чт. апр. 25th, 2024

Това, което получавате безплатно, не само увеличава общия ви дълг, но и отнема енергията ви!

Всичко, което някога сте получили безплатно, само увеличава общия ви дълг и това е закон на природата.

Сега говорим за енергия и колкото повече получавате безплатно в живота си, толкова повече енергия ще трябва да върнете във Вселената в дългосрочен план. Плащането на енергия не е най-доброто нещо, което може да се случи в живота ви. И точно по тази причина винаги е по-добре да плащате с пари.

В крайна сметка никога не се знае кога, и най-важното – как , ще трябва да платите на Вселената с енергията си. И точно поради тази причина винаги е по-добре да плащате с пари, защото е по-лесно и по-безопасно. Съществуват редица правила относно енергията и е най-добре винаги да ги следвате. Нека ги разгледаме по-подробно.

Не отнемайте никаква енергия безплатно,  всичко това важи тук и сега. Когато вземете нещо безплатно, вие крадете енергия и някой ден определено ще трябва да платите за това.

Плащайте за всичко, което получавате, за да не се налага плащате после с енергията си. Не е необходимо да давате и да приемате незаслужени подаръци.

Не правете добро, ако не са ви помолили за това.

Не вземайте пари назаем и не давайте заеми.

Сега разгледахме основните правила за балансирано потребление на енергия и те трябва да се спазват, така че по-късно да не се налага да плащате с енергията си.

Източник nicstyle

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post