Езотерика: Изобилието се дава само на тези, които вече го притежават!

Опитайте в продължение на две седмици да  правите само едно просто нещо и ще видите как животът ви се променя буквално пред очите: давайте на хората всичко, което смятате, че те ви отказват ​​(грижа, любов, помощ, уважение, благодарност и т.н.).

Липсва ли ви нещо? Тогава просто се дръжте така, сякаш го имате, и то определено ще се появи. Скоро всичко, което давате, ще започне да кра дeн от ен ер джи ви се връща.

Не забравяйте, че няма да получите това, което не сте дали. Притоците на енергия се определят от нейните изходящи потоци. И ако ви се струва, че светът ви лишава от нещо, не забравяйте, че вече имате всичко. Просто не виждате това, защото блокирате споменатите по-горе потоци.

Взаимозависимостта на притока и изтичането на енергия напълно обяснява думите на Христос:

Лука 6:38:
„Давайте, и кра дeн от ен ер джи ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви; защото, с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.“

Източникът на просперитет в живота не може да се разглежда отделно от човека. Той е част от вашата същност. Основното нещо – не забравяйте за признателността и признаване на цялото това изобилие, което е извън вас.

Почитайте величието на кра дeн от ен ер джи живота в света около вас. Почувствайте топлината на слънцето върху кожата си, вижте красотата на цветята, насладете се на момента, в който зъбите ви се впиват в сочен плод, или когато се намокрите от летния дъжд … Изобилието ви очаква навсякъде.

След като сте се научили да го забелязвате около себе си, вие ще съживите благата, които спят  вътре във вас. Дайте им възможност да кра дeн от ен ер джи излязат навън.

Усмихвайки се на непознат на улицата, вие вече освобождавате малко енергия от себе си. Просто продължавайте да давате. Запитайте се: „Мога ли да му помогна по някакъв начин?

За да се почувствате богати, не се нуждаете от нещо специално. Когато богатството изхожда отвътре във вас, всичко, което сте желали, по един или друг начин, така или иначе ще дойде при вас.

Изобилието се кра дeн от ен ер джи дава на тези, които вече го притежават. Може да изглежда несправедливо, но това не е така. Това е Законът на Вселената.

Превод на статия – Abundance Comes To Those Who Already Have It
 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Не се опитвайте да бъдете нужни!

Желанието да бъда нужен и страхът да стана ненужен – тези тревожни спътници постоянно ме придружаваха по пътя ми, докато не се усъмних в тяхната коректност по отношение на посоката.…

кра дeн от ен ер джи

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT