пт. апр. 26th, 2024

След изпитанията следват награди – кои знаци на зодиака сега ги очакват невероятни дарове от съдбата?

 

Край! Стига толкова! Животът създаде доста пречки пред няколко знака на зодиака. Дойде време те да заживеят така, както им обещаха астролозите в своите позитивни прогнози в началото на 2019 година!

Не при всички щастието пристигна веднага. Но сега предстои цяла есен, като дори и в началото на зимата – тези тъмни и студени месеци – могат да станат най-красивите за вас.

Ще бъдете възнаградени за всичките си страдания и сътресения през тази година. Сега всичко е различно, особено след 15 септември. Негативните тенденции се оттеглят и много неща в живота се променят с такива темпове, че става ясно – тази есен  ще ви покаже на какво е способна!

Често се случва така, че всички добри неща се натрупват и вие ги получавате в края на годината. Добре е, че предстоят още няколко месеца, които не само могат да станат най-щастливите за вас през 2019 г., но и да ви подарят нов живот.

Октомври

Драматични промени към по-добро ще започнат при Везните. И това е логично, защото целият месец принадлежи на вашия знак. Силата на Слънцето ви дава всичко – привлекателност, късмет, любов, сила и самоувереност. Колкото и странно да изглежда, позитивната настройка ще продължи няколко седмици и нищо не може да я наруши. Обикновено склонните към съмнения Везни ще бъдат стабилни, така че всичко ще се получи добре за тях.

Астролозите многократно споменаваха Телеца сред тези, които ще изненадат всички тази есен. Така е. Успехите, които можете да постигнете за кратко време  ще изумят всички. И най-важното – никой няма да пречи на вашите постижения. Времето е ваше! Постепенно, стъпка по стъпка, се доближавате към своята мечта. Мнозина от този знак дори не предполагат колко много неща могат да се променят в живота им, просто защото сега имат късмет.

Стрелецът го очаква много противоречива ситуация – можете както да промените всичко, така и да пропуснете всичките си шансове. Затова е по-добре в този случай да разчитате на разума, а не на чувствата – в този момент те могат да ви заблудят.

Ако не вярвате на красиви думи и не сте мързеливи, ще можете да заживеете по съвсем различен начин още този месец. А най-главното ви щастие ви очаква през декември.

Ноември

Разбира се, тук на сцената излизат Скорпионите, които чакаха толкова дълго, когато в живота им всичко ще започне да се подрежда най-добрия начин. Това ще започне в средата на есента. Но пикът ще бъде ноември, който ще ви даде това, което е най-ценно за вас – признание за вашата работа, първите големи успехи. И също – много от това, за което толкова копнеете, ще ви бъде дадено като подарък.

Ако говорим за жените от този зодиакален знак, то  мнозина през ноември 2019 г. ще познаят истинската любов и ще могат да се замислят за семейство. Много от материалните желания могат да се сбъднат по този начин – просто ще ви ги подарят. Не се страхувайте да формулирате желанията си; ноември може да се окаже невероятно щедър.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

„В търсене на щастието …“

– Здравейте. Тръгвам на пътешествие за да търся  щастието. Искам да си купя някои неща за пътя. – Добре.  Огледайте се, изберете.  -Кажете  ми, колко тежи там,  онази любов? –…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post