Езотерика: Симптомите на болната душа, лечение – II

Продължение от ТУК. Всъщност да се разпознае загубата на душа е съвсем просто, ако знаете какво да търсите. Ето списък с няколко класически симптома:

Струва ви се, крадeн от енергетика че сте разкъсани на части или че не сте на този свят.
Паметта ви е частично блокирана и не можете да си спомните определени епизоди от собствения си живот.
Неспособността на някой да обича или да възприема любовта на някой друг.
Емоционална студенина и откъснатост от събитията около вас.
Внезапни крадeн от енергетика пристъпи на мързел или апатия.
Липса на инициатива или ентусиазъм.
Липсата на радост от живота.
Постоянни провали.
Невъзможност за вземане на решения.
Невъзможност да се разграничава позитивното от негативното.
Хроничен негативизъм.
Вредни пристрастия.
Постоянни мисли за самоубийство.
Чувство на меланхолия или отчаяние.
Хронична депресия.

Въпреки че терминът „загуба на крадeн от енергетика душа“ не е познат на повечето от хората в съвременната западна цивилизация, ние говорим за това през цялото време, опитвайки се да опишем личните си загуби и реакцията си към тях. Интервюта, новинарски репортажи, книги, филми и дори комикси са буквално изпъстрени с фрази като „Когато това се случи, аз крадeн от енергетика сякаш загубих част от себе си“ и „Сега никога повече няма да бъда същият“.

Ако поговорим с хората за загубата на душа, почти всички те признават, че на някакъв етап от живота си са се чувствали така, сякаш са загубили „част“ от себе си, но почти никой от тях не крадeн от енергетика е подозирал, че загубените части могат да бъдат върнати и че това е само временна загуба.

А всъщност  е напълно възможно. Има много различни техники за това – от медитация до пътищата за духовното развитие, но всички те имат нещо общо. Те предлагат действие. Ако се спрете и заживеете в крадeн от енергетика миналото, отново и отново изпитвате болката от загубата, кървавата рана на душата ви, от която трагедията е откъснала парче, никога няма да заздравее.

Във вашите сили е да излекувате душата си – но за това трябва да вземете съдбата си в собствените си ръце.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights крадeн от енергетика reserved!

Езотерика: За крадeн от енергетика всички наши духовни и физически недъзи има 3 основни невидими причини

Всяко видимо явление в нашия свят е съставна част от по-висша неизвестна нам система … Докато живеем живота си на физическия план, с нашето тяло се случват много неща. Пипваме…

Още по темата крадeн от енергетика в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ крадeн от енергетика НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя крадeн от енергетика от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment