чт. апр. 18th, 2024

Ще получите точно толкова от Вселената, колкото енергия имате!

Най-важното нещо, без което желанията не могат да се реализират, е енергията. За всичко, което искате да получите, е необходима енергия.

Като начало може да се каже, че вие разполагате с енергията да изпълните желанието си. Това е енергията на емоциите. Всяка емоция, която изпитвате, осигурява енергия за реализиране на вашето желание. Основната задача е да се научите как да използвате това.

Когато човек е ядосан, това означава, че е генерирана енергия, но тя се изразходва за разрушаване. Тоест, ако сте ядосани на някой човек, цялата енергия отива за да гарантира, че този човек не е добър.

Всяка емоция създава енергия. В негативен план тази енергия се изразходва за унищожаване, но ако тази енергия бъде пренасочена към съзидание, тя ще ви помогне да постигнете желаното. Тоест, когато сте ядосани, вие изразявате свое желание, намерение.

Трябва да се научим да проследяваме енергията и да я пренасочваме в позитивна насока.

Това може да се каже по отношение на негативните емоции и как да се възползвате от тях.

Но основната ни задача е да се научим да създаваме умишлено поток от позитивни емоции.

Той може да се създаде отвътре и отвън.

За да създадете тези емоции отвътре, се научете да се глезите, да намирате позитивни емоции. За целта си направете списък с нещата, които ви харесват в живота. Правете 2-3 неща от този списък всеки ден. Насочете се натам, където ще изпитате позитивни емоции.

Запомнете, емоцията е онази енергия, която изпълнява желанията. Следователно, следвайки този списък, вие не само се забавлявате, но и осъществявате мечтите си.

Как да създадете емоции отвън? Това означава, че съзнателно филтрирате къде сте, какво правите, с кого общувате, какво преживявате и какво знаете.

Следвайте диета с добри новини:

Какво не правите?

Не общувате с хленчещи и губещи, не гледате телевизия, не слушате песни за несподелена любов.

Какво правите?

Ако отидете на кино, гледайте комедии, нека да са глупави, но тези комедии ще ви дадат позитивни емоции. Общувайте с позитивни хора, четете позитивна литература. Отидете на места, където изпитвате позитивни емоции. Потопете се само в такава атмосфера, която ви носи морално удовлетворение.

По-лесно е да не допускате негативна информация в главата си, отколкото да я преработвате по-късно.

И така, има емоции, има енергия. Сега имате нужда от това ясно да формулирате какво искате?

Като акумулатор създавайте позитивни емоции в себе си, съзнателно ги преживявайте и си намислете желание.

Животът ви трябва да бъде вашата радост.

За да изпълните желанията си, просто трябва да се научите как да се радвате и съзнателно да изпитвате положителни емоции. И благодарение на тази енергия, която днес е генерирана, утре ще получите това, което ви е необходимо.

ZEN

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вълшебната Шива Линга Мудра: Зарежда с енергия, избавя от депресия, униние, неудовлетвореност от живота

Енергията е основата на всичко. Всичко наоколо се състои от енергия, включително и човек. Затова е важно преди всичко да наблюдавате финото си тяло, тогава физическото и духовното състояние се…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post