативните. В биоенергетиката има пет думи – пароли, чието произнасяне ще помогне да се постигнат просперитет, късмет и успех в живота, истинска любов, неограничено щастие. Когато става дума за такива думи, е важно да се спазват определени правила.

Правила за работа с думите – пароли

Призивът към подсъзнанието винаги трябва да започва с думата ЗАЕДНО. Тази дума свързва съзнанието с подсъзнанието  за постигане на целите. Последната дума в тази свързаност е думата СЕГА. Тя ускорява приближаването на желаното събитие. Даваме примери  за да разберете как работи.

Представете си, че сте много обидени, вътре във вас всичко кипи от гняв и разочарование. Не можете просто така  да вземете и да пуснете негативната ситуация: съзнанието постоянно фокусира вниманието ви върху нея. Разбира се, разбирате, че е необходимо да я пуснете, но емоциите стигат до самото ви гърло.

В случая, когато е необходимо бързо да се постигнат поставените цели (в нашия случай – да се освободим от ситуацията, която ни тормози), биоенергетиката препоръчва да се призоват за помощ ефективни думи -пароли.

Трябва да изградите следната фраза: „ЗАЕДНО ПУСНИ СЕГА“. Фразата се повтаря, докато не ви оставят гневът и негодуванието. Не забравяйте, че първа винаги е думата ЗАЕДНО, последвана от думата-парола, изисквана в дадена ситуация, и в края – СЕГА.

Най-ефективните думи – пароли

Парола първа: „бори се“. Тази дума-парола помага в ситуации, в които са ви притиснали проблеми, които не можете да разрешите сами. Разбира се, трябва да вярвате, че тази дума ще ви помогне. Ако сте опитали всичко възможно, но не сте имали успех, повтаряйте като мантра, думата БОРИ СЕ. Не забравяйте, че призивът трябва да звучи така: „ЗАЕДНО БОРИ СЕ СЕГА“.

Парола две: „сила„. В съвременния свят често се сблъскваме със ситуации, в които ни остават само няколко стъпки до целта, но силите ни са свършили. За да я постигнем, ние просто нямаме достатъчно търпение, сила или възможности, въпреки че сме били близо до нея.

Експертите в областта на биоенергетиката ви съветват да произнасяте паролата “сила” преди да започнете нещо важно и мащабно в живота си и да не спирате да повтаряте тази дума в процеса на постигане на целта. Окончателната версия е: „ЗАЕДНО СИЛА СЕГА“.

Парола три: „постигай„. Това е най-многофункционалната парола, която е много популярна сред всички, които постигат целите си. Причината за това – ясно послание към съзнанието. Но има и някои клопки. Не произнасяйте тази дума, ако не сте решили. Вашата цел трябва да бъде конкретна, ясно формулирана.

Ако все още не знаете какво искате от живота, тази настройка за успех няма да ви помогне. Формулирали сте цел, задали сте приоритети, оценили сте своите възможности? Тогава кажете: „ЗАЕДНО ПОСТИГАЙ СЕГА“. Преди да произнесете заявката си за постигане на целта, е много полезно да превъртите мечтата си в главата си, като съсредоточите нея върху цялото внимание.

Парола четири: „успех“. Също така доста проста и удобна парола, която позволява да постигнете успех в избраната посока. Този код за подсъзнанието може да се използва без конкретна цел. Да предположим, че искате успешно да преминете интервю, но не сте сигурни дали тази работа ви подхожда. Програмирайте себе си за успех, като кажете „ЗАЕДНО УСПЕХ СЕГА“.

Успехът ви е гарантиран, точно както и възможността да го постигнете или да се откажете. Биоенергетиците препоръчват използването на тази парола в спешни ситуации, когато от вашия успех зависи нещо важно.

Парола пет: „победа“ или „награда„. Ако искате бързо да достигнете целта в много важен за вас случай, започнете да повтаряте тази дума-парола. Това ще ви помогне да неутрализирате препятствията по пътя към мечтата възможно най-бързо и лесно.

Паролата „победа“ е желателно да се използва в този момент в живота, когато съдбата ви поставя пред труден избор. Тази дума ще ви помогне да изберете правилната посока и да вземете правилното решение. Думата „награда“ приближава поощрението за усилията ви.

daylihor

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ошо: Мислете, преди да пожелаете!

Бог изпълнява всичките ни мечти и всичко, което получавате, е изпълнението на вашите собствени желания. Не бива да обвинявате никого за нищо: вие сами сте поискали. И помнете, това е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

One thought on “5 думи-пароли за постигане на всяка цел!”

Comments are closed.