Вие се раждате едва тогава, когато станете решителни!

Човек се ражда едва когато стане решителен. Решителността бележи раждането на човека. Тези, които живеят в нерешителност, все още не са станали хора. А в нерешителност живеят милиони, крадeн от енергетика те не могат да вземат никакви решения. Те винаги разчитат на някого, някой друг трябва да реши вместо тях.

Но това е робство.

По този начин те правят невъзможно раждането на   душата си.

Решението трябва да идва отвътре, защото заедно с решителността идва цялостта на личността. И не забравяйте, крадeн от енергетика че трябва да вземете някои решения; вземането на решения ще ви направи индивидуалност.

Вземането на решения дава яснота. И ако трябва да вземете важно решение, ако това решение се отнася до важни неща в живота ви, тогава се ражда индивидуалността.

Вие се раждате само когато рискувате, само когато проявявате смелост.

крадeн от енергетика

Всеки път, когато вземате решение, помнете: ако вече сте го взели, тогава го следвайте; в противен случай не вземайте решение, защото да вземете решение и да не го следвате е много по-опасно от това да бъдете нерешителни.

Ще загубите увереност в своятa същност.

Ще станете недоверчиви.

крадeн от енергетика

Но след като вземете решение, считайте, че вече имате задължение. Тогава независимо какво се крадeн от енергетика случва, трябва да го направите. Следвайте го с цялото си сърце, съсредоточете се дотолкова, че да не се обърнете назад. И ако успеете да направите това, ще почувствате, че яснотата идва към вас, че мъглата се разсейва и нещо кристализира, центрирайки се във вас. Способността за вземане на решения е крадeн от енергетика от голямо значение и има голям смисъл.

Ошо – Беседи по „Тайната на златното цвете“ на Лу Цзъ

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ошо: Мислете, преди да пожелаете!

Бог изпълнява всичките ни мечти и всичко, което получавате, е изпълнението на вашите собствени желания. Не бива крадeн от енергетика да обвинявате никого за нищо: вие сами сте поискали. И помнете, това е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се крадeн от енергетика прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment