Прочетете този текст, когато почувствате, че душата ви е уморена

Енергията на душата е онова невидимо и незабележимо нещо, което ни подкрепя в трудни моменти и ни помага да пазим равновесие.

Ако нежната ви душа е уморена, това крадeн от енергетика е съвсем нормално. И няма нищо лошо да искате да бъдете добри със себе си. Както и Да чувствате това, което чувствате.

А може да рухнете под „тежестта на собствените си кости“. Лошото самочувствие също е нормално, както е нормално понякога да ви притиска тъга с неизвестен произход. Няма смисъл крадeн от енергетика да се насилвате да чувствате вечно щастие, понякога си струва да отделите време, за да потъгувате.

Да бъдем човеци е едновременно трудно и прекрасно. Животът ни изненадва по най-невероятен начин, но по същия начин може да разбие сърцето ни. Той ни дарява с ценни уроци, които допринасят за нашия растеж, крадeн от енергетика а също така ни помага да станем това, за което винаги сме мечтали. И също така носи загуби, които ще ни променят, понякога драматично.

Животът ще ви накара да работите, да опознавате себе си и да се изцелите, дори въпреки болката. В този свят е важно да сте смели и крадeн от енергетика да можете да отстоявате себе си.

Смелостта обаче съвсем не означава истински битки, бързо шофиране или готовност за поемане на неоправдани рискове. Смелостта е най-спокойното качество сред всички познати на човечеството.

Смелостта е да се събудите сутрин, въпреки тежестта в тялото и нежеланието да видите светлината на деня. Смелостта е крадeн от енергетика да се изправите пред това, което ви кара да страдате, да дадете име на страха си и да го победите на всяка цена.

Смелостта е доброта към себе си, особено когато изглежда неуместна, когато това не е лесно и когато изобщо не се чувствате такива, каквито сте искали да бъдете.

крадeн от енергетика

Смелостта означава да прощавате на себе си. А също така е и работата, която вършите със своята взискателна и уморена душа.

крадeн от енергетика

Смелостта определя колко силно ви привлича светлината и как се променяте, приближавайки се към добротата. Дори и да не знаете какво търсите. Да сте смели означава да си позволите да повярвате, че се развивате, въпреки че не го усещате.

крадeн от енергетика

Да сте смели означава да вярвате в себе си, дори ако пътят ви плаши със своята непредсказуемост. Смелостта е вярата, че ви очаква нещо повече. Вие все още сте в състояние да се спасите и да успеете да намерите щастие в този безумен свят.

Превод на статията – When Your крадeн от енергетика Soul Is Exhausted — Read This

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и пречистване на душата

Щастието не е цел, а страничен продукт. Анализирайки миналото, ти се разграничаваш от проблема, виждаш го все едно отгоре. Да разберете проблема означава крадeн от енергетика да се абстрахирате от ситуацията. Лесно е…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със крадeн от енергетика заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment