чт. апр. 25th, 2024

Как изневеряват жените според зодиакалния си знак


Ръководство за мъже , а и не само… като не е задължително всичко да е 100 процента истина!

Хороскопът може да разкаже за много неща. Например, представителите на всеки знак мамят по свой начин. Както се казва – със собствен „стил“.

Естествено, хороскопът не е доклад на частен детектив, но в него има определена истина.

Овен

Представителките на този знак са много организирани и подредени. Форсмажорът не е техният формат. Ето защо, ако една жена постоянно закъснява и не може да ви отдели достатъчно време, това е подозрително. Най-вероятно го дава на някой друг …

Телец

Жените, родени под този знак, са много открити и общителни. Не е нужно да ги молят – те обичат да разказват на партньора си най-различни неща. Те също така винаги показват любовта си: прегръщат, говорят нежни думи, интересуват се от делата на любимия човек.

Ако жената Телец стане затворена и студена, значи е време да биете тревога. Най-вероятно тя е намерила по-„благодарен събеседник” и определено много добре прекарва времето си с него.

Близнаци

Те обичат да се разхождат. Жените от тази зодия са готови да се скитат по улиците всеки ден, да ходят по кафенета, театри, филхармонии и други. Най-голямото наказание за тях е да си седят у дома.

Така че ако любимата ви неочаквано изрази желание да си остане у дома, когато вие отивате някъде – това е повече от подозрително. Не че изневерява, но тук нещо не е наред …

Рак

Жената Рак рядко изневерява. Но, както се казва, рядко, но качествено. Все още се случват чудеса! Първият признак на изневяра е потиснато настроение.

Представителките на този знак много трудно да лъжат (това противоречи на тяхната природа), защото веднага изпадат в „тъга и печал“.

Лъв

Представителите на тази зодия започват да обръщат твърде много внимание на външния си вид. Нова прическа в комплект с модерен маникюр и зашеметяваща рокля – е знак за тревога. Това може да означава, че има нов поклонник.

Освен това жената Лъв става твърде общителна и непрекъснато бъбри, което за нея по правило не е много характерно.

Дева

О, тази жена е твърде чувствителна за да изневерява без да мисли. Най-вероятно Девата ще изневери много внимателно и още по-внимателно ще замита следите си, но така или иначе ще се издаде. Как? С повишена нервност.

Да излъже за нея е неестествено, така че ще се чувства не на мястото си.

Везни

Представителките на този знак много страхуват, че измамата им ще бъде разкрита. Следователно, те много остро ще реагират и на най-невинните въпроси и ще изпадат в паника всеки път, когато си мислят, че „всички са отгатнали всичко отдавна“.

Скорпион

Да се хване измамник, роден под този знак, не е лесна задача. Защото в живота – те винаги са много загадъчни и нееднозначни.

Така че ако забележите, че партньорката ви е станала още по-загадъчна, например, поставила е четири пароли на телефона – тя определено има какво да крие.

Стрелец

Тя знае, че е виновна и много се притеснява от това. Въпреки че го прави по доста особен начин: избухва и се ядосва на партньора си. Сякаш той е виновен за това, че и се налага да … го мами.

Козирог

Такава жена постоянно ще изпитва вина. А как иначе? В крайна сметка тя е изключително сериозна и отговорна. За да може по някакъв начин да „изчисти” съвестта си, тя ще стане прекалено нежна и внимателна към партньора си.

Така че, ако представителката на тази зодия е станала подозрително „добра“ – това не е случайно.

Водолей

Приятелките за Водолей са всичко. Но за любовника си, разбира се, няма да им каже. За известно време. Щом приятелките и обаче заподозрат нещо и я попитат – жената Водолей ще си каже всичко, точка по точка.

Тогава всичко ще се разкрие, защото ако знаят приятелките й, целият свят знае.

Риби

Жените-Риби не са замислени от Вселената като предатели и измамници. Но щом като това се е случило – така да бъде. Като в същото време са много стеснителни и смутени.

Ето защо, ако партньорката ви избягва да ви гледа в очите, смущава се и е станала още по-чувствителна – това означава, че е намерила нова риба в „дълбините на океаните“.

Източник Cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Психологът Пол Долан: „Неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите!“

„За да бъдат щастливи, жените изобщо не се нуждаят от съпрузи и деца. Поведенческият психолог Пол Долан твърди: неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите”, съобщава германското списание Stern.…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post