Свръхестествените способности на зодиакалните знаци

Овенът няма равен в тълкуването на сънищата, а Лъвът – в духовното изцеление …

Всеки зодиакален знак има склонност към някаква конкретна окултна дисциплина, въпреки че може дори да не подозира …

Овен

Представителите на това съзвездие често водят неспокоен живот, правейки много неща едновременно. Това понякога ги кара да се скитат по света, без да слушат собствения си кра дeн от ене ргети вътрешен глас.

Понякога за Овена е трудно да начертае граница между желанията и реалността и затова за него  е важно да установи връзка със своя вътрешен „Аз“.

Паранормалните способности на тези хора са свързани с работата на мозъка – покровителстван от Марс. Те обичат да тълкуват сънища и действия. Овенът се интересува от френология и „четене на личността“, базирайки се кра дeн от ене ргети на черти на лицето и методи, които дават бързи резултати, като карти и зарове.

Телец

Парапсихологическите способности на Телец се развиват бавно, но задълбочено. Неговите свръхестествени способности са свързани с тялото. Например, науката за езика на тялото му се отдава лесно и естествено.

Покровителката на Телец – Венера – го вдъхновява с помощта на музика и топли думи, които им кра дeн от ене ргети помагат да се отпуснат.

Родените под този знак могат да предсказват времето, като подсъзнателно забелязват определени знаци на природата. Телецът умело може да използва следните предмети: монети, зарове и банкноти.

Близнаци

Поради интуицията си тези хора забелязват всяка нова закономерност дълго преди тя да се прояви. Външно изглежда, че Близнаците имат някаква антена или вътрешен радар, който им помага да кра дeн от ене ргети изследват света около тях.

Те се занимават активно с изучаване на хиромантия, графология и изучаване на характери. А умелите им ръце и телепатични способности позволяват на Близнаците активно да практикуват гадаене с карти таро.

Като планета, която покровителства общуването, Меркурий дарява на този знак ясен и открит ум. Но тъй като често не могат да се концентрират, Близнаците трябва да кра дeн от ене ргети се пазят от прекомерно потапяне в многозадачност за да не потискат парапсихологическите си способности.

Рак

Те чувстват света около тях и мислите на други хора почти от самото си раждане. Много хора, особено мъжете, не искат да признаят, че имат тези способности. Те инстинктивно разбират преди другите колко топли и честни ще бъдат връзки или приятелства.

Раците често са преследвани кра дeн от ене ргети от необяснима тъга, причинена от тяхната покровителка, Луната. Тези хора получават информация за настоящето и бъдещето под формата на видения, които могат да се сравнят с филм, който се прожектира в главата им.

Освен това Раците знаят предварително какво ще каже човек. Те имат дар за предсказване на събитията на кафе, чаени листа и кристална топка.

Лъв

Лъвовете често имат кра дeн от ене ргети внезапни предчувствия, които след това отминават също толкова внезапно. Покровителят на Лъвовете (Слънцето) им дава способност за духовно изцеление. По правило те успешно предават лечебната си енергия на други хора.

Освен това Лъвовете лекуват другите със своя оптимизъм, жизненост и топлина. Интересното е, че много известни астролози са родени именно под знака на Лъв.

Дева

Представителите на това съзвездие имат кра дeн от ене ргети невероятни парапсихологически способности, но, както във всичко останало, и тук демонстрират сдържаността си.

Под този знак са родени много известни лекари. Живите им очи, способността да запомнят и наблюдават, им помагат във всяка област, независимо дали става въпрос за идентифициране на граматически грешки или поставяне на правилна диагноза.

Харесват графологията и анализа на човека по спонтанни рисунки и мастилени петна.

кра дeн от ене ргети

Воденият от Меркурий вътрешен анализатор на Девите никога не греши. Ако такива хора се научат да разпознават и правилно да интерпретират чувствата си, те ще осъзнаят, че са на правилния път към единство с естествената мъдрост.

Везни

Частично парапсихологичните способности на Везните се проявяват в телепатия, свързана с всичките пет сетива. Родените под този знак предпочитат да използват хромотерапия, лечение кра дeн от ене ргети с музика, ароматни масла, както и терапия с цветя.

Везните харесват всичко, което е свързано с Изтока, и затова те могат да се увлекат от китайската астрология, гадания по книгата на промените и хипнозата.

По време на обществени кра дeн от ене ргети мероприятия способностите на Везните се активират, което им позволява буквално да усетят атмосферата.

Скорпион

Представителите на тази зодия се интересуват от теми, които са извън границите на човешкото познание. Вътрешното желание да познаят любовта и да се задълбочат по-дълбоко в тайните знания, често им дава богат опит в областта на въпросите за живота и смъртта.

Дълбочината и силата на Плутон кра дeн от ене ргети дава възможност на Скорпион да анализира миналото и да търси отговори на   такива въпроси – как е изчезнала Атлантида.

Ако Скорпион иска напълно да разкрие парапсихологическите си способности, тогава той ще се нуждае от добър наставник, който да го ръководи.

Стрелец

Предвид интереса на Стрелците към философията и религията, те спокойно могат да бъдат наречени отлични изследователи. Техният покровител кра дeн от ене ргети Юпитер им дава склонност да виждат  пророчества, дори въпреки тяхната съпротива.

Тези хора често говорят първи за нещо, което впоследствие се оказва много важно. Те следват съвсем различни културни вярвания и убеждения. Те обичат да узнават научни факти и да се запознават с древни митове. Но в изучаването на древните религии и наблюдението на огъня Стрелецът няма равен.

Козирог

Представителите кра дeн от ене ргети на този знак харесват факти и логика.За Козирозите е трудно да приемат това, което не може да се обясни с логика или да се докаже по някакъв начин. Те са твърде загрижени за материалната страна на живота, за да мислят за своите психически способности.

Благодарение на покровителството на Сатурн, Козирогът има власт над камъните, така че ако има желание да кра дeн от ене ргети развие шестото си чувство, трябва да се обърне към камъните.

Тези хора могат лесно да научат техниката на използване на кристали, кристална топка, както и уменията за „четене“ на човека по черти на лицето и форма на тялото.

Водолей

Любопитен по природа, Водолеят се отличава със силно желание да научи тайните на Вселената, недостъпни за нас, за човека, за макро- кра дeн от ене ргети и микрокосмоса.

Освен това Водолеят се интересува активно от биоритмите, психологическите тестове и парапсихология. Те могат да помогнат на себе си и на други хора чрез различни начини за себепознание и познаване на света.

И често имат внезапни проблясъци на прозрение, вдъхновение и осъзнаване на същността на нещата.

Риби

Свръхчувствителни по природа, и затваряйки се в себе си, Рибите се кра дeн от ене ргети защитават от всякакви сътресения и травми на външния свят. Те трябва да разберат обаче, че прекомерното зацикляне може да ги вкара в тежка депресия.

Разчитайки само на себе си, в крайна сметка те могат просто да се задушат от неконтролирана емоционална експлозия. Техният покровител Нептун може да им отвори пътя към различни нива на съзнание и подсъзнание. Рибите имат дарбата кра дeн от ене ргети да виждат неспокойни, но пророчески сънища и видения.

Те харесват хромотерапията, рефлексологията и терапията с   и аромати. Те могат да гледат на кафе и са добри в използването на кристално кълбо.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Свръхсъзнанието – неограниченият източник на изобилие, щастие и благополучие

Може би някои от вас ще сметнат, че кра дeн от ене ргети тази статия попада строго в категорията езотерика, обаче, не бързайте с изводите, защото всяка концепция има право на живот. В тази статия…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT