Това работи! Мудрата, която сваля кръвното налягане само за 15 минути!

Мудрите са фигури, образувани от пръстите на ръцете, при задържане на които вътрешните процеси в тялото се нормализират, привлича се необходимата енергия, блокажите се отстраняват и т.н. В крадeн от енергетика превод от санскрит те означават „знак“, „печат“.

Своето разпространение Мудрите получават в Индия, а след това се превръщат в неразделна част от будистките и индуистките практики. Те се наричат ​​още и йога на пръстите.

В този текст става дума за лечебната мудра, която понижава кръвното налягане. Трябва да се използва крадeн от енергетика при хипертония. Обикновено тази мудра помага само 15 минути след практикуването и.

Мудра, снижаваща кръвното налягане:

Техника на изпълнение:

Седнете в удобно положение, дръжте гръбнака изправен, дишайте равномерно, успокойте ума си.
Дръжте ръцете си свити пред себе си.

Вижте картинката!
Подредете последните три пръста на двете ръце, така че крадeн от енергетика десният малък пръст да е в края.
Дръжте показалеца на дясната си ръка изправен.
Дръжте палеца на лявата ръка прав.
Прегънете десния палец, притиснете го с показалеца на лявата ръка, върхът на който трябва да бъде в основата на десния показалец.

Изпълнявайте мудрата по 5-15 минути на ден, може 2-3 пъти на ден. За лечение на хипертония е препоръчително да крадeн от енергетика изпълнявате мудрата 21 дни подред, а след това да си направите почивка.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

При депресия: Мудра „Стълбицата на небесния храм“

При депресия: Мудра „Стълбицата на небесния храм“

Ние всички сме деца на един величествен  организъм, част от могъщата безкрайна Вселена. Вие чувствате ли тази фина връзка с Вселената? крадeн от енергетика Можете ли да усетите как пулсира кръвта ви заедно…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е крадeн от енергетика свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment