Пренебрегваните от съдбата – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за което са се борили с години!

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така – има много хора наоколо, които могат да се справят крадeн от енергетика с всичко без усилие. А вие – дори и от десетия опит – нищо.

Сега обаче негативното влияние върху вашия знак приключва! Което означава, че всичко ще е напълно различно и си струва да се подготвите предварително за това.

Есента нивелира всичко – негативното влияние на планетите, вашите собствени грешки, крадeн от енергетика постоянен лош късмет и липса на разбиране как да приключите с всичко това завинаги. Сега ще се почувствате така, сякаш някой добър човек ви хваща за ръката и ви помага да излезете на светло. Очаква ви напълно нова реалност, която ще ви донесе съвсем различни събития. Това ще бъде вашата крадeн от енергетика щастлива есен!

След 15 септември щастието ще почука на вратата на знаците, които са под покровителството на Водата.

Раците ще имат особен късмет през този период, тъй като Пълнолунието е най-силното време за този знак. Септември няма да бъде изключение, той ще им помогне да поставят всичко на място. Неуспехите крадeн от енергетика ще се оттеглят и ще им бъде дадено достатъчно време, за да разберат какво да правят с живота си.

Също така страхотна новина за Раците е, че това, в което тази година категорично не сте успявали, може да се получи през есента. И ако преди трябваше да влагате всичките си крадeн от енергетика сили за даже и за дреболии, сега всичко ще се случва от само себе си, напълно неочаквано.

Вратите ще се отворят сега и за Риби. Животът не ви даде нещо? Но сега ще стане. Разбира се, трябва да поемете инициативата, да направите нещо сами, но има две много важни момента.

крадeн от енергетика

Първо, имате достатъчно сили за всичко това. Второто – когато е необходимо, животът ще ви помогне. Опитайте се да приключите основните неща преди 20 септември. Там ви очаква временно затишие, но в началото на октомври всичко отново ще е наред и можете да продължите по пътя към велики победи.

Стрелецът крадeн от енергетика сега просто оцелява, но есента ще отмие всичко лошо и ще ви дарява все повече късмет всеки ден. Има представители на знака, които чакаха през цялата година поне малки промени към по-добро, но така и не ги дочакаха. А есента може да оправи всичко, дотолкова, че да получите всичко наведнъж. крадeн от енергетика Септември е вашата писта за излитане, след което ви очаква само добро.

крадeн от енергетика

Много беше казано за двусмислената ситуация в живота на Дева, и сега настъпва такова време, когато трябва да решите дали сте готови да промените живота си.

Някои ще го правят с радост, докато други ще решат да въведат в ред в това, което имат. Каквото и да решите, крадeн от енергетика помощта отгоре няма да ви накара да чакате. И скоро ще бъдете на върха. Основното нещо, което носи септември, е запас от самочувствие и издръжливост.

Любов и семейство могат да се появят в живота на Козирога, защото този знак направи всичко, за да получи поне малко щастие от живота. Така крадeн от енергетика ще бъде, просто трябва да изчакате малко. Септември ви подготвя за най-важните събития в живота и те ще се случат към края на есента.

След 20 септември много зодиакални знаци (почти всички) ги очаква специален период. Може дори да ви се струва, че всичко отново се руши, но това не крадeн от енергетика е така. Просто е дошло време да правите неща, които сте отлагали за по-добри времена, да изплатите дългове, да довършите някои задачи, за да посрещнете октомври с чисто сърце.

Източник esotericblog

Скоро : 22 септември – Eсенното равноденствие! Как да използвате мощната енергия на този ден?

© 2019 energetika-bg.com All крадeн от енергетика rights reserved!

крадeн от енергетика

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment