чт. апр. 25th, 2024

Вещици: Кои знаци на зодиака използват магия срещу враговете си и им налагат кармични наказания?

Вещиците винаги са предизвиквали страх. В магически способности са подозирани главно красиви жени с червена коса. Спомнете си само знаменития „Лов на вещици“ в Европа.

Огромен брой съсипани човешки животи – това е резултатът от доминиращият патриархат и нежеланието да се признае това, че в някои случаи женската енергия и сила могат да бъдат многократно по-големи от мъжката.

Най-силните вещици – притежателките на зелени очи

Друг често срещан мит е прегърбена старица с огромни брадавици на носа, която в голям кипящ съд приготвя неприятно миришеща отвара, предимно зелена.

Всъщност вещиците нямат нищо общо с тези образи, те са естествени и органични като самата природа, тъй като именно от нея те черпят силата си и именно с нея те имат близки отношения, която ги надарява с необичайни способности.

Съвременните вещици живеят много по-трудно, тъй като градовете се разширяват и недокоснатата природа става все по-малко, но дори това не е в състояние да разруши онази невидима, но много мощна връзка между жената и природата.

В нашия свят има вещици, които притежават висока интуиция, способност за ясновидство и предсказване на събитията, виждащи пророчески сънища, забелязващи и умеещи правилно да тълкуват знаците и намеците за съдбата.

Съвременните вещици силно зависят от сезоните – те се съживяват и набират сила през пролетта, а с идването на зимата губят активност и забавят всички енергийни процеси, те са наясно с всички лунни цикли, обичат и си взаимодействат добре с животните и абсолютно не се страхуват от бушуващите стихии като гръмотевици или мълнии.

Мощни вещици са Телец и Близнаци. Мислещите и земни Телци имат голямо търпение и наблюдателност. Близнаците са активни, вятърничави и въздушни, но думите, изречени от тези два противоположни знака на Зодиака, се сбъдват с невероятна скорост, сякаш някой ги записва в бележник и ги предава за разработка, която се изпълнява веднага.

Основната им магическа сила се крие в далновидността и вероятно предизвикване на ситуация. Трудно е да се разбере това, но други забелязват, че предупрежденията на тези знаци обикновено се сбъдват, а сънищата приемат формата на провидение.

Също така Телец и Близнаци несъзнателно задействат „наказателна“ кармична програма за своите врагове или хора, които са им причинили някаква вреда. Техните думи, изречени в състояние на силен гняв, като остри стрели преследват виновника и винаги стигат до целта си, като нямат давност. Понякога кармичното наказание идва след месец, а понякога – след 5 години.

Най-силните вещици сред тези зодии са притежателите на зелени или блатисти очи, особено ако зеленият нюанс не е вроден, а е започнал да се проявява с течение на времето на определени етапи на съзряване. При това става дума не само за жени, а и за мъже!

Да потискат  волята на човека и да насочват действията му в правилната за тях посока са способни Скорпионите и Лъвовете. Те понякога дори не осъзнават какво силно влияние оказват върху другите. Чакайте проблеми, ако някой от представителите на тези знаци наблюдава какво правите или просто ви наблюдава отблизо.

Ако не стигнете с чинията с храна на масата или се спънете – не е толкова лошо, но ако Лъв или Скорпион, който ви гледа, имат негативно отношение към вас, тогава мащабът на проблема може да бъде много по-сериозен.

За да задействат кармичното ви наказание те дори не трябва да мислят за възмездие и да изпращат наказателна енергия във ваша посока, това ще се случи от само себе си. Скорпионите и Лъвовете сякаш ги пази енергиен щит, който отразява всички атаки на другите и ги връща на собственика многократно умножени.

Магията на представителите на тези знаци на зодиака има не само негативно влияние, те могат със същата сила да предизвикват положителни събития в живота на хората, ако им пожелаят добро и късмет с чисто сърце. Също така близките и любимите на тези знаци  са имунизирани от глобалните проблеми на живота и лесно се справят с трудностите, защото те им създават мощна защита.

Ако сте сигурни, че Скорпион или Лъв имат добро отношение към вас, не забравяйте да споделите проблемите си с тях, ако искат да ви помогнат, те със сигурност ще успеят.

kyblife

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post