Защо вещиците толкова мразят да се омъжват…

– Омъжи се за мен! – страстен, красив, влюбен, богат, добре, е, не е граф, но не е и селянин. -Не искам да се омъжвам…, отвърна тя вяло. – Омъжи се, няма да съжаляваш! Ще те обичам вечно, ще те обожавам, ще се грижа за теб, също така знам как да готвя вкусно месо!

Вещицата не обичаше месо, но мъж, кра дeн от ене ргети който готви вкусно, я радваше.

– Само не се опитвай да ми изневеряваш, нито в мислите си, нито реално! – Кой ще ти изневери на теб! – възкликна щастливият младоженец и се втурна да урежда сватбата.

В началото на пролетта вдигнаха сватбата. Тя гърмеше така, че дори от града дойдоха гости!

Всички бяха щастливи и радостни и само Вещицата тъжно кра дeн от ене ргети гледаше шестте си котараци, седнали един до друг на дивана.

Щастлива вещица означава много за селото – хората се радваха сериозно и наистина половин година всичко беше наред! През пролетта снегът се стопи навреме, валеше само през нощта и редовно, реколтата вече зрееше и толкова много сено и жито беше събрано в плевните, че дори и най-бедните се радваха!

Случи кра дeн от ене ргети се така, че един ден Вещицата отлетя по дела надалече, а когато се върна, не намери съпруга си у дома. Котараците подозрително се свиваха под плевнята. Вещицата погледна под една счупена дъска и каза.

– Скъпи, хайде ела тук! – изпод дъската излезе разкошен котарак с виновна муцунка.

– Казах ти, нито в мислите си, нито реално не ми изневерявай! Добре, хайде влез в къщата, ти ще бъдеш седмият! – въздъхна младата Вещица и взе малкото пръстенче от пръста си, слагайки го на връвчицата около врата си, до другите шест…. (

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

кра дeн от ене ргети

Най-трудната задача за легендарния крал Артур: Какво иска всяка жена?

И така … Докато ловувал един ден крал Артур, преследвайки елен,  без да се усети навлязъл далеч навътре в гъсталака. Там срещнал горското чудовище. Чудовището казало на Артур, че би…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights кра дeн от ене ргети reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment