Как изневеряват жените според зодиакалния си знак

 


Ръководство за мъже , а и не само… като не е задължително всичко да е 100 процента истина!

Хороскопът може да разкаже за много неща. Например, крадeн от енергетика представителите на всеки знак мамят по свой начин. Както се казва – със собствен „стил“.

Естествено, хороскопът не е доклад на частен детектив, но в него има определена истина.

Овен

Представителките на този знак са много организирани и подредени. Форсмажорът не е техният формат. Ето защо, ако една жена постоянно крадeн от енергетика закъснява и не може да ви отдели достатъчно време, това е подозрително. Най-вероятно го дава на някой друг …

Телец

Жените, родени под този знак, са много открити и общителни. Не е нужно да ги молят – те обичат да разказват на партньора си най-различни неща. Те също така винаги крадeн от енергетика показват любовта си: прегръщат, говорят нежни думи, интересуват се от делата на любимия човек.

Ако жената Телец стане затворена и студена, значи е време да биете тревога. Най-вероятно тя е намерила по-„благодарен събеседник” и определено много добре прекарва времето си с него.

Близнаци

Те обичат да се разхождат. Жените от крадeн от енергетика тази зодия са готови да се скитат по улиците всеки ден, да ходят по кафенета, театри, филхармонии и други. Най-голямото наказание за тях е да си седят у дома.

Така че ако любимата ви неочаквано изрази желание да си остане у дома, когато вие отивате някъде – това е повече крадeн от енергетика от подозрително. Не че изневерява, но тук нещо не е наред …

Рак

Жената Рак рядко изневерява. Но, както се казва, рядко, но качествено. Все още се случват чудеса! Първият признак на изневяра е потиснато настроение.

Представителките на този знак много трудно да лъжат (това противоречи на тяхната природа), защото крадeн от енергетика веднага изпадат в „тъга и печал“.

Лъв

Представителите на тази зодия започват да обръщат твърде много внимание на външния си вид. Нова прическа в комплект с модерен маникюр и зашеметяваща рокля – е знак за тревога. Това може да означава, че има нов поклонник.

Освен това жената Лъв става твърде крадeн от енергетика общителна и непрекъснато бъбри, което за нея по правило не е много характерно.

Дева

О, тази жена е твърде чувствителна за да изневерява без да мисли. Най-вероятно Девата ще изневери много внимателно и още по-внимателно ще замита следите си, но така или иначе ще се издаде. Как? С повишена нервност.

крадeн от енергетика

Да излъже за нея е неестествено, така че ще се чувства не на мястото си.

Везни

Представителките на този знак много страхуват, че измамата им ще бъде разкрита. крадeн от енергетика Следователно, те много остро ще реагират и на най-невинните въпроси и ще изпадат в паника всеки път, когато си мислят, че „всички са отгатнали всичко отдавна“.

Скорпион

крадeн от енергетика

Да се хване измамник, роден под този знак, не е лесна задача. Защото в живота – те винаги са много загадъчни и нееднозначни.

Така че ако забележите, че партньорката ви е станала още крадeн от енергетика по-загадъчна, например, поставила е четири пароли на телефона – тя определено има какво да крие.

Стрелец

Тя знае, че е виновна и много се притеснява от това. Въпреки че го прави по доста особен начин: избухва и се ядосва на партньора си. Сякаш той е виновен за това, че и крадeн от енергетика се налага да … го мами.

Козирог

Такава жена постоянно ще изпитва вина. А как иначе? В крайна сметка тя е изключително сериозна и отговорна. За да може по някакъв начин да „изчисти” съвестта си, тя ще стане прекалено нежна и внимателна към партньора си.

Така че, ако представителката на крадeн от енергетика тази зодия е станала подозрително „добра“ – това не е случайно.

Водолей

Приятелките за Водолей са всичко. Но за любовника си, разбира се, няма да им каже. За известно време. Щом приятелките и обаче заподозрат нещо и я попитат – жената Водолей ще си каже всичко, точка по точка.

Тогава крадeн от енергетика всичко ще се разкрие, защото ако знаят приятелките й, целият свят знае.

Риби

Жените-Риби не са замислени от Вселената като предатели и измамници. Но щом като това се е случило – така да бъде. Като в същото време са много стеснителни и смутени.

Ето защо, ако партньорката ви избягва да крадeн от енергетика ви гледа в очите, смущава се и е станала още по-чувствителна – това означава, че е намерила нова риба в „дълбините на океаните“.

Източник Cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Психологът Пол Долан: „Неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите!“

„За да бъдат щастливи, крадeн от енергетика жените изобщо не се нуждаят от съпрузи и деца. Поведенческият психолог Пол Долан твърди: неомъжените жени без деца са по-щастливи от останалите”, съобщава германското списание Stern.…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment