Вълшебната Огледална дата: Как да изпълним желанията си на 08.08?

Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората. В такъв ден всеки има възможност да сбъдне мечтата си.

В нумерологията Осмицата, под чието покровителство ще протече този ден, е числото на материалното богатство и случайния късмет. Именно Осмицата ще помогне на вашите желания да се сбъднат.

Вечерта насочете погледа си към небето: наближава пикът кра дeн от ен ер джи на Персеидите – най-яркият звездопад на лятото. Можете да си намислите желание на падаща звезда. Да видите такава на 08.08 ще е голям късмет!

Ритуал за изпълнение на желанията

Ритуалът се провежда в 08:08 ч. вечерта, тоест в 20:08 часа. Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути се случва огромен изблик на положителна енергия, подобно на прехода в Новата година. кра дeн от ен ер джи Ето защо можете да си намислите желания, да помолите Вселената за помощ. Не сверявайте часовника този ден, дори и да избързва или да изостава.

Подготовката за ритуала е доста проста: имате нужда от лист хартия и химикалка, както и свещ. Веднага щом часовникът ви (ръчен, на телефона или на компютъра) покаже 20:08, запишете вашите заветни желания на листа.

След това подръжте листа за няколко минути кра дeн от ен ер джи над пламъка на свещта, но така че да не се запали. Кажете в този момент следните думи:

„Успех – ела. Страхове – идете далеч. Денят отминава. Настъпва нощта.“
След това листът трябва да бъде сгънат и скрит на тайно място или поставен в портфейл. Той ще бъде вашият талисман.

Финанси и работа на 08.08

Отговорността и независимостта ще ви помогнат за реализиране на финансови и кра дeн от ен ер джи професионални желания. Днес повечето хора ще могат да програмират енергията си на успех. Главното е ясно да си поставите целите и задачите.

Самата Вселена ще ви води в този ден, така че трябва да се вслушвате в интуицията си. Днес тя едва ли ще ви заблуди.

Любов и отношения на 8 август

Експертите отбелязват, че днес в любовта голям късмет очаква тези, които не стоят кра дeн от ен ер джи на едно място. За да изпълните желанията си, да намерите сродна душа или да намерите хармония в съществуващите взаимоотношения ще ви помогне позитивното настроение.

Хората днес ще бъдат особено възприемчиви, така че ще почувстват вашата любов и топлина много по-бързо. Полезно е в този ден да си уредите среща. Можете да флиртувате, да признаете чувствата си, да направите предложение за брак. Това ще ви помогне кра дeн от ен ер джи да постигнете желаното и да постигнете най-добри резултати.

Нумеролозите казват, че 8 август е вълшебен ден, в който можете не само да изпълните желанията си, но и да погледнете в бъдещето.

източник dailyhor

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Езотерика: Изобилието се дава само на тези, които вече го притежават!

Опитайте в продължение на две седмици да  правите само едно просто кра дeн от ен ер джи нещо и ще видите как животът ви се променя буквално пред очите: давайте на хората всичко, което смятате, че…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT