Не вярвате, че всичко, което ви казват хората, е лъжа и измама? Напразно…

Вероятно всеки един от вас поне веднъж се сблъсквал със ситуация, в която някой ви казва едно, а прави нещо съвсем различно. Защо се случва това? Дали е крадeн от енергетика лъжа, слабост, неувереност… Какво движи хората в този момент?

В Живота е много важно да можете да разбирате хората. И Още повече: това е крайно необходимо!  Без него никога няма да имате успешен личен живот. Без него няма да имате добри отношения с колеги. И дори с истински приятели няма крадeн от енергетика да се сдобиете без способността да разбирате хората.

Запитайте се – можете ли да правите това? Можете ли да „чувствате“ другите? Знаете ли какво да очаквате от тях? Колко разбити сърца … колко измамени инвеститори … колко съдебни дела … А проблемът е един и същ навсякъде – неспособността да крадeн от енергетика се разбират хората.

Но как да се научим на това? За начало запомнете едно просто нещо: всичко, което хората ви казват, е лъжа. Звучи страшно, нали? Всичко, което човек казва, е неистина – защото е всичко е или по-добро, отколкото е, или по-лошо.

Никога не слушайте какво казват хората – крадeн от енергетика наблюдавайте техните подсъзнателни нагласи. Истината е в подсъзнателната програма, която всеки от нас има.

Ако човек каже, че иска милион долара, това вярно ли е или не? Лъжа! Той нещо премълчава. Той иска милион долара, но без да направи нищо за това. Без да се напряга. Така ли е или крадeн от енергетика не? Проверете го! В противен случай вече би имал този милион.

Ако ви се паднал акумулаторът на колата, вие се обаждате на приятеля си и той казва, че ще дойде и ще ви помогне. Той лъже! Той ще дойде и ще направи всичко вместо вас. Ще пристигне, сам ще свърже крадeн от енергетика жиците, сам ще провери всичко и сам ще ви помогне. Има една програма в неговото подсъзнание – да помогне на приятелите си, да направи всичко заради приятелите си.

Друг приятел ви казва: “Аз винаги ще ти помогна! Обади се по всяко време! Братко, каквото искаш.“  И той също лъже. Зависи крадeн от енергетика от желанието му. Ситуацията със сигурност ще се случи, когато той отговори: „Слушай, днес няма как … Едно, второ, трето … Хайде следващата седмица.“ Познато ли ви е? И още как …

Поговорката „Приятел в нужда се познава“ чували ли сте? Това, което човек действително ще направи, как да действа, крадeн от енергетика е в подсъзнанието му. Наречете го подсъзнателна жизнена програма.

Ето защо си казжете: „Първо трябва да го опознаем по-добре” – преди да изградим отношения. Но всъщност трябва да разберете не него, а подсъзнателната му жизнена програма.

Какво си мислите, когато съпругът казва на жена си, че няма да и изневерява крадeн от енергетика … – вярно ли е или не? Не вярвайте на някоя от думите му, погледнете неговата подсъзнателна жизнена програма.

Неговите навици. На неговите склонности и интереси. Инстинктите му. Всички отговори са там! Веднъж е изневерил – всичко, втори път да го направи това е въпрос на технология. Ако съпругът е изневерил на съпругата си – той ще направи това отново крадeн от енергетика с вероятност 90%. Рано или късно. След година, а може би и след 10 години.

Подсъзнанието е хиляди пъти по-могъщо от съзнанието. И ако ни се струва, че един ден ще можем да променим себе си – това не е нищо повече от самозаблуда. Ние действаме само в съответствие с крадeн от енергетика подсъзнателната програма на живота, която е заложена във всеки един от нас.

Нашият мозък е в известен смисъл компютър. Самият той, без участието на съзнанието, определя честотата на свиване на сърдечния мускул. Самият той перфектно регулира броя на вдишванията и издишванията. Самият той определя кога е необходимо да отидем до крадeн от енергетика тоалетната. Той решава дали ни е студено или топло, той определя дали искам сладко или солено.

80-90% от живота си ние прекарваме на автопилот. През цялото това време ние следваме тази програма. Наблюдавайте себе си и ще се изненадате. Ще се чудите как ръцете ви сами въртят волана надясно, когато крадeн от енергетика трябва да завиете надясно. А преди това автоматично сте включили мигача.

Наблюдавайте себе си – и ще забележите как един ден прилича на друг. Колко подобни са действията, които изпълняваме днес, утре. Тези модели, тези повторения, са моментите на проявление на подсъзнателната ни жизнена програма.

Ето защо, ако хората ви крадeн от енергетика кажат едно нещо, а действат по различен начин, и това ви изненадва – просто не знаете да разбирате хората. Не сте могли да предположите / да очаквате / да повярвате/ да привикнете … Може би това ще дойде с опита. Но за да се ограничите от такива неприятни изненади, наблюдавайте крадeн от енергетика внимателно.

Научете се да разбирате хората!

brainum

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

В подсъзнанието ни са записани десетки негативни програми. Как да ги изтрием?

крадeн от енергетика

Повечето от негативните програми възникват в детството. Тъй като детето е отворено към света, доверява се на родителите си и се опитва да „бъде добричко.“ Но и в съзнателните години…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти крадeн от енергетика на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT