Защо вещиците толкова мразят да се омъжват…

– Омъжи се за мен! – страстен, красив, влюбен, богат, добре, е, не е граф, но не е и селянин. -Не искам да се омъжвам…, отвърна тя вяло. крадeн от енергетика – Омъжи се, няма да съжаляваш! Ще те обичам вечно, ще те обожавам, ще се грижа за теб, също така знам как да готвя вкусно месо!

Вещицата не обичаше месо, но мъж, който готви вкусно, я радваше.

– Само не се опитвай да ми изневеряваш, нито в мислите си, нито крадeн от енергетика реално! – Кой ще ти изневери на теб! – възкликна щастливият младоженец и се втурна да урежда сватбата.

В началото на пролетта вдигнаха сватбата. Тя гърмеше така, че дори от града дойдоха гости!

Всички бяха щастливи и радостни и само Вещицата тъжно гледаше шестте си котараци, седнали един до друг крадeн от енергетика на дивана.

Щастлива вещица означава много за селото – хората се радваха сериозно и наистина половин година всичко беше наред! През пролетта снегът се стопи навреме, валеше само през нощта и редовно, реколтата вече зрееше и толкова много сено и жито беше събрано в плевните, че дори и най-бедните се крадeн от енергетика радваха!

Случи се така, че един ден Вещицата отлетя по дела надалече, а когато се върна, не намери съпруга си у дома. Котараците подозрително се свиваха под плевнята. Вещицата погледна под една счупена дъска и каза.

– Скъпи, хайде ела тук! – изпод дъската излезе разкошен котарак с виновна муцунка.

крадeн от енергетика

– Казах ти, нито в мислите си, нито реално не крадeн от енергетика ми изневерявай! Добре, хайде влез в къщата, ти ще бъдеш седмият! – въздъхна младата Вещица и взе малкото пръстенче от пръста си, слагайки го на връвчицата около врата си, до другите шест…. (

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Най-трудната задача за легендарния крал Артур: Какво иска всяка крадeн от енергетика жена?

И така … Докато ловувал един ден крал Артур, преследвайки елен,  без да се усети навлязъл далеч навътре в гъсталака. Там срещнал горското чудовище. Чудовището казало на Артур, че би…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights крадeн от енергетика reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT

Add Comment