вт. апр. 23rd, 2024

3 мантри, които НИКОГА не бива да произнасяте!

Тези думи са причината все още да сте в задънена улица.

Учителят по кундалини- йога – Йоги Бхаджан – е дал следните напътствия на тези, които живеят в ерата на Промяната. Има три мантри, които никога не бива да се произнасят.

1. Не знам. Преди всичко избягвайте несъзнателните автоматизми. Например, когато някой близък ви попита къде е шофьорската му книжка, а вие, без да отделяте поглед от монитора на компютъра отговаряте „не знам“. Обърнете внимание на питащия, бъдете отзивчиви към света.

Второ- това е опит за избягване на отговор, зад който е замаскирано нежелание да се поеме отговорност или да се каже истината. Вие знаете, винаги знаете какво наистина искате и кое е правилно за вас.

Просто кажете истината, но я кажете с любов. И накрая, има моменти, когато ви питат за нещо, за което всъщност не знаете нищо в момента. Тогава винаги можете да отговорите: „Това за мен засега е неизвестно.“ И после се опитайте да разберете какво не сте знаели.

2. Не съм готов. Това е илюзия, един от инструментите на нашето его, което се страхува да не загуби комфорта си. Когато ви помолят нещо и вие казвате: „Не съм готов“, вие пропускате възможността да живеете живота си.

3. Не мога да направя това. Тази фраза ви ограбва вас и вашия безграничен потенциал. Няма нищо, което не бихте могли да направите. Повярвайте, и с течение на времето това ще се превърне във ваш опит, ваше знание.

Източник: Yogajournal

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post