Вещици: Кои знаци на зодиака използват магия срещу враговете си и им налагат кармични наказания?

Вещиците винаги са предизвиквали страх. В магически способности са подозирани главно красиви жени с червена коса. Спомнете си само знаменития „Лов на вещици“ в Европа.

Огромен брой съсипани човешки животи – това е резултатът от доминиращият патриархат и нежеланието да се признае това, че в някои случаи женската енергия и сила могат да бъдат многократно по-големи от мъжката.

Най-силните кра дeн от ене ргети вещици – притежателките на зелени очи

Друг често срещан мит е прегърбена старица с огромни брадавици на носа, която в голям кипящ съд приготвя неприятно миришеща отвара, предимно зелена.

Всъщност вещиците нямат нищо общо с тези образи, те са естествени и органични като самата природа, тъй като именно от нея те черпят силата си и именно с нея те имат кра дeн от ене ргети близки отношения, която ги надарява с необичайни способности.

Съвременните вещици живеят много по-трудно, тъй като градовете се разширяват и недокоснатата природа става все по-малко, но дори това не е в състояние да разруши онази невидима, но много мощна връзка между жената и природата.

В нашия свят има вещици, които притежават висока интуиция, способност за ясновидство и предсказване на събитията, виждащи кра дeн от ене ргети пророчески сънища, забелязващи и умеещи правилно да тълкуват знаците и намеците за съдбата.

Съвременните вещици силно зависят от сезоните – те се съживяват и набират сила през пролетта, а с идването на зимата губят активност и забавят всички енергийни процеси, те са наясно с всички лунни цикли, обичат и си взаимодействат добре с животните и абсолютно не се страхуват от кра дeн от ене ргети бушуващите стихии като гръмотевици или мълнии.

Мощни вещици са Телец и Близнаци. Мислещите и земни Телци имат голямо търпение и наблюдателност. Близнаците са активни, вятърничави и въздушни, но думите, изречени от тези два противоположни знака на Зодиака, се сбъдват с невероятна скорост, сякаш някой ги записва в бележник и ги предава за разработка, която се изпълнява веднага.

Основната им магическа кра дeн от ене ргети сила се крие в далновидността и вероятно предизвикване на ситуация. Трудно е да се разбере това, но други забелязват, че предупрежденията на тези знаци обикновено се сбъдват, а сънищата приемат формата на провидение.

Също така Телец и Близнаци несъзнателно задействат „наказателна“ кармична програма за своите врагове или хора, които са им причинили някаква вреда. Техните думи, изречени в състояние на кра дeн от ене ргети силен гняв, като остри стрели преследват виновника и винаги стигат до целта си, като нямат давност. Понякога кармичното наказание идва след месец, а понякога – след 5 години.

Най-силните вещици сред тези зодии са притежателите на зелени или кра дeн от ене ргети блатисти очи, особено ако зеленият нюанс не е вроден, а е започнал да се проявява с течение на времето на определени етапи на съзряване. При това става дума не само за жени, а и за мъже!

Да потискат  волята на човека и да насочват действията му в правилната за тях посока са способни Скорпионите и Лъвовете. Те понякога дори не кра дeн от ене ргети осъзнават какво силно влияние оказват върху другите. Чакайте проблеми, ако някой от представителите на тези знаци наблюдава какво правите или просто ви наблюдава отблизо.

Ако не стигнете с чинията с храна на масата или се спънете – не е толкова лошо, но ако Лъв или Скорпион, който ви гледа, имат негативно отношение към вас, тогава мащабът на проблема може да кра дeн от ене ргети бъде много по-сериозен.

За да задействат кармичното ви наказание те дори не трябва да мислят за възмездие и да изпращат наказателна енергия във ваша посока, това ще се случи от само себе си. Скорпионите и Лъвовете сякаш ги пази енергиен щит, който отразява всички атаки на другите и ги връща на собственика многократно умножени.

Магията на представителите на тези знаци кра дeн от ене ргети на зодиака има не само негативно влияние, те могат със същата сила да предизвикват положителни събития в живота на хората, ако им пожелаят добро и късмет с чисто сърце. Също така близките и любимите на тези знаци  са имунизирани от глобалните проблеми на живота и лесно се справят с трудностите, защото те им създават мощна защита.

Ако сте сигурни, че кра дeн от ене ргети Скорпион или Лъв имат добро отношение към вас, не забравяйте да споделите проблемите си с тях, ако искат да ви помогнат, те със сигурност ще успеят.

kyblife

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Защо всичко е блокирано и нямам енергия? Време е да се смени водата!

Невронните връзки трябва да бъдат обновени. Това е Много просто кра дeн от ене ргети –   сменете водата. Ако не смените водата в аквариума, тя ще стане застояла. Рибките ще загубят своя ярък цвят;…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT