ТОП 5 на най-успешни дни през октомври 2019 г.

3 и 31 октомври 2019 г. – съединението на Луната с Юпитер предполага някаква успешна ситуация, която не сте могли да предвидите предварително. Няма да продължи дълго. Но ако уловите момента, тогава ще успеете в бизнеса, който правите, ще получите доста ползи. Това е класическото „да се окажете на правилното място в правилното време“.

Освен това звездите ще оказват положително влияние на социалната активност и кра дeн от ен ер джи популярност. Препоръчва се да бъдете сред хора, да заемете активна социална позиция и да вярвате в късмета си. Но не забравяйте, че на 31 октомври има не само добро влияние на Луната и Юпитер, но и усложняващото живота влияние на стационарния Меркурий. Следователно делата, с които ще се занимавате, не трябва да се свързват с общуване, срещи и пътувания.

1-8 октомври 2019 г. – Венера кра дeн от ен ер джи във Везни. Тези дни в преговори, социални контакти, сделки, дипломатически разговори, дела, свързани с любовта и романтиката всичко ще е успешно. Връзките в тези дни ще бъдат изградени при равни условия, ще ви бъде лесно да намерите решения, които да устройват всички, независимо дали това е в сферата на бизнеса или в любовта.

Любовните отношения ще бъдат хармонични и приятни. Не се страхувайте от неловки кра дeн от ен ер джи моменти по време на среща. Ново запознанство в тези дни може да завърши с брак. Затова се включвайте в светски и лични връзки, в разрешаване на конфликти, провеждане на преговори.

15-16 октомври 2019 г. – тригонът на Меркурий с Нептун се свързва с вдъхновението. На хората им хрумват мисли, които сякаш са изпратени някъде свише. Хората на изкуството получават вдъхновение. При това творческите прозрения могат кра дeн от ен ер джи да ви посетят, дори ако не сте свързани с изкуството.

Неочаквана идея може да се отнася до лични отношения, бизнес, обучение. Нептун символизира тайни и мистерии. Можете да научите нещо полезно по тайни начини, могат да ви съобщят секретна информация, да ви кажат нещо тайно. Информацията може да дойде по мистични начини: чрез гадаене, гласът на интуицията, пророчески сън. А на световно ниво това астро кра дeн от ен ер джи влияние е благоприятно за пътуване по вода.

19-22 октомври 2019 г. – Меркурий е в секстил с Плутон, а Венера е в секстил със Сатурн и в тригон с Нептун. Това са светли и приятни дни, когато ще имате късмет в повечето неща. Хармоничният аспект на Меркурий е свързан с добра комуникация и пътуване. Той засилва проницателността и подозрителността, които няма да са излишни при кра дeн от ен ер джи важни преговори или по време на големи финансови транзакции.

Венера със Сатурн ще засили личните взаимоотношения и ще помогне да бъдете практични и далновидни във финансовите въпроси. А връзката й с Нептун ще добави романтика в живота ви, ще направи личните взаимоотношения по-нежни и душевни и може да даде интуитивна представа за финансовите въпроси. Ново запознанство, ако се постараете, ще доведе до силно бизнес партньорство. кра дeн от ен ер джи Преговорите, личните и бизнес срещи и финансовите транзакции ще ви бъдат само от полза.

25 октомври 2019 г. – Секстилът на Венера с Плутон ще внесе оживление в личния ви живот и ще помогне на финансовия ви успех. В личния   живот той се свързва със страстта, интензивното развитие на събитията, императивно влизащите в живота ви нови взаимоотношения, дълбоко разбиране на чувствата на партньора. В кра дeн от ен ер джи приятелските и светските отношения ще има много емоции.

Това може да доведе до неловки моменти в приятелството или бизнеса. Във финансово отношение Венера и Плутон покровителстват богатството, добрите финансови решения и големите покупки. Тъй като Венера се намира в Скорпион, финансовото сътрудничество, контактите с банки и застрахователни компании и търсенето на източници на финансиране за бизнес ще бъдат особено успешни.

източник astromeredian

© 2019 energetika-bg.com кра дeн от ен ер джи All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT