Тези тревожни сигнали показват, че сте под силното влияние на негативна енергия!

Предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия.

Защото негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.

Главоболие

Когато се сблъскат с негативна енергия, много от нас усещат приглушено главоболие.

Причините за главоболието могат да бъдат много и различни, но ако не можете кра дeн от ен ер джи да обясните болката или да се справите с този проблем, вие просто да носите твърде много негативизъм в себе си.

Стрес и тревожност

Негативната енергия, която изпълва човешкото тяло, се проявява под формата на нарастващо вътрешно напрежение. Умът се  оказва  запълнен с много токсични мисли и те предизвикват тъга, гняв и т.н. И човек става неспокоен. Можете да си възвърнете позитивното настроение с любов и кра дeн от ен ер джи грижи за себе си.

Коремни болки

Още един индикатор за вероятното наличие на негативна енергия във вашата среда или тяло. Така,  в дадена ситуация можем да усетим напрежение в стомаха или корема. В допълнение към физическите  заболявания, като чревна инфекция или отравяне, болката в тази област може действително да ви разкаже за много други неща.

Чувство на физическо отхвърляне

Много от нас понякога им се кра дeн от ен ер джи е налагало да се чувстват така, сякаш негативната енергия буквално ги връща назад. Това усещане говори за наличието на негативизъм в човек, място или вещи.

Надбъбречна умора

Надбъбречните жлези са отговорни за реакцията на тревожност и стрес. И ако твърде много негативна енергия се е натрупала вътре или около вас, тези жлези могат да се окажат претоварени.

Когато се чувстваме уморени, депресирани, не можем да кра дeн от ен ер джи заспим или, напротив, да се събудим, когато сме болни и нервите ни изтощени, всичко това са възможни признаци на т.нар. надбъбречна умора.

Затруднено дишане

Затрудненото дишане също може да е индикатор за  енергийни проблеми. Като правило, ние „държим” нашата скръб в белите дробове и затова, когато човек скърби, емоциите му просто му пречат да диша нормално.

Хронични болки

Негативизмът може да намери израз под формата кра дeн от ен ер джи на периодично повтарящи се болки или при свиване и напрягане на мускулите. Редовният стрес има лош ефект върху състоянието на тялото, причинявайки умора и физически дискомфорт.

Депресия

Когато сте в такова състояние е трудно да  мислите позитивно. Не е тайна, че депресията отваря пътя за проникване на токсична енергия в човешкото тяло. И, уви, това е доста често срещано явление в съвременния свят.

Леко неразположение

кра дeн от ен ер джи

Повод да се замислим за това, което се случва в нашия живот сега, или за друго –  какво точно предизвиква това състояние. Преследвайки решенията  на глобалните трудности, понякога изпускаме от поглед по-малките проблеми, които се натрупват с времето и растат като снежна топка.

Изнемогване или объркване

Друг физически симптом на наличието на лоша енергия. Общуването с други хора може да ни причини гадене, объркване, умора, кра дeн от ен ер джи тъга и други неприятни чувства. Ето защо е толкова важно да се отървем от негативната енергия навреме за да продължим напред.

Превод на статията If Your Body Is Showing These Warning Signs, You Might Be Retaining Negative Energy

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT