нд. апр. 28th, 2024

Прочетете този текст, когато почувствате, че душата ви е уморена

Енергията на душата е онова невидимо и незабележимо нещо, което ни подкрепя в трудни моменти и ни помага да пазим равновесие.

Ако нежната ви душа е уморена, това е съвсем нормално. И няма нищо лошо да искате да бъдете добри със себе си. Както и Да чувствате това, което чувствате.

А може да рухнете под „тежестта на собствените си кости“. Лошото самочувствие също е нормално, както е нормално понякога да ви притиска тъга с неизвестен произход. Няма смисъл да се насилвате да чувствате вечно щастие, понякога си струва да отделите време, за да потъгувате.

Да бъдем човеци е едновременно трудно и прекрасно. Животът ни изненадва по най-невероятен начин, но по същия начин може да разбие сърцето ни. Той ни дарява с ценни уроци, които допринасят за нашия растеж, а също така ни помага да станем това, за което винаги сме мечтали. И също така носи загуби, които ще ни променят, понякога драматично.

Животът ще ви накара да работите, да опознавате себе си и да се изцелите, дори въпреки болката. В този свят е важно да сте смели и да можете да отстоявате себе си.

Смелостта обаче съвсем не означава истински битки, бързо шофиране или готовност за поемане на неоправдани рискове. Смелостта е най-спокойното качество сред всички познати на човечеството.

Смелостта е да се събудите сутрин, въпреки тежестта в тялото и нежеланието да видите светлината на деня. Смелостта е да се изправите пред това, което ви кара да страдате, да дадете име на страха си и да го победите на всяка цена.

Смелостта е доброта към себе си, особено когато изглежда неуместна, когато това не е лесно и когато изобщо не се чувствате такива, каквито сте искали да бъдете.

Смелостта означава да прощавате на себе си. А също така е и работата, която вършите със своята взискателна и уморена душа.

Смелостта определя колко силно ви привлича светлината и как се променяте, приближавайки се към добротата. Дори и да не знаете какво търсите. Да сте смели означава да си позволите да повярвате, че се развивате, въпреки че не го усещате.

Да сте смели означава да вярвате в себе си, дори ако пътят ви плаши със своята непредсказуемост. Смелостта е вярата, че ви очаква нещо повече. Вие все още сте в състояние да се спасите и да успеете да намерите щастие в този безумен свят.

Превод на статията – When Your Soul Is Exhausted — Read This

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и пречистване на душата

Щастието не е цел, а страничен продукт. Анализирайки миналото, ти се разграничаваш от проблема, виждаш го все едно отгоре. Да разберете проблема означава да се абстрахирате от ситуацията. Лесно е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post