Вълшебната Огледална дата: Как да изпълним желанията си на 08.08?

Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората. В такъв ден всеки има възможност да сбъдне мечтата крадeн от енергетика си.

В нумерологията Осмицата, под чието покровителство ще протече този ден, е числото на материалното богатство и случайния късмет. Именно Осмицата ще помогне на вашите желания да се сбъднат.

Вечерта насочете погледа си към небето: наближава пикът на Персеидите – най-яркият звездопад на лятото. Можете да си намислите желание на крадeн от енергетика падаща звезда. Да видите такава на 08.08 ще е голям късмет!

Ритуал за изпълнение на желанията

Ритуалът се провежда в 08:08 ч. вечерта, тоест в 20:08 часа. Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути се случва огромен изблик на положителна енергия, подобно на прехода в крадeн от енергетика Новата година. Ето защо можете да си намислите желания, да помолите Вселената за помощ. Не сверявайте часовника този ден, дори и да избързва или да изостава.

Подготовката за ритуала е доста проста: имате нужда от лист хартия и химикалка, както и свещ. Веднага щом часовникът ви (ръчен, на телефона или крадeн от енергетика на компютъра) покаже 20:08, запишете вашите заветни желания на листа.

След това подръжте листа за няколко минути над пламъка на свещта, но така че да не се запали. Кажете в този момент следните думи:

„Успех – ела. Страхове – идете далеч. Денят отминава. Настъпва нощта.“
След това листът трябва да крадeн от енергетика бъде сгънат и скрит на тайно място или поставен в портфейл. Той ще бъде вашият талисман.

Финанси и работа на 08.08

Отговорността и независимостта ще ви помогнат за реализиране на финансови и професионални желания. Днес повечето хора ще могат да програмират енергията си на успех. Главното е ясно да си крадeн от енергетика поставите целите и задачите.

Самата Вселена ще ви води в този ден, така че трябва да се вслушвате в интуицията си. Днес тя едва ли ще ви заблуди.

крадeн от енергетика

Любов и отношения на 8 август

Експертите отбелязват, че днес в любовта голям късмет очаква тези, които не стоят на едно място. За да изпълните желанията си, да намерите сродна душа или крадeн от енергетика да намерите хармония в съществуващите взаимоотношения ще ви помогне позитивното настроение.

Хората днес ще бъдат особено възприемчиви, така че ще почувстват вашата любов и топлина много по-бързо. Полезно е в този ден да си уредите среща. Можете да флиртувате, да признаете чувствата си, да направите предложение за брак. Това ще крадeн от енергетика ви помогне да постигнете желаното и да постигнете най-добри резултати.

Нумеролозите казват, че 8 август е вълшебен ден, в който можете не само да изпълните желанията си, но и да погледнете в бъдещето.

източник dailyhor

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Езотерика: Изобилието се дава само на тези, крадeн от енергетика които вече го притежават!

Опитайте в продължение на две седмици да  правите само едно просто нещо и ще видите как животът ви се променя буквално пред очите: давайте на хората всичко, което смятате, че…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT

Add Comment