пт. мар. 29th, 2024

Забавен хороскоп: Kакво ще се случи, ако всички зодиакални знаци заседнат в един асансьор

Помислете си с кого бихте искали да се окажете в критична ситуация… 

В заседналия асансьор първият, който се чува е Овен. „Какво става? Какво означава „заседнал“ ?!“, ще закрещи той, нетърпеливо барабанейки по вратата.

Лъвът веднага ще се окаже в светлината на прожекторите и ще се опита да поеме контрол над ситуацията: „Не се безпокойте! Аз ще се погрижа за това. Поемам цялата отговорност върху себе си. Ще се справя със ситуацията! ”

Но Скорпионът не може да му позволи това: „Ти? Кой, по дяволите, си ти? Защо точно ти ще го направиш? Аз сам ще се погрижа за това! ”

Везните ще се опитат да разрешат проблема мирно, но не могат да изберат вариант: „Не бива да спорим. Нека разрешим този проблем мирно. Може би е добре да се обадим за помощ? Или да започнем да скачаме всички заедно за да свалим асансьора? Или да изчакаме? Не знам … какво да правим? „

Близнаците демонстрират готовността си да общуват и да опознават другите хора: „Как си? Откъде си? Току-що дойдох на гости … ”Те вече са успели да се представят на всички и започват да ръководят шоуто.

Ракът изпада в депресия и започва да говори по телефона … С майка си, разбира се!

Телецът също се намесва: „Но какъв е проблемът изобщо? Можем да хапнем, докато чакаме помощ.“ После вади сладкиши, сандвичи и шоколад.

Дева изпада в ужас: „На пода падат трохи! Къде е метлата, къде е прахосмукачката? Това е някакво безобразие! ”

Стрелецът стои замислен с голям куфар. Заради този инцидент той е пропуснала полет със самолет до най-екзотичното място на планетата … Но нищо, планът за пътуване до друго още по-екзотично място вече зрее в главата му.

Докато Лъвът и Скорпионът се карат, Козирогът  без да губи хладнокръвие, с авторитарен тон се опитва да накара някой да оправи асансьора.

Водолей се опитва да направи нещо сам (да отвори вратите, да отвори люка на покрива на кабината) с надеждата да спаси заседналите хора.

Рибите се сгушват в ъгъла: „О, Боже, това   е съдба, всички ще умрем !!!“

Така че си помислете   с кого искате да сте в критична ситуация.

Източник: cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

1 – 21 септември: Пет знака на зодиака ще могат да се справят с всички свои трудни житейски ситуации!

Натрупаните проблеми и трудности влияят на общото ви състояние: губи се всякакъв стимул и цялата положителна енергия свършва, която е от голямо значение за всичко. Неприятностите внасят негативна енергия в…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post