10 важни сънища, които не бива да игнорирате!

Какво точно означават сънищата ни и как могат да бъдат анализирани, за да се разбере какво послание е зашифровано в тях?

Загадките на сънищата и тяхното значение привличат крадeн от енергетика хората от векове. В края на деветнадесети век психиатърът Карл Юнг, известен с изследванията върху архетипите и концепцията за колективното несъзнателно, заявява, че нашите сънища   могат да отворят пътя към нашето подсъзнание.

Науката обяснява какво точно се случва с човешкия организъм по време на сън. Група изследователи от японската крадeн от енергетика лаборатория по невробиология в Киото, използвайки мозъчна сцинтиграфия, успяват да визуализират сънищата на човек и стигат до извода, че човек вижда сънищата си по същия начин, както и реалния свят.

За да анализирате сънищата си, първо трябва да обърнете внимание на това как се държите в ежедневието. Дали нашите сънища крадeн от енергетика са само отражение на случващото се с нас в реалния живот или са послание свише? Какво точно означават сънищата ни и как могат да бъдат анализирани, за да се разбере какво послание е зашифровано в тях?

Ето 10 сънища, които не бива да игнорирате:

1. Полет

Сънищата, в които летите, крадeн от енергетика отразяват желанието ви да постигнете целите си. Към какво се стремите и какво предприемате? Може би сте загубили жизнения си ориентир? След като се събудите след съня, в който сте летели, чувствате прилив на енергия. Чувствате се свободни и ви се струва, че можете да постигнете всичко, което искате.

2. крадeн от енергетика Водопад

Сънищата, в които присъства вода, отразяват вашето емоционално състояние. Водата символизира чистотата, а сън, в който има водопад, е символ на нови начала и освобождаване от всичко старо.

Ако сте сънували водопад, обърнете внимание на следното: голям или малък е? Бил ли е в тъмната джунгла или на красив крадeн от енергетика плаж? Как възприемате пречките по пътя си?

3. Зъби

Сънищата, в които виждате зъби, са доста често срещани, но не всички от тях символизират стареенето. Ако насън ви вадят зъб, нещо от вас трябва да излезе навън, а гнилите зъби са символ на страх и безпокойство. Сънищата, в които зъбите крадeн от енергетика на човек изпадат, са най-често срещаните и те  отразяват нови събития в живота ни, които ни причиняват стрес, например, нова работа, страх от загуба, липса на доминиране във връзката или лъжа, която трябва да скриете.

Ако сте видели зъби в съня си, задайте си следния въпрос: Как точно се почувствах? крадeн от енергетика С помощта на зъбите човек се храни. Как точно захранвате живота си?

4. Смърт

Сънищата за смъртта посещават   хората много по-често, отколкото те признават. Такива сънища обикновено символизират края на нещо. Има смърт от гняв или безпокойство, както и смърт на стара идея, обикновено последвана от раждането на нова. крадeн от енергетика Сънищата за смъртта отразяват работата, извършена за промяна на емоциите ви.

Ако сте сънували смърт, задайте си тези въпроси: В съня си станахте ли свидетел на смъртта на любим човек или самите вие умряхте? Сънищата за смъртта могат да бъдат и послание от починал близък човек, който по този начин крадeн от енергетика се опитва да ви ободри.

5. Бременност

Сънищата за бременност символизират личния растеж и развитие, или осъществяването на бъдещи проекти и желания.

Ако сте имали такъв сън, запитайте се: Какво точно се опитвате да създадете? Какви промени преживявате в живота? Сънищата, в които виждате бременност, могат да ви донесат ползотворни крадeн от енергетика идеи за вашата работа или връзка.

6. Дом

Сънищата за дом символизират вашият „Аз“ и различни аспекти на вашата личност. Можете да интерпретирате такива сънища по различни начини, крадeн от енергетика в зависимост от вида на дома и стаите. Домът представлява безопасност и комфорт. Таванското помещение символизира забравените спомени, а мазето – интуицията и подсъзнанието.

Ако сте видели дом в съня си, помислете за следното: как се грижите за тялото си и как възприемате себе си в реалния свят.

крадeн от енергетика

7. Пари

Събуждайки се след такъв сън, човек обикновено изпитва благодарност. Сънищата крадeн от енергетика за парите символизират късмета и самочувствието ни. Ако сте сънували, че сте спечелили от лотарията, значи ви чакат промени в начина на живот, но ако сънувате, че раздавате парите си, се страхувате от загуби. Сънищата, в които виждате пари, отразяват желанието ви да живеете в изобилие и просперитет. Желанието за крадeн от енергетика финансова стабилност или пък страх от финансова загуба са едно от най-често срещаните стресови фактори в съвременния живот.

Ако имате сън с пари, запитайте се следното: загубили ли сте работата си? Дължите ли на някого пари? Какво бихте направили, ако спечелите лотарията? Мислите за парите рядко напускат съзнанието ни, защото крадeн от енергетика символизират хода на живота ни.

8. Изневяра

Сънища за изневяра означават нашите скрити сексуални желания и импулси, както и, в някои случаи, страхове, проблеми със самочувствието и подсъзнателното разбиране, че в нашите отношения има много проблеми.

Ако сте сънували изневяра, помислете за следното: Страхувате ли се да не загубите любимия крадeн от енергетика си човек? Нещастни ли сте във връзката си? Как се отнасяте към тялото си и желанията си?

9. Огън

Сънищата, в които виждате огън, могат да имат няколко значения, в зависимост от контекста. Гледането на огън отдалеч символизира желание за трансформация, но играта с огън е предупреждение за опасни неща. крадeн от енергетика Ако сте сънували, че палите пожар, дълбоко в себе си потискате гнева си и не му позволявате да излезе навън.

Ако сте сънували пожар или огън, помислете дали сте склонни да избягвате опасни ситуации.

10. Голота

Сънищата, в които човек е гол, са доста често срещани и символизират страха да крадeн от енергетика бъде разкрит. Ако сте сънували друг човек без дрехи – това е символ на „голата истина“ или предвестник на любовна връзка. Също така такъв сън може да символизира загуба на уважение. Голотата символизира приемането на вашите недостатъци и несъвършенства, а също така отразява колко сте отворени към външния свят.

Сънищата крадeн от енергетика са отражение на определени епизоди от нашия живот, които могат да бъдат интерпретирани по милион различни начини. Само самият човек може да разбере истинското значение на съня си. Нашият ум, тяло и дух са взаимосвързани и начинът, по който възприемаме себе си, се отразява в сънищата ни.

С помощта на крадeн от енергетика сънищата умът ни се опитва да отрази емоциите ни. Чувството на радост или тревожност може да повлияе на съня ни.

„Нашите сънища са проява на това, което нашият вътрешен „ Аз “не знае или не разбира“. Карл Юнг

източник cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Алгоритъмът на крадeн от енергетика Хакамада: Как да поръчате решение на сериозен проблем в съня си

Ако имате съмнения в решаването на някакъв проблем, използвайте метода на Хакамада. Той наистина работи! Вижте как: По време на сън, когато рационалната част на мозъка е неактивна, нашето подсъзнание…

Още по темата крадeн от енергетика в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ крадeн от енергетика НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя крадeн от енергетика от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment