чт. апр. 18th, 2024

Как да промените радикално съдбата си: практически съвети

Искате очевидни промени, нови емоции и впечатления? Животът сега не ви устройва? Не ви харесва и това как се развиват събитията във вашата съдба? Нека да го променим. Това са 3 практически съвета как да го направите. Определено ще ви помогнат да видите промяната!

Сменете обкръжението си

Тези хора, които са до вас (сезонно или вече десетилетия) определят вашето текущо състояние и начин на мислене. Независимо дали го искате или не, те ви влияят. Вие сте като скачени съдове, които преливат един в друг това, с което са пълни.

Ако средата ви е позитивна, вдъхновяваща и емоционално здрава – поздравления! Но ако хората близо до вас постоянно хленчат, пълни са с негативизъм и неверие, трябва да се отдалечите от тях. Това не означава, че трябва напълно да спрете общуването с тях, не. Но трябва да ги изключите от близкия си кръг.

Помислете какъв човек искате да бъдете. И подбирайте общуване по този стандарт. Повярвайте, когато започнете мислено да търсите подходящи хора, ще започнете да ги привличате!

Също така започнете да четете книги и да гледате видеоклипове на изключителни, мъдри хора, които харесвате. Това влияе и на вас. Дори постоянното общуване с Бога е приятелство с Него!

Сменете действията си

Сега трябва да поработите върху действията си. Променете навиците си, разбийте стереотипите, изтрийте остарелите програми за поведение и заредете нови.

Например, започнете да бягате, пейте, запишете се на уроци по танци или рисуване, започнете да приготвяте здравословни закуски, научете се как да правите вкусни пресни сокове за цялото семейство, регистрирайте се като доброволец, започнете да пишете статии. Колко е интересно наоколо! Не се крийте в килера на съдбата, когато целият свят е отворен пред вас!

Идете на екскурзия (поне в собствената си страна за начало), усмихвайте се, разширете хоризонтите си. И тогава новите възможности ще нахлуят в живота ви!

Просто не спирайте да правите нещо ново. Правете! Действайте! Постигайте!

Променете мислите си

Резултатите в живота ви зависят от вашите мисли. Опитайте се да погледнете на всичко от различен ъгъл, положителен и реалистичен. Не се заблуждавайте с илюзии, но не се обезсърчавайте. Включете критичното мислене и не бързайте да се поддавате на емоции.

Във всяка ситуация се опитайте да намерите нещо добро и да извлечете опит. Защото всичко, което е сега и ще бъде, е вашият живот. Не се връща, той вече е на път. И във вашите сили е да го направите красив!

А това, което е невъзможно за вас, е възможно за Бога! Говорете с Него, поискайте мъдрост и любовта Му да ви изпълва всеки ден!

Пожелаваме ви прекрасна есен и съдба, изпълнена с романтика и приключения!

Източник 5sfer

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вярвате ли, че само една дума може да повлияе на вашата съдба? Може!

Всички сме чували, че целите трябва да бъдат правилно формулирани. Това важи и за думите, с които ги формулираме. Избягвайте разрушителните!: „Аз ще постигна, ще принудя, ще заставя, ще победя,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post