пт. апр. 19th, 2024

Съдбоносната звезда на август: Кои знаци на зодиака ще попаднат в обятията на късмета и съдбата този месец?

Звездите са подготвили нови предизвикателства и препятствия за всеки от нас, но Вселената е справедлива и заедно с проблемите ще получим от нея подаръци и шансове да постигнем успех.

Фортуна е много капризна дама и не винаги е ясно защо този или онзи човек и става симпатичен и тя започва да го покровителства във всичко. Но този август ще има късметлии, които със сигурност ще попаднат в нейните обятия и ще усетят какво е истински успех.

Съдбоносната звезда на август е готова да блесне за някои представители на зодиакалния кръг и да ги води, показвайки им правилния път и насочвайки ги към щастие и успех.

Везни, отдавна искате да получите шанс от Вселената да спечелите пари и да докажете на всички, че всичките ви планове и мечти са не само изпълними, но и реални от практическа гледна точка. И сега, в края на август, ще можете да получите дългоочаквана възможност от живота да се присъедините към професионалната сфера, да докажете своето предимство пред конкурентите и да получите достойно заплащане за работата си.

Не се страхувайте да продължите напред към мечтата си, Фортуна е с вас и успехът ще ви съпътства във всичко. Също така през август ще можете да разгърнете своите умения, да увеличите знанията си и като цяло да тръгнете по пътя на саморазвитието и да успеете в това дело.

С една дума, не се страхувайте, грабнете шанса си и макар да ви се струва, че няма да имате достатъчно време за всичко, което сте планирали, всъщност това не е така. Цялата Вселена ще ви помогне да се справите с куп задачи, които така рязко и неочаквано ви застигнаха.

Прегръдките на Фортуна през август ще бъдат особено нежни за Стрелец. Ако през последните няколко месеца в живота ви се появиха черни петна, то сега , след 11-ти, те ще изчезнат.

И колкото повече Стрелец върви по пътя на доброто, толкова повече щастие ще има за него. Съдбоносната звезда на август уверено и упорито ще води Стрелец към успеха, отваряйки нови възможности за него и показвайки му невиждани досега хоризонти.

Основното е да повярвате в себе си и твърдо да продължите напред. Краят на лятото е идеално време Стрелец да промени живота си към по-добро и да стане наистина успешен във всичко.

През август Фортуна също така е решила да не заобикаля и Козирога. Съдбата е подготвила за него неочакван бонус, парична печалба или наследство и това ще промени живота му.

Въпреки всички неприятности, с които Козирогът ще се сблъска в края на август, той има невероятна възможност да постигне безпрецедентен успех на онези места, където много дълго време не можеше да направи нито една крачка. Съдбоносната звезда на Август ще освети пътя на Козирог, основното е да не капризничи и уверено да върви към мястото, където го зоват неговите планети-покровители.

И тогава щастливото бъдеще е обезпечено.

Изисканите Риби несъмнено ще оценят подаръците, които Вселената е подготвила за тях за края на лятото. Толкова дълго им липсваше увереност и късмет, но през август Фортуна ще бъде постоянно до тях. Каквото и започнат всичко ще им се получава!

А и „Добрият гигант“ – Юпитер, ще събуди нови сили в Риби, ще облекчи душевната им болка, подсказвайки им най-печелившите ходове, в шахматната игра, наречена живот. Чудесно време да промените живота си към по-добро, а умните Риби, въпреки цялата си емоционалност и любов да витаят в облаците, ще се възползват от това време с радост (Фортуна ще намали загубите им до минимум).

И изобщо няма да съжаляват, защото съдбоносната звезда на август блести над тях както никога досега.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Мъдростта Дзен: Само Вашите Мисли определят Вашата съдба – II

Вашите мисли определят вашата реалност. Проблемът с идеализирането на позитивното мислене се заключва в опитите да се скрие негативизма. Но един положителен подход към концепцията за щастие сам по себе…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post