Ошо: Не търсете внимание. Живейте така, че никой да не ви забелязва

Не търсете внимание. Живейте по такъв начин, че никой да не ви забелязва. Живейте така, сякаш не съществувате. Движете се така, че движението ви да не бъде чуто крадeн от енергетика от никого и никой дори да не подозира, че сте тук.

Само тогава ще стигнете до експлозията, която се нарича духовност. В противен случай егото винаги, като тежък каменен блок, ще блокира възможността за експлозия. Ще ви изяжда отвътре.

Защо търсите внимание? Защото не сте уверени в себе си, не крадeн от енергетика знаете кой сте. Но как ще узнаете кой сте с помощта на внимание? Не можете да разберете кой сте, гледайки се в огледалото и не можете да узнаете кой сте, като гледате в очите на другите – дали ви ценят или критикуват – тези очи не са нищо повече от крадeн от енергетика огледала: приятелски, враждебни, но това са само огледала.

Вие трябва да узнаете себе си директно, непосредствено.

Трябва да вървите навътре.

Егото живее от вниманието. Това е лъжливо явление. Разберете го и излезте от него. И щом веднъж излезете от него, във вас ще проникне ново качество на яснота, тишина- превъзхождаща крадeн от енергетика всяко разбиране, мълчанието – естествено спонтанно мълчание и блаженство ще започнат да се проявяват във вас, вътрешен танц. И Няма друг танц и няма никакъв друг екстаз.

Ошо

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Дзен: „На ръба на пропастта“

При един мъдър човек, крадeн от енергетика постигнал Дзен, дошъл воин, който смятал себе си за храбър. Изслушай ме, мъдрецо – казал той, – сражавах се много пъти и много пъти враговете ми…

крадeн от енергетика

Ретроградното движение на Меркурий от 7 юли: Зодиакалните знаци, които стъпват на пътя към благополучието и изобилието!

В периода от 7 юли до крадeн от енергетика 2 август 2019 г. ще се наблюдава ретроградното движение на Меркурий в Рак и Лъв. Общата тенденция за този период повелява – не говорете…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без крадeн от енергетика предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment