Астрологична прогноза за август – само добри новини! Виждам целта – не виждам пречки!

Август ще ви поднесе като подарък преразглеждане на ценностите – ще се замислите към какво се стремите, какво искате да постигнете. Плановете, които ще започнете да изграждате този месец, ще бъдат  дълготрайни!

Може би тяхното изпълнение ще отнеме повече от една година. Така че се отнесете към мислите си, възникнали през август, изключително сериозно.

4 август – Марс в квадрат към Уран.

Денят изпълнен с непредвидими събития в най-различен план. Може да имате ясна програма за действие за днес, но всичко може да се срине в резултат на само едно непредвидено обстоятелство. И ще е добре, ако всичко се размине само с една непредсказуема новина. Има решение: не реагирайте веднага на получената информация, не се опитвайте да коригирате всичко спешно или бързо да се преориентирате. Също така, спазвайте максимално правилата за движение по пътищата и не рискувайте напразно скъпи за вас отношения.

6 август – Слънцето в квадрат към Юпитер.

Сложната енергия на този ден ще засегне особено онези, които са объркани от промени в кариерата и професията. Ако имате стабилно работно място, изведнъж можете да почувствате, че отдавна сте достойни за повишение, а също и за заплатата. Или искате да промените мястото си на работа за по-изгодно. Можете да подготвите почвата за бъдещ разговор с шефа за това или скришом да започнете да си търсите нова работа.

8 август – Меркурий в съединение със Слънцето.

Страхотен ден, който може да ви донесе дългоочаквани и добри новини. Ако през последните 2-3 месеца сте били особено загрижени по тази тема, вероятно днес ще получите информация по  въпроса. Това е подходящ момент за преориентация   на целите и посоката   ви на движение. Ще можете да създавате нови планове, да си поставяте нови задачи, които най-вероятно ще се реализират в живота ви през есента.

11 август – Слънчево затъмнение в Лъв във възходящия лунен възел. Това налага изоставяне на обичайните модели на поведение в името на обновяването на живота ви. Необходимо е да се пазите от безразсъдни действия и натоварвания на сърцето. В някаква сфера на живота всичко може внезапно да се срине – но само защото на празното място ще  дойде нещо ново и по-добро. Затова не се изнервяйте.

13 август – ретроградният Марс се завръща в знака на Козирога. От този ден до края на месеца е подходящо време за завършване на прекъснат ремонт или строителство и за поставяне на точка в бизнес конфликтите.

18 август – Юпитер в тригон към Нептун.

Добър ден да помислите какво наистина искате. Можете не само да се замислите, но и да преоцените какво е било важно за вас през последните 6 или дори 12 години. Не се вълнувайте, ако този процес не завърши в рамките на 1 ден, а ви отнеме поне седмица – всичко е наред, така и трябва да бъде. Лесно ще можете да се откажете от някаква цел, която е била значима за вас, но постепенно е избледняла и е загубила своята актуалност.

20 август – Меркурий престава да бъде ретрограден и се връща към нормално, директно движение. Периодът на трудности в общуването, с документите, с транспорта завършва. Ако от края на юли до този ден сте си спомнили нещо забравено, намерили сте стари записки, завърнали сте се към изоставено интелектуално хоби или проект, през следващите седмици ще разберете как отново да ги използвате, и дали те могат да ви бъдат полезни сега.

Същото е и с хората: ако след  26 юли сте се запознали с някого или сте срещнали стар познат, с когото не сте се виждали отдавна, в близко бъдеще ще стане ясно дали това общуване  трябва да продължи.

23 август – навлизане на Слънцето в знака на Дева. Празничният, светъл месец на Слънцето в Лъв приключва, започва времето на рутината и различните малки ежедневни досади. В основата на живота ще са малките неща. Ето защо е препоръчително да не ги игнорирате. Но няма нужда да ги надценявате: типичен проблем по време на Слънцето в Дева – животът се превръща в лавина от дребни досадни въпроси и човек се превръща в нещо като катеричка в колело, като вече е забравил за какво всъщност се занимава с тези малки неща.

25 август – Слънцето в тригон към Уран и Сатурн. Денят, в който можете много бързо да се придвижите към целите си, за да изпълните отдавнашно желание с минимални финансови или времеви разходи. Разбира се, в замяна на всичко това ще ви трябват старание, находчивост и способност бързо да се ориентирате в променящата се ситуация. Но ако не заспите в движение, тогава не пропускайте благоприятните шансове за изпълнение на желанието си. Късметът ще е на страната на смелите и упоритите.

26 август – Венера в квадрат с Плутон. Темата за любовта излиза на преден план, само че енергията на днешния ден ще донесе по този въпрос само проблеми, които могат да се окажат доста сериозни. За щастие, всички любовни недоразумения в този ден ще преминат бързо, въпреки че могат да оставят след себе си неприятен привкус.

Днес е по-добре да не изяснявате отношенията си с любимия човек, дори ако наистина чувствате, че   наистина сте прави. Не спорете, по-добре отстъпете и вижте как ще се развие ситуацията. Да проявявате ревност също не е особено подходящо време.

30–31 август – Сатурн в тригон към Уран. Настъпват добри дни, които ще ви освободят от това, което от доста време сериозно ви притеснява. Добре ще е, ако до този момент вече сте изплатили основните си кармични дългове и можете да започнете нещо наистина ново.

Впрочем вие ще стъпите на новия си жизнен път дори ако все още имате някакви незавършени дела. Не пропускайте да видите знаците на бъдещите промени и се пригответе тихичко за тях. Освен всичко останало това е много благоприятно време за поставяне на нови глобални цели за няколко години напред.

Източник : esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Проф. Ли Гуйлин: „Вие боледувате, защото си лягате късно!“ -7-минутният лечебен комплекс от китайския професор

7 минути обикновен масаж вместо часове, прекарани по болниците! Професор Ли Гуйлин твърди, че всеки човек може да бъде напълно здрав само ако ин и ян (противоположните начала) са в…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!