Как изневеряват жените според зодиакалния си знак

 


Ръководство за мъже , а и не само… като не е задължително всичко да е 100 процента истина!

Хороскопът може да разкаже за много неща. Например, представителите на всеки знак мамят по свой начин. Както се казва – със собствен „стил“.

Естествено, хороскопът не е доклад на частен детектив, но в него има определена истина.

Овен

Представителките на този знак са много организирани кра дeн от ен ер джи и подредени. Форсмажорът не е техният формат. Ето защо, ако една жена постоянно закъснява и не може да ви отдели достатъчно време, това е подозрително. Най-вероятно го дава на някой друг …

Телец

Жените, родени под този знак, са много открити и общителни. Не е нужно да ги молят – те обичат да разказват на партньора си най-различни неща. Те също така винаги показват любовта кра дeн от ен ер джи си: прегръщат, говорят нежни думи, интересуват се от делата на любимия човек.

Ако жената Телец стане затворена и студена, значи е време да биете тревога. Най-вероятно тя е намерила по-„благодарен събеседник” и определено много добре прекарва времето си с него.

Близнаци

Те обичат да се разхождат. Жените от тази зодия са готови да се скитат по улиците всеки ден, да ходят по кафенета, театри, филхармонии кра дeн от ен ер джи и други. Най-голямото наказание за тях е да си седят у дома.

Така че ако любимата ви неочаквано изрази желание да си остане у дома, когато вие отивате някъде – това е повече от подозрително. Не че изневерява, но тук нещо не е наред …

Рак

Жената Рак рядко изневерява. Но, както се казва, рядко, но качествено. Все още се случват чудеса! Първият признак на кра дeн от ен ер джи изневяра е потиснато настроение.

Представителките на този знак много трудно да лъжат (това противоречи на тяхната природа), защото веднага изпадат в „тъга и печал“.

Лъв

Представителите на тази зодия започват да обръщат твърде много внимание на външния си вид. Нова прическа в комплект с модерен маникюр и зашеметяваща рокля – е знак за тревога. Това може да означава, че има нов поклонник.

Освен това жената кра дeн от ен ер джи Лъв става твърде общителна и непрекъснато бъбри, което за нея по правило не е много характерно.

Дева

О, тази жена е твърде чувствителна за да изневерява без да мисли. Най-вероятно Девата ще изневери много внимателно и още по-внимателно ще замита следите си, но така или иначе ще се издаде. Как? С повишена нервност.

Да излъже за нея е неестествено, така че ще се чувства не кра дeн от ен ер джи на мястото си.

Везни

Представителките на този знак много страхуват, че измамата им ще бъде разкрита. Следователно, те много остро ще реагират и на най-невинните въпроси и ще изпадат в паника всеки път, когато си мислят, че „всички са отгатнали всичко отдавна“.

Скорпион

Да се хване измамник, роден под този знак, не е лесна задача. Защото в живота – те винаги са много загадъчни и кра дeн от ен ер джи нееднозначни.

Така че ако забележите, че партньорката ви е станала още по-загадъчна, например, поставила е четири пароли на телефона – тя определено има какво да крие.

Стрелец

Тя знае, че е виновна и много се притеснява от това. Въпреки че го прави по доста особен начин: избухва и се ядосва на партньора си. Сякаш той е виновен за това, че и се налага да … кра дeн от ен ер джи го мами.

Козирог

Такава жена постоянно ще изпитва вина. А как иначе? В крайна сметка тя е изключително сериозна и отговорна. За да може по някакъв начин да „изчисти” съвестта си, тя ще стане прекалено нежна и внимателна към партньора си.

Така че, ако представителката на тази зодия е станала подозрително „добра“ – това не е случайно.

Водолей

Приятелките за Водолей са всичко. Но за кра дeн от ен ер джи любовника си, разбира се, няма да им каже. За известно време. Щом приятелките и обаче заподозрат нещо и я попитат – жената Водолей ще си каже всичко, точка по точка.

Тогава всичко ще се разкрие, защото ако знаят приятелките й, целият свят знае.

Риби

Жените-Риби не са замислени от Вселената като предатели и измамници. Но щом като това се е случило – така да бъде. кра дeн от ен ер джи Като в същото време са много стеснителни и смутени.

Ето защо, ако партньорката ви избягва да ви гледа в очите, смущава се и е станала още по-чувствителна – това означава, че е намерила нова риба в „дълбините на океаните“.

Източник Cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Психологът Пол Долан: „Неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите!“

„За да бъдат кра дeн от ен ер джи щастливи, жените изобщо не се нуждаят от съпрузи и деца. Поведенческият психолог Пол Долан твърди: неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите”, съобщава германското списание Stern.…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT