ТОП 5 на най-успешни дни през октомври 2019 г.

3 и 31 октомври 2019 г. – съединението на Луната с Юпитер предполага някаква успешна ситуация, която не сте могли да предвидите предварително. Няма да продължи дълго. Но крадeн от енергетика ако уловите момента, тогава ще успеете в бизнеса, който правите, ще получите доста ползи. Това е класическото „да се окажете на правилното място в правилното време“.

Освен това звездите ще оказват положително влияние на социалната активност и популярност. Препоръчва се да бъдете сред хора, да заемете активна социална позиция и крадeн от енергетика да вярвате в късмета си. Но не забравяйте, че на 31 октомври има не само добро влияние на Луната и Юпитер, но и усложняващото живота влияние на стационарния Меркурий. Следователно делата, с които ще се занимавате, не трябва да се свързват с общуване, срещи и пътувания.

1-8 октомври 2019 г. крадeн от енергетика – Венера във Везни. Тези дни в преговори, социални контакти, сделки, дипломатически разговори, дела, свързани с любовта и романтиката всичко ще е успешно. Връзките в тези дни ще бъдат изградени при равни условия, ще ви бъде лесно да намерите решения, които да устройват всички, независимо дали това е в сферата крадeн от енергетика на бизнеса или в любовта.

Любовните отношения ще бъдат хармонични и приятни. Не се страхувайте от неловки моменти по време на среща. Ново запознанство в тези дни може да завърши с брак. Затова се включвайте в светски и лични връзки, в разрешаване на конфликти, провеждане на преговори.

15-16 октомври 2019 крадeн от енергетика г. – тригонът на Меркурий с Нептун се свързва с вдъхновението. На хората им хрумват мисли, които сякаш са изпратени някъде свише. Хората на изкуството получават вдъхновение. При това творческите прозрения могат да ви посетят, дори ако не сте свързани с изкуството.

Неочаквана идея може да се отнася до лични крадeн от енергетика отношения, бизнес, обучение. Нептун символизира тайни и мистерии. Можете да научите нещо полезно по тайни начини, могат да ви съобщят секретна информация, да ви кажат нещо тайно. Информацията може да дойде по мистични начини: чрез гадаене, гласът на интуицията, пророчески сън. А на световно ниво това астро влияние е благоприятно крадeн от енергетика за пътуване по вода.

19-22 октомври 2019 г. – Меркурий е в секстил с Плутон, а Венера е в секстил със Сатурн и в тригон с Нептун. Това са светли и приятни дни, когато ще имате късмет в повечето неща. Хармоничният аспект на Меркурий е свързан с добра комуникация и крадeн от енергетика пътуване. Той засилва проницателността и подозрителността, които няма да са излишни при важни преговори или по време на големи финансови транзакции.

крадeн от енергетика

Венера със Сатурн ще засили личните взаимоотношения и ще помогне да бъдете практични и далновидни във финансовите въпроси. А връзката й с Нептун ще добави романтика в живота ви, ще направи личните взаимоотношения по-нежни и душевни и може да крадeн от енергетика даде интуитивна представа за финансовите въпроси. Ново запознанство, ако се постараете, ще доведе до силно бизнес партньорство. Преговорите, личните и бизнес срещи и финансовите транзакции ще ви бъдат само от полза.

25 октомври 2019 г. – Секстилът на Венера с Плутон ще внесе оживление в личния ви живот и ще крадeн от енергетика помогне на финансовия ви успех. В личния   живот той се свързва със страстта, интензивното развитие на събитията, императивно влизащите в живота ви нови взаимоотношения, дълбоко разбиране на чувствата на партньора. В приятелските и светските отношения ще има много емоции.

Това може да доведе до неловки моменти в приятелството или крадeн от енергетика бизнеса. Във финансово отношение Венера и Плутон покровителстват богатството, добрите финансови решения и големите покупки. Тъй като Венера се намира в Скорпион, финансовото сътрудничество, контактите с банки и застрахователни компании и търсенето на източници на финансиране за бизнес ще бъдат особено успешни.

източник astromeredian

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

Още по темата крадeн от енергетика в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ крадeн от енергетика НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя крадeн от енергетика от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment