Осъжда винаги само този, на който му липсва енергия!

Каква е целта на осъждането? По правило целта на осъждането е да се спре дейността на някой, чиито действия не харесвате. Например детето ви пъха мръсните си крадeн от енергетика пръсти в устата или партньорът ви не прави това, което искате.

Осъждате? Осъжда само този, който има по-малко енергия.

Осъждате за да спрете текущите им действия за да започнат  други – тези, които ви се струват най-добри или приемливи.

Но помислете по-задълбочено, защо трябва да ги спирате ?! Не защото крадeн от енергетика детето ще се разболее или партньорът ви не прави това, което смятате за правилно. А защото представяйки си по-нататъшния ход на събитията, разбирате, че нямате сили да се борите с това, което ще се случи, и затова е по-добре да ги спрете сега, като ги осъдите.

Освен това, колкото повече крадeн от енергетика осъждате, толкова по-малко енергия ви остава. Осъждането е процес на самоунижение.

Как да не осъждате и да набирате енергия? Просто задействайте обратния процес на осъждане – благодарете.

Когато детето ви е на път да пъхне мръсните си пръсти в устата си, вие му благодарете, че опознава света. Когато партньорът ви крадeн от енергетика не прави това, което искате, му благодарете, че вижда света по различен начин и ви показва нова гледна точка във вашия свят.

БЛАГОДАРЕТЕ ЗА СМИСЪЛА НА ДЕЙСТВИЕТО, а не за самото действие, защото действието може да бъде негативно, а смисълът заради който се прави, е винаги позитивен.

Затова се запитайте крадeн от енергетика какво иска да постигне с това и благодарете на човека за това. На глас.

Човекът трябва да чуе вашата благодарност, тогава той ще сподели енергията си с вас. Ще я сподели чрез добра мисъл, чрез внимание към вас, чрез ново действие.

И така, идеята е проста: осъждате – губите енергия, благодарите – придобивате.

Изберете какво да правите точно днес …

крадeн от енергетика

Марк Ифраим

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Това, което получавате безплатно, не само увеличава общия ви дълг, но и отнема енергията ви!

Всичко, което някога сте получили безплатно, само увеличава общия ви дълг и това е закон на природата. Сега говорим за енергия и колкото крадeн от енергетика повече получавате безплатно в живота си, толкова…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със крадeн от енергетика заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment