чт. апр. 25th, 2024

Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и пречистване на душата

Щастието не е цел, а страничен продукт.

Анализирайки миналото, ти се разграничаваш от проблема, виждаш го все едно отгоре. Да разберете проблема означава да се абстрахирате от ситуацията. Лесно е да се отървете от миналото, по-трудно е от настоящето.

Много е трудно да се разграничим от бъдещето, което се превръща в настояще. Човек, привързан към ситуацията, тоест алчен, завистлив, обезкуражен, никога няма да го разбере. Той ще зависи от ситуацията и няма да може да я контролира.

Всяка болест е помощ и пречистване на душата. И колкото повече се концентрирате върху любовта, толкова по-лесно и бързо се случва това пречистване. За да премине през нас Божественият импулс, е необходимо унижение на човека.

Ако в душата има малко любов тогава това унижение се превръща в системно самоунищожение. Освен това, ако това пречистване не бъде преодоляно и програмата за самоунищожение се задържи в тялото му, човекът, може да загине този, който се пречиства или децата му.

Добро здраве – това са правилните навици. Ако свикнем да обичаме, да даваме енергия и в същото време да се променяме – укрепваме здравето си. Какво значи да даваме енергия? Това означава да можем да изпълняваме поставената задача, да преодоляваме трудностите, да можем да възпитаваме себе си и другите.

Когато един навик едва е започнал да се създава преди да стане устойчив, е необходимо огромно количество енергия за да се сформира, но след това той действа автоматично и ние не го забелязваме. Когато човек има малко любов и енергия в душата си, той просто няма достатъчно сили да сформира нов навик и не може да се промени.

Най-големият разврат в света е липсата на наказание, което привлича още по-големи грехове и накрая се случва отвръщането от Бога.

Цитати от „Диагностика на кармата“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

Как определяме своята карма ? Кармата може да бъде описана като движеща сила, която ни принуждава да правим това, което правим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме минала карма,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post