Ако постоянно получавате тези знаци от Вселената, е най-добре да спрете веднага!

Не забравяйте, че Вселената ви изпраща тези знаци не с цел да ви уплаши или да ви навреди, а за да обърнете внимание на нещо в живота си, което не бива да присъства в него.

Това, че Вселената и нейната мъдрост присъстват постоянно в нашия живот и проникват в него до най-малкия детайл, въпреки очевидността им, за повечето хора са огромна изненада. Но ние наистина можем във всеки момент да се „свържем“ с мъдростта, любовта и ръководното влияние на висшата сила, ако сме достатъчно открити и готови да приемем новото.

За да разберете, че Вселената се опитва да ви каже нещо, дори не е нужно да сте особено религиозна личност. Освен това, понякога липсата на предразсъдъци за това как Вселената „трябва“ да общува с вас, може да ви е само от полза.

Много хора вярват, че Висшето съзнание общува с човечеството само чрез чудеса, а това очакване става за тях непреодолима бариера за установяване на контакт с Вселената. Но истината е, че Божественият принцип еднакво присъства както в „специалните“ моменти, така и в ежедневието.

Съобщения от Вселената можем да намерим навсякъде.

Често Вселената общува с помощта на „случайности“, повтарящи се числа и думи, чрез песни, животни, видения по време на медитация, други хора, случайни предмети и чрез много други форми.

Вселената също така може да ви подскаже дали сте склонни да вземете грешно решение.

Универсалната, Божествена сила, протича както в нас, така и извън нас – гладко и меко, непрекъснато се опитва да завладее нашето внимание и да ни насочва в посока, която ще донесе максимална полза за нас и Вселената като цяло.

Когато позволяваме на нашият малък „Аз“ (нашето его) да контролира действията ни, то често ни води по пътища, които са лоши за нас в дългосрочен план. Взимаме лоши решения, правим неща, които нараняват нас и другите и стъпка по стъпка губим връзка със съдбата си.

Но как да разберете, че сте се заблудили?

О, Вселената изпраща много сигнали, показващи това! И когато ги получите, не се тревожете и не губете време. Обърнете внимание на себе си и на света около вас, вслушайте се в това, което се случва с вас. Попитайте Вселената за допълнителни инструкции, опитайте се да промените посоката, в която се движи животът ви – и тогава няма да сте мигнали и вече ще сте се върнали на правилния път.

Понякога предупредителните знаци се появяват дори под формата на огромен метафизичен шамар, който буквално вика: „Събуди се, какво правиш ?!“ И въпреки че такива знаци могат да изглеждат шокиращи или смущаващи, в крайна сметка те са добри за нас.

По-долу ще разберете кои са 11-те най-често срещани предупредителни знаци, с които Вселената се опитва да ни каже да спрем да правим това, което правим сега.

1. Неочаквани закъснения

Например може да се окажете в задръстване, да изпуснете влака, резервирането на самолетен билет по някаква причина може да се окаже отменено или да се появи друго събитие, което нарушава всичките ви планове.

2. Имате някакво странно усещане в стомаха

Имате усещането, че нещо ви „смуче“ в стомаха или започвате да чувствате леко гадене. Това не е свързано с физическите аспекти на здравето и това негативно чувство не изчезва, без значение какво мислите или независимо как се опитвате да се разсеете.

3. Губите нещо

Или нещо ценно е откраднато от вас, или започвате непрекъснато да губите всякакви малки неща. Имате нужда от временен шок от загубата на тези неща  за да се „събудите“.

4. Започвате постоянно да влизате в кавги и спорове

Горещи спорове без повод и караници за дреболии се появяват изневиделица – както с близки хора, така и с непознати.

5. Не   се наспивате

Не можете да спрете да мислите за нещо и това не ви позволява да заспите. Може да бъде или една мисъл, или негативен сценарий на бъдещи събития, които мислено превъртате отново и отново в съзнанието си.

6. Постоянно боледувате

Когато смятате да направите нещо или да отидете някъде, непрекъснато ви спира някакво неразположение. Това може да бъде хронично главоболие, мигрена или настинка – с една дума нещо, което изисква почивка в леглото.

7. Вие сте по-неловки от обикновено

Постоянно наранявате пръстите на краката или лактите, спъвате се, изпускате предмети и т.н.

8. Постоянно ви преследва усещането за предстоящо нещастие или тревожност

Непрекъснато ви преследва усещане за безпокойство или предстоящо нещастие. Струва ви се, че предстои нещо лошо.

9. Постоянно виждате наоколо „лоши поличби“

Лошите поличби могат да бъдат много лични и субективни и затова те постоянно се променят. Това или онова явление не може да се възприема като „лошо“, независимо от обстоятелствата, при които го срещате. Опитайте се да ги възприемате като субективни знаци, които разумът забелязва сред всички останали и им придава определен смисъл.

Например днес днес виждам стадо черни гарвани като лош знак или мигаща светлина в улична лампа, като знак, че скорошното решение е било погрешно – но утре те ще са просто ято гарвани и мигаща светлина. Винаги обръщайте внимание на това как умът ви реагира на онези знаци, които виждате през целия ден.

10. Нещастни случаи

Те са още един знак, че трябва незабавно да промените посоката, в която се движи животът ви. Те могат да бъдат както физически, така и емоционални / психически.

11. По пътя ви постоянно се появяват нови и нови препятствия

Плановете ви се провалят независимо колко усилия влагате в планирането им. Препятствията нарастват по пътя ви, като ви пречат да получите това, което искате, или да правите това, което смятате, че трябва да правите. Трябва само да направите крачка напред, след което в живота ви се случва нещо, което ви принуждава да направите две крачки назад. И всички усилия и старания, както ви се струва, не водят до нищо добро.

Какво да направите, ако сте получили предупредителни знаци?

Винаги помнете, че не всичко и не винаги от горното непременно е знак свише. Може да попаднете в задръстване или да загубите съня си по напълно разбираеми причини. А това, че сте се спънали и сте ударили палеца си в нощното шкафче, не означава непременно, че сте се заблудили.

Когато обаче няколко такива знака в живота се появят наведнъж (всички заедно или един по един), това никога не може да бъде отхвърлено като нещо с малко значение. Запитайте се: „Може ли нещо от това, което правя, мисля или планирам в момента, да противоречи на съдбата ми и да ми навреди в дългосрочен план?“

В зависимост от това доколко пълно и ясно възприемате света около себе си, предупредителните знаци на Вселената могат да варират от леко потупване по рамото до стена с височина три метра, появяваща се на вашия жизнен път внезапно, в която се удряте с главата си.

Ако чувствате, че получавате предупредителни знаци от Вселената, тогава вместо да не си намирате място от безпокойство, бъдете активни и действени. Понякога  за да излезете на правилния път, се нуждаете само от минимални усилия. В други случаи трябва да работите усилено, внимателно обмисляйки планове или намерения. Но във всички случаи вие можете да го направите.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се върнете на предназначения за вас жизнен път:

1. За да разберете дали наистина сте на грешен път, настройте се на интуицията си. Погледнете в душата си и се запитайте: „Дали аз съм на правилния път?“ След това внимателно наблюдавайте чувствата и усещанията, които се появяват в тялото ви. Например, ако тялото ви отговори на този въпрос с внезапно усещане за тежест, това е ясен знак, че трябва да промените нещо. Ако отговорът на него е усещане за лекота и чувство на радост, тогава, най-вероятно, животът ви се движи точно натам, където е необходимо.

2. Поемете дълбоко въздух и благодарете на предупрежденията за Вселената. Можете дори да кажете малка молитва с молба да ви насочи по правия път. Тази молитва може да бъде например: „Скъпа Вселена, моля, помогни ми да разбера какво трябва да променя в живота си. Насочи моите действия в правилната посока и не ми позволявай да вървя по грешен път. Помогни ми да бъда честен, отворен и готов за нови неща. Покажи ми какви стъпки трябва да предприема, защото не мога да се справя с всичко това без теб. “

3. Прекарайте известно време сами със себе си и помислете за живота си и какво бихте искали да промените в него. Вземете дневник и запишете мислите си (това помага да приведете мислите си в ред).

4. Отнесете се с чувство за хумор към случилото се (ако, разбира се, това е възможно). Хуморът е чудесен начин да отворите сърцето си. Понякога Вселената изпраща невероятно смешни знаци за да ни ободри нежно и да ни събуди.

5. Медитирайте, за да изчистите ума си.

6. Ако не можете да разберете какво точно трябва да се промени в живота ви, обърнете внимание на контекста. Помислете какво сте мислили, правили или планирали, когато сте забелязали няколко от тези знаци?

И накрая, винаги помнете, че вие и Вселената изобщо не сте отделни същества, чиито пътища се пресичат само от време на време. Всъщност вие сте Вселената и тези знаци, които виждате около себе си, са породени от вечната същност, която стои в основата на всичко, което сте и който сте. И въпреки, че може да ви се струва, че ви води нещо много по-голямо и по-мъдро от вас, всъщност душата ви също е част от това голямо и доброжелателно съзнание.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пренебрегваните от съдбата – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за което са се борили с години!

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така – има много хора наоколо, които могат да се справят с всичко…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!