Ако имате късмета да се измъкнете от менталните си модели, вие ще страдате. Защото:

1. Вашият кръг от приятели ще намалее.

Ще започнете да забелязвате, че обичайните разговори с приятели и познати някак си вече не ви интересуват. Изглежда, че всичко е крадeн от енергетика такова, каквото е било, но по някаква причина е станало много по-малко интересно. Защото вече не можете да поддържате разговори за това, че всичко е лошо и всички наоколо са лоши, работата не вдъхновява и бизнесът не е интересен, че съпругът ви е опротивял и че жената е виновна за крадeн от енергетика всичко.

Ще спрете да играете игри, защото за да играете по правилата, са нужни поне двама. И затова вие за приятелите си ще станете много неудобен човек, който разваля цялата игра и показва с всички изразни средства, че царят е гол.

2. Ще ви стане тежко да работите на нелюбимата крадeн от енергетика си работа и да правите нещо, което няма смисъл.

И затова или ще решите да се включите в текущата дейност с максимални сили, или ще я промените коренно. Ако на старата работа сте се задържали от необходимост, страх, навик или автоматизъм, това веднага ще излезе на повърхността и ще трябва крадeн от енергетика да направите нещо по въпроса.

3. Връзката ви ще започне да се пука по шевовете.

Защото повечето взаимоотношения не са солиден съюз от равни, а плетеница от взаимозависимости и компенсации. Чувствайки, че ви губи, партньорът  ще положи всички усилия да ви върне, но вие ще реагирате на всички упреци с крадeн от енергетика изненада и неразбиране, като на опитите на чужденец да установи контакт с вас на марсиански език.

4. Ще се почувствате самотни.

Защото всички ненужни и фалшиви връзки, изградени върху недостатъчност, празнота, консуматорство и егоизъм, ще отпаднат от само себе си. И тази нова, която не разбирате откъде е дошла, празнота, крадeн от енергетика отначало ще ви плаши, като бездна, но постепенно ще започне да се изпълва с точно това, което е живо и истинско и присъства във вас.

5. Вече не можете да заблуждават себе си или другите.

Почти физически (като Пинокио ​​с растящия нос) ще чувствате всяка вътрешна лъжа – в думи, крадeн от енергетика мисли и действия. И това ще бъде просто отвратително, защото всеки път, когато кажете не това, което наистина мислите, ще чувствате стърженето на котешки нокти в душата си. И не, това вече не може да се спре.

6. Изведнъж ще откриете, че хората около вас страдат силно.

И не страдат крадeн от енергетика от труден живот – напротив, всичко е наред с живота им. Страдат от илюзията, че нещо не е наред с живота им. И ако по-рано сте били прекалено заети да живеете със собствените си страдания, сега ще започнете да изживявате цялото страдание на хората около вас, защото вашето собствено вече крадeн от енергетика няма да го има. И в този момент ще ви остане само едно – да помагате на  всеки във всеки момент, с каквото можете – защото в противен случай ще е просто невъзможно.

7. Ще се срамувате.

За много от миналите си думи и дела, защото трябва да се изправите крадeн от енергетика пред истината и да признаете, че източникът на всичките ви проблеми не е някой отвън, а вие самият. След като осъзнаете това, срамът ще отмине и неговото място най-накрая ще бъде заето от вътрешен мир.

8. Ще говорите по-малко.

Защото всичко, което сте казвали от страх, завист, егоизъм и гняв, ще отпадне. Вече не можете да пишете осъдителни коментари в крадeн от енергетика социалните мрежи, защото това вече няма да е важно и необходимо. И като цяло, известно време изобщо няма да можете да напишете нищо, защото всичко, което сте написали преди, ще ви се струва глупост. И ще се окаже, че мълчанието наистина е злато, което често не забелязваме заради суетата и крадeн от енергетика бързата скорост на сменящите се събития.

9. Вашата картина на света ще се разпадне.

И ще разберете, че има не само вашето правилно мнение и всички останали – грешни, а безкрайно пространство от възможности и варианти. И всички ограничения не са нищо друго освен илюзия, измислена от вас.

10. Ще крадeн от енергетика ви се наложи да поемете отговорност.

Ще разберете, че няма какво да очаквате от никого и никой нищо не ви дължи. Всичко, което е в живота ви, не крадeн от енергетика зависи от външни фактори, глупав шеф, неразбираем партньор и курса на биткойна, а от вас самите. Живеете точно живота, който заслужавате, и няма да имате нищо друго, докато не поемете отговорност за това, което имате.

Но точно в този момент личната отговорност ще престане да бъде бреме, от което трябва крадeн от енергетика да се бяга или да я прехвърляме върху другите, тя ще се превърне в единствения истински и логичен ред на нещата. И така, ден след ден, всичко повърхностно, изкуствено и лицемерно, ще започне да се разпръсква, оголвайки вътрешни празноти.

А цялото настояще – ще излезе на бял свят, ще расте, крадeн от енергетика ще си проправя път, ще укрепва и пуска корени във вас. И това далеч не е нежен и приятен процес. Това често е смазващо разпадане на навиците и автоматизмите, придобити през годините.

Но когато се измъкнете от останките на разрушените си менталните модели, ще разберете, че това си заслужава.

esotericblog

крадeн от енергетика

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment