Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и пречистване на душата

Щастието не е цел, а страничен продукт.

Анализирайки миналото, ти се разграничаваш от проблема, виждаш го все едно отгоре. Да разберете проблема означава да се абстрахирате от ситуацията. крадeн от енергетика Лесно е да се отървете от миналото, по-трудно е от настоящето.

Много е трудно да се разграничим от бъдещето, което се превръща в настояще. Човек, привързан към ситуацията, тоест алчен, завистлив, обезкуражен, никога няма да го разбере. Той ще зависи от ситуацията и няма да може да я контролира.

Всяка крадeн от енергетика болест е помощ и пречистване на душата. И колкото повече се концентрирате върху любовта, толкова по-лесно и бързо се случва това пречистване. За да премине през нас Божественият импулс, е необходимо унижение на човека.

Ако в душата има малко любов тогава това унижение се превръща в системно самоунищожение. Освен това, крадeн от енергетика ако това пречистване не бъде преодоляно и програмата за самоунищожение се задържи в тялото му, човекът, може да загине този, който се пречиства или децата му.

Добро здраве – това са правилните навици. Ако свикнем да обичаме, да даваме енергия и в същото време да се променяме – укрепваме здравето крадeн от енергетика си. Какво значи да даваме енергия? Това означава да можем да изпълняваме поставената задача, да преодоляваме трудностите, да можем да възпитаваме себе си и другите.

Когато един навик едва е започнал да се създава преди да стане устойчив, е необходимо огромно количество енергия за да се сформира, но след това крадeн от енергетика той действа автоматично и ние не го забелязваме. Когато човек има малко любов и енергия в душата си, той просто няма достатъчно сили да сформира нов навик и не може да се промени.

Най-големият разврат в света е липсата на наказание, което привлича още по-големи грехове и накрая се случва отвръщането от Бога.

Цитати от „Диагностика на кармата“

© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

Как да елиминираме неумолимата колекторска фирма „Карма INc.“, която събира дългове с хилядолетна давност?

Как определяме своята карма ? Кармата може да бъде описана като движеща сила, която ни принуждава да правим това, което правим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме крадeн от енергетика минала карма,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя крадeн от енергетика за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment