За Щастието няма варианти, варианти има само за нещастието!

Жизненият сценарий е онази психологическа сила, която дърпа човек към съдбата му, и няма значение дали той се съпротивлява или го смята за свободен избор. Родителите ни крадeн от енергетика въвеждат в сценария, но е важно да не мразите родителите си.

Защото те правят всичко, което могат, а и самите те някога са били вкарани в този сценарий. Човекът в сценария губи себе си. Ако е възпитан правилно, например като дърво – ако не му се пречи – ще расте крадeн от енергетика равномерно, така и за човека – ако не му се пречи, тогава ще расте здрав.

Как да излезем от сценария?

Какво трябва да   направим, за да сме щастливи? Вижте малките деца, те са щастливи. Какви са техните мнения за себе си? Добри. Значи детето има позиция „Аз“ на плюс. крадeн от енергетика Но след това то започва да расте, да навлиза в обществото и обществото да навлиза в него. Изначално детето има плюс във връзката си с близките.

След което кръгът на общуване се разширява, то опознава други хора и в началото на общуването в позицията „Те” също има плюс. И накрая, крадeн от енергетика детето действа непрекъснато, децата са неуморни и сериозни в своите игри, следователно в позицията „Труд“ също е в плюс. Ако човек има всички тези предимства за цял живот, тогава с него всичко ще е наред.

Всъщност щастието няма варианти, варианти има нещастието, но в процеса на възпитание човек губи едни крадeн от енергетика или други плюсове. Представете си столче, на което всички крака са на мястото си – „Аз” +, „Вие” +, „Те” + и „Труд” + – тогава то е добре приспособено, то е много стабилно, може да се наклони напред, встрани, да се облегне назад.,

А ако един от краката му крадeн от енергетика е изпаднал, счупил се е – то заема състояние на опора, тоест заема определена позиция и се интересува само от това как да се задържи. Веднага се появяват такива качества като негодувание, то започва да мисли, че всичко е против него и иска да остане същото.

Започва да се формира крадeн от енергетика невротична личност. Признакът на невротичната личност – тя  иска днес да бъде като вчера, а утре като днес. Като цяло такъв човек престава да се развива, а цялата човешка същност е в постоянен растеж, като дърветата, те растат през цялото време и човек трябва винаги да расте и да се крадeн от енергетика развива. В края на краищата човек трябва да има дълъг продуктивен живот, с много постижения и опит от изминатия път.

Сега нека поговорим за продължителността на нашия живот.

Ние сме много добре устроени, всъщност сме програмирани за 150 години живот, но толкова много вируси влизат в нас – ментални и физически – че разрушават живота ни.

Тази цифра се получава, крадeн от енергетика ако периодът на съзряване се умножи по 10. Например, вземете котките – те съзряват за една година, живеят 10-12 години, а ако се грижим много добре за тях, то – 15 -20. Хората съзряват 15 години, а може би и повече , така че средно се получават 150 години.

Но крадeн от енергетика винаги са ни набивали в главите, че след 50 години приключва активният живот и човек просто е на доизживяване. Пожелаваме ви да станете по-мъдри и да можете по естествен начин да удължите живота си, като се грижите за физическото и психическото си здраве. Живейте така, както Бог ви е създал, крадeн от енергетика а не както са ви учили!

Източник: Litvak.me

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

„В търсене на щастието …“

– Здравейте. Тръгвам на пътешествие за да търся  щастието. Искам да си купя някои неща за пътя. – Добре.  Огледайте се, изберете.  -Кажете  ми, колко тежи там,  крадeн от енергетика онази любов? –…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment