пт. мар. 29th, 2024

Тези тревожни сигнали показват, че сте под силното влияние на негативна енергия!

Предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия.

Защото негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.

Главоболие

Когато се сблъскат с негативна енергия, много от нас усещат приглушено главоболие.

Причините за главоболието могат да бъдат много и различни, но ако не можете да обясните болката или да се справите с този проблем, вие просто да носите твърде много негативизъм в себе си.

Стрес и тревожност

Негативната енергия, която изпълва човешкото тяло, се проявява под формата на нарастващо вътрешно напрежение. Умът се  оказва  запълнен с много токсични мисли и те предизвикват тъга, гняв и т.н. И човек става неспокоен. Можете да си възвърнете позитивното настроение с любов и грижи за себе си.

Коремни болки

Още един индикатор за вероятното наличие на негативна енергия във вашата среда или тяло. Така,  в дадена ситуация можем да усетим напрежение в стомаха или корема. В допълнение към физическите  заболявания, като чревна инфекция или отравяне, болката в тази област може действително да ви разкаже за много други неща.

Чувство на физическо отхвърляне

Много от нас понякога им се е налагало да се чувстват така, сякаш негативната енергия буквално ги връща назад. Това усещане говори за наличието на негативизъм в човек, място или вещи.

Надбъбречна умора

Надбъбречните жлези са отговорни за реакцията на тревожност и стрес. И ако твърде много негативна енергия се е натрупала вътре или около вас, тези жлези могат да се окажат претоварени.

Когато се чувстваме уморени, депресирани, не можем да заспим или, напротив, да се събудим, когато сме болни и нервите ни изтощени, всичко това са възможни признаци на т.нар. надбъбречна умора.

Затруднено дишане

Затрудненото дишане също може да е индикатор за  енергийни проблеми. Като правило, ние „държим” нашата скръб в белите дробове и затова, когато човек скърби, емоциите му просто му пречат да диша нормално.

Хронични болки

Негативизмът може да намери израз под формата на периодично повтарящи се болки или при свиване и напрягане на мускулите. Редовният стрес има лош ефект върху състоянието на тялото, причинявайки умора и физически дискомфорт.

Депресия

Когато сте в такова състояние е трудно да  мислите позитивно. Не е тайна, че депресията отваря пътя за проникване на токсична енергия в човешкото тяло. И, уви, това е доста често срещано явление в съвременния свят.

Леко неразположение

Повод да се замислим за това, което се случва в нашия живот сега, или за друго –  какво точно предизвиква това състояние. Преследвайки решенията  на глобалните трудности, понякога изпускаме от поглед по-малките проблеми, които се натрупват с времето и растат като снежна топка.

Изнемогване или объркване

Друг физически симптом на наличието на лоша енергия. Общуването с други хора може да ни причини гадене, объркване, умора, тъга и други неприятни чувства. Ето защо е толкова важно да се отървем от негативната енергия навреме за да продължим напред.

Превод на статията If Your Body Is Showing These Warning Signs, You Might Be Retaining Negative Energy

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post