Прочетете този текст, когато почувствате, че душата ви е уморена

Енергията на душата е онова невидимо и незабележимо нещо, което ни подкрепя в трудни моменти и ни помага да пазим равновесие.

Ако нежната ви душа е уморена, това е съвсем нормално. И няма нищо лошо да искате да бъдете добри със себе си. Както и Да чувствате това, което чувствате.

А може да рухнете под „тежестта на собствените си кости“. Лошото самочувствие също е нормално, кра дeн от ен ер джи както е нормално понякога да ви притиска тъга с неизвестен произход. Няма смисъл да се насилвате да чувствате вечно щастие, понякога си струва да отделите време, за да потъгувате.

Да бъдем човеци е едновременно трудно и прекрасно. Животът ни изненадва по най-невероятен начин, но по същия начин може да разбие сърцето ни. Той ни дарява с ценни уроци, които допринасят за нашия растеж, а също кра дeн от ен ер джи така ни помага да станем това, за което винаги сме мечтали. И също така носи загуби, които ще ни променят, понякога драматично.

Животът ще ви накара да работите, да опознавате себе си и да се изцелите, дори въпреки болката. В този свят е важно да сте смели и да можете да отстоявате себе си.

Смелостта обаче съвсем не означава истински битки, бързо шофиране или готовност кра дeн от ен ер джи за поемане на неоправдани рискове. Смелостта е най-спокойното качество сред всички познати на човечеството.

Смелостта е да се събудите сутрин, въпреки тежестта в тялото и нежеланието да видите светлината на деня. Смелостта е да се изправите пред това, което ви кара да страдате, да дадете име на страха си и да го победите на всяка цена.

Смелостта е доброта към себе си, особено когато изглежда кра дeн от ен ер джи неуместна, когато това не е лесно и когато изобщо не се чувствате такива, каквито сте искали да бъдете.

Смелостта означава да прощавате на себе си. А също така е и работата, която вършите със своята взискателна и уморена душа.

Смелостта определя колко силно ви привлича светлината и как се променяте, приближавайки се към добротата. Дори и да не знаете какво търсите. Да сте смели означава кра дeн от ен ер джи да си позволите да повярвате, че се развивате, въпреки че не го усещате.

Да сте смели означава да вярвате в себе си, дори ако пътят ви плаши със своята непредсказуемост. Смелостта е вярата, че ви очаква нещо повече. Вие все още сте в състояние да се спасите и да успеете да намерите щастие в този безумен свят.

Превод на статията – When Your Soul Is кра дeн от ен ер джи Exhausted — Read This

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и пречистване на душата

Щастието не е цел, а страничен продукт. Анализирайки миналото, ти се разграничаваш от проблема, виждаш го все едно отгоре. Да разберете проблема означава да се абстрахирате от ситуацията. Лесно е…

Още по темата в нашата страница:
кра дeн от ен ер джи


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT