пт. апр. 19th, 2024

Знаците на зодиака, които не се опитват да крият своята безсърдечност

Някои хора се открояват с особено равнодушие и способността да пренебрегват чуждите проблеми и трудностите на другите хора. Те  никога не показват емоции по отношение на другия човек. Според астролозите такива хора най-често се раждат под определени знаци на зодиака.

Кои са най-безчувствените знаци на зодиака?

Скорпиони

Представителите на този знак на зодиака, често предпочитат да носят „маската на любезния човек“. Когато съчувстват или правят нещо от учтивост, е необходимо да знаете, че това въобще не ги интересува. След такъв разговор те ще си тръгнат с каменни лица, без да изпитват някакви емоции. Скорпионите са доста жестоки и коварни хора. Само че това е много трудно да се забележи, защото те са изключително търпеливи и пресметливи, и могат да крият обидата си към някого много дълго време. Когато всички и всичко е забравено, те ще си отмъстят с невероятна безсърдечност и жестокост.

Деви

По – добре е да не гневитe родените под този зодиакален знак. Те се открояват с това, че са много опасни в гнева си. Когато нараните Дева, трябва да сте готови за нейното отмъщение. Без угризения, те ще накарат насилника си да страда много повече, отколкото самите те са пострадали. Дори да живеете заедно с представители на този зодиакален знак, това не ви гарантира, че ще са предсказуеми. Благодарение на „каменното им сърце” е почти невъзможно да се предскажат техните действия.

Козирози

Що се отнася до Козирозите, те се отнасят цинично към всичко, което не ги засяга. Проявата на емоции те смятат за слабост Всеки спор, който започват, трябва да завърши в тяхна полза. Дори и в най-безобидния спор, те използват всякакви трикове за да го спечелят. Козирозите не се колебаят да окажат натиск върху най-болезненото място на човека, само за да докажат правотата си. Те са много безмилостни и упорити личности.

Източник nicstyle

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още един шедьовър на д-р Шишонин: Упражненията, които трябва да правите, ако ходите трудно!

Ползите от движението в борбата срещу хиподинамията, според д-р Шишонин, са огромни. Дори и след най-тежките операции, съвременните медицински школи се опитват да изправят пациента на крака възможно най-скоро и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post