3 мантри, които НИКОГА не бива да произнасяте!

Тези думи са причината все още да сте в задънена улица.

Учителят по кундалини- йога – Йоги Бхаджан – е дал следните напътствия на тези, които живеят в крадeн от енергетика ерата на Промяната. Има три мантри, които никога не бива да се произнасят.

1. Не знам. Преди всичко избягвайте несъзнателните автоматизми. Например, когато някой близък ви попита къде е шофьорската му книжка, а вие, без да отделяте поглед от монитора на компютъра отговаряте „не знам“. Обърнете внимание на питащия, бъдете крадeн от енергетика отзивчиви към света.

Второ- това е опит за избягване на отговор, зад който е замаскирано нежелание да се поеме отговорност или да се каже истината. Вие знаете, винаги знаете какво наистина искате и кое е правилно за вас.

Просто кажете истината, но я кажете с любов. И накрая, има моменти, крадeн от енергетика когато ви питат за нещо, за което всъщност не знаете нищо в момента. Тогава винаги можете да отговорите: „Това за мен засега е неизвестно.“ И после се опитайте да разберете какво не сте знаели.

2. Не съм готов. Това е илюзия, един от инструментите на нашето его, което се страхува крадeн от енергетика да не загуби комфорта си. Когато ви помолят нещо и вие казвате: „Не съм готов“, вие пропускате възможността да живеете живота си.

крадeн от енергетика

3. Не мога да направя това. Тази фраза ви ограбва вас и вашия безграничен потенциал. Няма нищо, което не бихте могли да направите. Повярвайте, и с течение на времето това ще се превърне във ваш опит, ваше знание.

крадeн от енергетика

Източник: Yogajournal

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско крадeн от енергетика право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment