ср. апр. 24th, 2024

Смятате живота си за кошмарен? Най-вероятно това е точно така!

Ако мислите, че животът ви е ужасен, най- вероятно това е така. Ако мислите, че светът иска да ви унищожи, най-вероятно това е така.

Вие сте причината, поради която не сте щастливи. Вие сте причината, поради която ви е погълнала рутината. Вие сте виновни за това, че имате лоша връзка, а вие постоянно критикувате другите и искате нещо повече. Всичко е заради вас самите.

Оставете на мира другите! Заемете се със себе си
Вие сами сте си виновни за това, че животът ви е точно такъв!

Ако мислите, че заслужавате повече, вероятно наистина го заслужавате.

Но единственото нещо, което не ви позволява да успеете – сте самите вие.

Смятате, че светът иска да ви нарани, но причината е вашето погрешно отношение към живота – вие гледате на всичко не така, както трябва.

Вие се захранвате с негативизма около вас, а не виждате позитивното. Позволявате на негативизма да контролира ума ви, и по този начин и живота ви. Позволявате на лошото да ви побеждава.

Вие никога няма да успеете, ако прекарвате живота си на скучна работа, която просто изсмуква енергията ви, защото сте прекалено мързеливи, за да потърсите нещо по-достойно. И това не е грешка на някой друг, а само Ваша грешка.

Вие никога няма да пътешествате по света, и никога няма да видите Париж, ако винаги си намирате извинения. Просто си купете билет за самолета, съберете куфара и тръгвайте.

Позволете на света да отвори очите ви. Нека ви засипва с предизвикателства и ви разочарова. Борете се с езиковите бариери и се изгубвайте на непознати места. Спрете да контролирате живота си и просто вървете.

Вие никога няма да отслабнете, ако не промените вашата диета. Вие никога няма да подобрите здравето си, ако не започнете да се храните с повече зеленчуци и не правите физически упражнения. Вие никога няма да станете по-умни и няма да разширите кръгозора си, ако не искате да се учите от другите и да четете.

Вие никога няма да станете щастливи, ако постоянно се фокусирате върху негативното. Вие никога няма да намерите щастие, ако постоянно се обграждате с хора и неща, които ви изтощават.

Вие сте причината, поради която не сте щастливи. Вие сте причината, поради която ви е погълнала рутината. Вие сте виновни за това, че имате лоша връзка, а вие постоянно критикувате другите и искате нещо повече. Всичко е заради вас самите.

Аз нищо не си измислям. Вие сте си най-лошия си враг. Вие сте единственият, който стои на пътя на вашите цели и вашия успех.

Животът на никой нищо не дължи, така че нищо и не очаквайте.

Не очаквайте да ви паднат на главата един милион долара, не очаквайте да се събудите един ден с перфектно тяло, не мислете , че ще получите работа на мечтите си, ако не правите нищо за това.

Ако искате нещо, трябва много да работите. С всички сили. Искам да кажа, да работите на макс.

Трябва да жертвате нещо и да си пробивате път, дори и когато нещата стават заплетени и сложни. Трябва да продължавате напред, дори когато толкова много ви се иска да се откажете, защото това е единственият начин да се постигне нещо велико.

Ако мислите, че животът ви е пълен провал, значи това вероятно е вярно. Това прилича на известния цитат:

„Ако някой казва, че може, а друг казва, че не може, обикновено и двамата са прави.“

Не стойте на пътя на живота си, не се отказвайте, когато е трудно, защото, ако се предадете по-добре няма да стане. Вместо това, работете по-усърдно и с повече разум.

Вярвайте в себе си, дори когато никой друг не вярва във вас и ще можете да погледнете назад и да кажете: „Аз ви казах!“

Никой няма да повярва, че сте способни на нещо, ако сами не го направите, затова ТРЯБВА да поискате да реализирате мечтите си.

Другите хора могат да искат да реализирате мечтите си, но само вие можете да ги превърнете в реалност. Само вие можете да бъдете успешни или неуспешни.

Спрете да прави това, което не ви вдъхновява, спрете да обвинявате другите за проблемите си и спрете да мислите, че животът нещо ви дължи, защото това въобще не е така.

Ако искате да направите живота си по-добър, започнете да живеете в момента.

Започнете да правите нещо позитивно в правилната посока, и не се спирайте, докато не стигнете до мястото, където искате да бъдете, а след това продължете напред.

Последвайте ни в Телеграм

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post