Ако имате късмета да се измъкнете от менталните си модели, вие ще страдате. Защото:

1. Вашият кръг от приятели ще намалее.

Ще започнете да забелязвате, че обичайните разговори с приятели и познати някак си вече не ви интересуват. Изглежда, че всичко е такова, каквото е било, но по някаква причина е станало много по-малко интересно. Защото вече не можете да поддържате разговори за това, че всичко е лошо и всички наоколо са лоши, работата кра дeн от ене ргети не вдъхновява и бизнесът не е интересен, че съпругът ви е опротивял и че жената е виновна за всичко.

Ще спрете да играете игри, защото за да играете по правилата, са нужни поне двама. И затова вие за приятелите си ще станете много неудобен човек, който разваля цялата игра и показва с всички изразни средства, че царят е гол.

2. кра дeн от ене ргети Ще ви стане тежко да работите на нелюбимата си работа и да правите нещо, което няма смисъл.

И затова или ще решите да се включите в текущата дейност с максимални сили, или ще я промените коренно. Ако на старата работа сте се задържали от необходимост, страх, навик или автоматизъм, това веднага ще излезе на повърхността и ще трябва да направите кра дeн от ене ргети нещо по въпроса.

3. Връзката ви ще започне да се пука по шевовете.

Защото повечето взаимоотношения не са солиден съюз от равни, а плетеница от взаимозависимости и компенсации. Чувствайки, че ви губи, партньорът  ще положи всички усилия да ви върне, но вие ще реагирате на всички упреци с изненада и неразбиране, като на опитите на чужденец да установи контакт с кра дeн от ене ргети вас на марсиански език.

4. Ще се почувствате самотни.

Защото всички ненужни и фалшиви връзки, изградени върху недостатъчност, празнота, консуматорство и егоизъм, ще отпаднат от само себе си. И тази нова, която не разбирате откъде е дошла, празнота, отначало ще ви плаши, като бездна, но постепенно ще започне да се изпълва с точно това, което е живо и истинско и кра дeн от ене ргети присъства във вас.

5. Вече не можете да заблуждават себе си или другите.

Почти физически (като Пинокио ​​с растящия нос) ще чувствате всяка вътрешна лъжа – в думи, мисли и действия. И това ще бъде просто отвратително, защото всеки път, когато кажете не това, което наистина мислите, ще чувствате стърженето на котешки нокти в душата си. И не, това вече кра дeн от ене ргети не може да се спре.

6. Изведнъж ще откриете, че хората около вас страдат силно.

И не страдат от труден живот – напротив, всичко е наред с живота им. Страдат от илюзията, че нещо не е наред с живота им. И ако по-рано сте били прекалено заети да живеете със собствените си страдания, сега ще започнете да изживявате цялото страдание кра дeн от ене ргети на хората около вас, защото вашето собствено вече няма да го има. И в този момент ще ви остане само едно – да помагате на  всеки във всеки момент, с каквото можете – защото в противен случай ще е просто невъзможно.

7. Ще се срамувате.

За много от миналите си думи и дела, защото трябва да се изправите пред истината кра дeн от ене ргети и да признаете, че източникът на всичките ви проблеми не е някой отвън, а вие самият. След като осъзнаете това, срамът ще отмине и неговото място най-накрая ще бъде заето от вътрешен мир.

8. Ще говорите по-малко.

Защото кра дeн от ене ргети всичко, което сте казвали от страх, завист, егоизъм и гняв, ще отпадне. Вече не можете да пишете осъдителни коментари в социалните мрежи, защото това вече няма да е важно и необходимо. И като цяло, известно време изобщо няма да можете да напишете нищо, защото всичко, което сте написали преди, ще ви се струва глупост. И ще се окаже, че мълчанието кра дeн от ене ргети наистина е злато, което често не забелязваме заради суетата и бързата скорост на сменящите се събития.

9. Вашата картина на света ще се разпадне.

И ще разберете, че има не само вашето правилно мнение и всички останали – грешни, а безкрайно пространство от възможности и варианти. И всички ограничения не са нищо друго освен илюзия, измислена от вас.

10. Ще кра дeн от ене ргети ви се наложи да поемете отговорност.

Ще разберете, че няма какво да очаквате от никого и никой нищо не ви дължи. Всичко, което е в живота ви, не зависи от външни фактори, глупав шеф, неразбираем партньор и курса на биткойна, а от вас самите. Живеете точно живота, който заслужавате, и няма да имате нищо друго, докато не поемете отговорност за кра дeн от ене ргети това, което имате.

Но точно в този момент личната отговорност ще престане да бъде бреме, от което трябва да се бяга или да я прехвърляме върху другите, тя ще се превърне в единствения истински и логичен ред на нещата. И така, ден след ден, всичко повърхностно, изкуствено и лицемерно, ще започне да се разпръсква, оголвайки вътрешни празноти.

А цялото настояще кра дeн от ене ргети – ще излезе на бял свят, ще расте, ще си проправя път, ще укрепва и пуска корени във вас. И това далеч не е нежен и приятен процес. Това често е смазващо разпадане на навиците и автоматизмите, придобити през годините.

Но когато се измъкнете от останките на разрушените си менталните модели, ще разберете, че това си заслужава.

esotericblog

© 2019 кра дeн от ене ргети energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата кра дeн от ене ргети в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment