Особената мудра за отслабване и изчистване от токсини и отрови: Апан

Припомняме ви: Йога  на пръстите – така още се нарича техниката на изпълнение на „мудри“. Както при йога позата на тялото може да излекува човек от различни заболявания и проблеми, така и при мудрите специалното положение на пръстите на двете ръце може да предизвиква много промени в състоянието на човека.

Свързвайки се заедно в специални точки, пръстите ни задействат енергийните центрове на организма, което носи кра дeн от ен ер джи желания резултат.

Как действа тази мудра? Ефектът й върху организма е следният:

нормализира работата на черния дроб.
извежда токсините и отровите от тялото.
нормализира работата на пикочно-половата система.
има противовъзпалителен ефект.
полезна е като профилактика на кожни заболявания.
благоприятно въздейства върху кръвоносната система.
нормализира лимфната система.

И също така тя има много благоприятен ефект върху функционирането на мозъка. Човек придобива чувство на увереност в себе кра дeн от ен ер джи си, позитивност, чувство за хармония и стабилност.

Това че мудрата Апан премахва вредните, задръстващи вещества от организма и нормализира работата на лимфната система, дава сериозни основания за използването й в процеса на отслабване. Тази мудра се препоръчва даже за предотвратяване на наднорменото тегло.

Метод на изпълнение:

Мудрата Апан се изпълнява с двете ръце едновременно. Необходимо е да съедините заедно три пръста – палец, среден и кра дeн от ен ер джи безимен, както е показано на илюстрацията.

Времето, необходимо за изпълнението на тази мудра, е от 10 до 20 минути. Можете да я изпълнявате 1-2 пъти на ден.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ницше или за ползите от лицемерието …

  За съжаление всички ние понякога трябва да се преструваме. Някой се усмихва на клиента, когато е в лошо кра дeн от ен ер джи настроение, а друг, напротив, доволен от обстоятелствата, демонстрира печал, за да…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT