Хороскоп за 29 септември: При Овена се връща стара любов, Близнаци да се пазят от скандали, неочаквани промени за Скорпионите!

Странен ден, но всичко е закономерно, като се отчетат минали заблуди, сторени добрини и любовни терзания!

Овен

Може би вашата стара любов ще се завърне. Влюбените ще се крадeн от енергетика опитат веднага да се очароват един друг и ако успеят, тогава могат да възникнат много близки отношения. Не се страхувайте от желанията си. Сега можете лесно да преобърнете планини. Обърнете внимание на външния си вид. Има възможност да станете още по-успешни.

Телец

Състоянието на здравето, психиката може да се влоши, крадeн от енергетика емоционалните реакции може да се изострят. Телецът е предразположен към обостряне на хронични заболявания, някои могат да загубят килограми, което не е зле. Не се затваряйте в себе си и не трупайте обиди; основното е спокойствие!

Близнаци

Вероятно дори незначителен епизод може да предизвика буря от емоции у винаги спокойните крадeн от енергетика представители на тази зодия. За съжаление, мнозина са склонни да се оказват в тази ситуация отново и отново. Избягвайте екстремните ситуации и нервно претоварване.

Рак

Още сутринта ваш любим човек може да ви разстрои – той може да има други интереси и това е в състояние да навреди на ранимата крадeн от енергетика ви душа. Ще трябва да бъдете психолог, внимателно измъквайки се от възможни семейни неприятности. Опитайте се да не наранявате  близките си хора.

Лъв

Може би днес ще бъдете обхванати от безпричинен страх да загубите нещо важно, да загубите любим човек. Запомнете: именно със страховете си ние привличаме нещастие. Вярвайте, че крадeн от енергетика всичко ще е наред – и няма да се наложи да се оплаквате от съдбата си!

Дева

Днес малък спор може да разбуни повърхността на заспалото езерце в семейния ви живот. Вероятно няма да ви хареса факта, че разходите за домакинство ще надвишат това, което смятате за разумно. Мнозина дори крадeн от енергетика ще спрат да общуват помежду си. А може би всички проблеми са в това, че сте сте твърде обидчиви или прекалено ограничавате свободата на близък човек. За помирение просто трябва да дадете първата цигулка в домашните си дела на съпругата/ съпруга си.

Везни

Житейските обстоятелства могат да накарат Везните да крадeн от енергетика погледнат по-различно на семейните отношения. Ако преди са били уверени в благополучието, сега могат да си намерят причини за съмнение. Трябва да решите какво искате, да се опитате да вземете решение и да се захванете енергично с делата си. А неприятностите, от които се страхувахте вероятно ще ви заобиколят.

Скорпион

крадeн от енергетика

Един ден, който може да ви донесе много промени. Повечето крадeн от енергетика са свързани с близки хора. Вероятно е този почивен ден да бъде прекалено суетен, тъй като многобройните постоянно променящи се обстоятелства и нови идеи няма да позволят на повечето хора от този знак да седят бездействащи, наслаждавайки се на тихи радости. Всеки момент може да е подходящ, ако искате да крадeн от енергетика го направите такъв. А вашето неочаквано решение относно отношенията с любим човек показват, че най-накрая сте се определили.

Стрелец

Комбинацията от планети ще направи деня светъл и емоционално наситен. Склонни сте да се грижите преди всичко за близките си, на които това много ще им хареса. Възможни са неочаквани благоприятни крадeн от енергетика обрати в любовните отношения, романтично запознанство. Отидете със съпруга / съпругата и децата си на концерт, художествена изложба. Пригответе романтична вечеря.

Козирог

Днес Козирозите ще изглеждат не само крадeн от енергетика привлекателни, но и загадъчни. Интуицията им ще се засили, способността им да говорят образно и разбираемо ще се прояви ярко. Просто трябва да изберете къде и с кого да отбележите началото на новия период в живота си, кого да привлечете към себе си.

Водолей

Този ден не е благоприятен за крадeн от енергетика бизнес дела, сериозни разговори и обмен на мнения. Желанието да докажете нещо на други хора ще предизвика обратния ефект. Ако по някаква причина не можете да напуснете града, не се лишавайте от удоволствието поне да отидете на разходка. Доброто настроение, чистият въздух ще прогонят мрачното ви настроение.

Риби

Възможно е крадeн от енергетика любовта да започне да оформя вашата личност и тогава тя може да повлияе на ценностната ви система. Посредник във вашата любов може да е съсед или съученик. Не крийте чувствата си, приемете щастливите моменти в живота си като подарък от съдбата.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ крадeн от енергетика УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер крадeн от енергетика ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment