нд. апр. 28th, 2024

Вълшебната Шива Линга Мудра: Зарежда с енергия, избавя от депресия, униние, неудовлетвореност от живота

Енергията е основата на всичко. Всичко наоколо се състои от енергия, включително и човек. Затова е важно преди всичко да наблюдавате финото си тяло, тогава физическото и духовното състояние се хармонизират.

Но не всеки знае как да направи това. Има много учения и практики, които помагат за пречистване на фино ниво, едно от които е прилагането на мудрите.

Мудрите са специално съставени фигури от пръсти, които помагат да се избавим от различни неразположения, да привлечем желаната енергия и обстоятелства в живота. В тази статия става дума за Шива Линг Мудра.

Тя помага да се заредите с енергия, да се отървете от депресия, от загуба на сили, нервност, неудовлетвореност от живота. В допълнение, тази мудра ще ви помогне да се възстановите в период на заболяване.

Шива Линга Мудра – Техника на изпълнение:

седнете в удобно положение, изключете вътрешния монолог, изправете гърба си;

изправете палеца на дясната ръка, насочете го нагоре, стиснете останалите пръсти в юмрук, вътрешността на дланта трябва да е обърната към вас;

стиснете пръстите на лявата ръка заедно, поставете дланта хоризонтално, с вътрешната страна нагоре. Свийте леко ръката си, така че да наподобява купа;

поставете дясната ръка върху купата в гореописаното положение;

задръжте мудрата поне 5 минути в момент, когато е необходимо, или ежедневно 2-3 пъти на ден, за предпочитане поне 7 дни подред.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Особената мудра за отслабване и изчистване от токсини и отрови: Апан

Припомняме ви: Йога  на пръстите – така още се нарича техниката на изпълнение на „мудри“. Както при йога позата на тялото може да излекува човек от различни заболявания и проблеми,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post