Никога не обиждайте любимците на Съдбата! Това ще ви струва много скъпо!

Всъщност никой никога не трябва да бъде обиждан. А за такива хора това важи с особена сила!

Има хора, които не трябва да бъдат обиждани или наранявани. Защото крадeн от енергетика това ще ви струва особено скъпо. Не защото те жестоко ще си отмъстят, изобщо не. Може би те дори нямат възможност да се защитят или да накажат този, който им причинява зло. Но за тях ще се застъпят тайнствените сили, които ги покровителстват. В древни времена такива хора са били крадeн от енергетика наричани „любимци на боговете“.

Ако някой обидел Ахил той се обръщал към майка си нимфа, а тя  се обаждала за помощ на някой от боговете на Олимп. И те отмъщавали жестоко на агресора!

В сериала „Рим“ Цезар отказва да екзекутира двама легионери, които   случайно избягват смъртта и намират крадeн от енергетика съкровища. Той казва така: Да не би да съм глупак? Това са любимците на Фортуна, боговете явно ги покровителстват. Защо да си развалям отношения с боговете? Така са разсъждавали в древни времена, забелязвайки, че не е добре да се отнасяме лошо с някои хора. Все едно да си пъхнем главата крадeн от енергетика в клетката с тигъра. Въпреки че самите тези любимци на   боговете може да не са били наясно с тяхната вълшебна защита.

Така на работа третирали една скромна жена по всякакъв възможен начин. Докато не забелязали следно: този, който обиждал тази тиха дама, веднага се разболявал, попадал в катастрофа или крадeн от енергетика затъвал в  големи проблеми. Счупена ръка или крак. Един остроумен служител, който се подиграл с носа на жената, му изгоряла вилата същия ден. А шефът всеки път, след като показвал явна несправедливост спрямо тази служителка, тастрофирал с колата си. Четири пъти. В три случая – не по своя вина катастрофирал крадeн от енергетика

Някой бивал ограбен. Някой изпадал в тежка алергична криза … Започнали да смятат жената за вещица. И спрели да я обиждат. А скромно момиче от друг отдел, което се държало добре с тази дама, получила неочаквано наследство от далечен роднина – апартамент в столицата. И оферта за работа в крадeн от енергетика модния бизнес. Била забелязана на сватбата на приятелка …  появил се завиден младоженец.

Жената не била вещица. След това, когато отношенията в екипа се подобрили, защото злобните служители напуснали, а шефът бил заменен от адекватен човек, тази дама разказала нещо. Защо е толкова тиха и не реагира на обиди и крадeн от енергетика нападки? Защото от детството си забелязала: този, който умишлено й навреди, веднага получавал наказание отгоре. Пада от мотора и си чупи крака. А злото момиче, което измъчвало нейното коте и й се подигравало, било блъснато от кола. Момче от класа й се изгорило, след като я ударило. И така нататък.

крадeн от енергетика

Затова тя решила да не влиза в конфликти. Страхувала крадeн от енергетика се, че тогава ще се случи нещо ужасно. Затова търпяла и мълчала … Може би агресорите са получили леко наказание? Не знаела защо това се случва, честно! И все пак – в живота някой я защитава. Няколко пъти тя избягнала много опасни и дори смъртоносни ситуации. Неизвестна сила й помогнала крадeн от енергетика и невероятно стечение на обстоятелствата!

Никой не знае защо такива хора не трябва да се обиждат. Не! Всъщност никой не трябва да бъде обиждан или нараняван. Но в случай на атака срещу „любимците на боговете“, разплатата става незабавно. А приятелството с тях носи изненадващо добри резултати. Щастливо стечение на обстоятелства.

крадeн от енергетика

Може би тези хора изпълняват волята на боговете, както се е вярвало в Месопотамия и в Древна Гърция. Но те със сигурност играят важна роля в съдбата на света; те са необходими и нужни за нещо. Те са част от Замисъла. Като главните герои във филм или в книга. А крадeн от енергетика каква е мисията на такива хора – няма как да узнаем. И те не знаят. Те са доста скромни, но резултатът от важни процеси или големи битки зависи от тяхното участие и присъствие.

Не ги обиждайте. Или в някаква степен някой от вас принадлежи към „любимците на боговете“? В текста крадeн от енергетика са посочени три знака: бързо възмездие на агресорите, удивително спасение и подобрение в живота на онези, които са във вашата непосредствена среда и любезни към вас …

Анна Кирянова

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Пренебрегваните от съдбата – Зодиакалните знаци, които ще получат през есента това, за крадeн от енергетика което са се борили с години!

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото на другите. И наистина е така – има много хора наоколо, които могат да се справят с всичко…

Още по темата в нашата страница:


крадeн от енергетика © 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT

Add Comment