пт. апр. 26th, 2024

Венера в Дева: Къде и как знаците на зодиака могат да намерят взаимна любов след 21 август?

 

Венера в Дева обича съвършенството в детайлите. Ако искате да се харесате на някого, уверете се, че винаги сте спретнато облечени, имате стилна прическа, чисти обувки, излъчвате приятен аромат.

Можете да привлечете противоположния пол, като се погрижите за практическите детайли: да помогнете в работата, да оказвате малки практически услуги, да се погрижите за храненето и здравето на любимия човек.

Най-вероятно е да се опознаете по време на работа, в процеса на съвместни дейности, на развлекателни мероприятия и в ситуации, в които участват домашни любимци.

Овен

Потърсете любовта на работата сред клиенти, подчинени, колеги или тези, които работят за вас или ви правят някаква услуга. Можете успешно да се запознаете на разходка с кучето или в болница, клиника, в санаториум.

Телец

Потърсете любовта на местата за почивка и забавление – на концерт, в ресторант, в нощен клуб. Особено добре е, ако мястото на запознаване е свързано с практически занимания или със здраве, майсторски клас по изработка на миниатюри, спортен празник и др.

Близнаци

Вас могат да ви запознаят родителите, вашият човек може да дойде на гости с приятел, може да е бивш съученик или състудент, приятел от детството, може да е майстор, дошъл за дребен ремонт у дома.

Рак

Потърсете я чрез братя и сестри, съседи, приятели. Вашата любов може да е от вътрешния ви кръг. Можете да се запознаете в градския транспорт и на разходка, в пощенския офис, в магазина, по обява.

Лъв

Потърсете я във вегетариански ресторант и в онези места, където хората възвръщат силите си и се зареждат с енергия: в СПА центъра, на лечебно -оздравителни мероприятия, на часове по йога.

Дева

Ще излъчвате чар. Не е нужно да правите нищо, за да подредите личния си живот, а само да изглеждате добре. Можете да се харесате на всеки. Така че задачата ви няма да е да привличате поклонници, а да изберете най-добрия от тях. Потърсете в уединени или затворени места за безплатни посещения – във вилно селище, в природен резерват, зоопарк, сред природата, в санаториум. Можете да намерите двойката си и в Интернет.

Скорпион

Потърсете я на масови мероприятия, в група, в екип – на семинар или конференция, на екскурзии, на обществени събития. Можете да се срещнете чрез приятели или вашата да „половинка“ е сред приятелите ви, просто никога не сте разглеждали този човек от романтична гледна точка.

Стрелец

Потърсете я на работата, особено сред свободните шефове. Можете също така да се срещнете на светски събития, курсове за квалификация и преквалификация, на професионални мероприятия и на корпоративни партита.

Козирог

Вашата любов е далече, така че идете в чужбина или я потърсете чрез международни услуги за запознанства. Вярващите могат да се срещнат в църква.

Водолей

Ще срещнете вашата любов в екстремни обстоятелства. Но всичко може и да не е толкова опасно – запознанството може да се състои в данъчното, банка, заложна къща, застрахователна компания. И също така не забравяйте, че във вашия случай твърдението „Сексът не е причина за запознанство“ е невярно. Връзката ви може да започне само със секс, а след това да се развие в нещо повече.

Риби

Дайте инициативата за запознанството на другия човек. Малко вероятно е да успеете по някакъв начин да повлияете на събитията  за да се сближите. Вашата „половинка“ ще се заинтересува от вас. Има и изключение: това може да бъде човекът, с когото сключвате сделка, някой, на когото предоставяте услуга, или вашият здравен или финансов консултант.

Източник: astromeridian

 

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post